Casa de pariuri in franciza?

Randy

Veteran
Donator
Asta am mai auzit si de la altcineva si probabil asa e ... :(

P.S. Desi nu e prea cunoscuta, cineva spunea pe un forum ca pt. colaborari recomanda BaumBet, dar nu stiu ce sa zic ... :)
 

dansarbu

Învăţăcel
Vreti sa deschideti o agentie de pariuri sportive ? Cu GS Bet aveti aceasta posibilitate.
GS Bet a fost fondata la initiativa unor persoane cu vaste cunostinte si cu un trecut bogat în domeniu, cu aproape 10 ani de experienta în oferirea serviciilor de pariere. In prezent compania este prezenta in toate orasele importante iar oferta actuala contine : pariuri sportive , pariuri la loterie , aparate electronice si multe alte jocuri disponibile spre pariere.
Taxele de intrare in sistemul de francize GS Bet sunt : - zero - .
Cheltuielile efective pentru a deschide un punct de lucru sunt doar la nivel de amenajare , legislative , admistrative.
Profitul obtinut in urma activitatilor de pariere poate ajunge la colaborator in procent de maxim 50% in functie de evaluariile periodice.
O astfel de afacere cere pentru deschiderea completa aproximativ : 10 000 ron suma atenuata in aproximativ 3-6 luni in functie de modul in care este promovata imaginea noului punct de lucru si ce e cel mai important pozitionarea agentiei.
GS Bet asigura training managerial pentru afacerea dumneavoastra , de asemenea training de imbunatatirea vanzarilor si realizarea unei magini stabile si solide pe piata locala.
Pentru orice informatii va stam la dispozitie la :
vanzari at gsbet ro
 

Inf3rnoo

Veteran
Donator
Salut dansarbu si bun venit pe acest forum.

Am o intrebare. In urmatorul scenariu, eu francizat la voi, luna octombrie inregistrez incasari totale de 50.000 RON si am bilete castigatoare in valoare de 51.000 RON. Care va fi comisionul meu in acest caz?
 

dansarbu

Învăţăcel
Inf3rnoo a spus:
Salut dansarbu si bun venit pe acest forum.

Am o intrebare. In urmatorul scenariu, eu francizat la voi, luna octombrie inregistrez incasari totale de 50.000 RON si am bilete castigatoare in valoare de 51.000 RON. Care va fi comisionul meu in acest caz?

Comisionul dumneavoastra va fi 0. O sa incheiati luna pe pierdere - cheltuielile de intretinere.

Luna urmatoare porniti de la -1000 ron si daca aveti profit de 10 000 ron atunci o sa primiti 40% din 9 000 ron.

Este vorba de o afacere nu de un castig sigur. Sunt investitii si riscuri asa cum este fiecare afacere. Se pot castiga bani si pierde banii la fel ca orice afacere.
 

AlleXyS

Veteran
am inteles eu bine?
franchizatul primeste 40% din profit , iar platile castigurilor sunt executate de gsbet?
franchizatul primeste 40% din profit, iar platile sunt executate tot de el. Eu asta am inteles :) vezi postul de mai sus unde incasarile = 50.000 RON, bilete castigatoare = 51.000 RON / incheie luna cu -1000 RON
 

ÀlèxXx

Veteran
Donator
Daca da cineva lovitura si castiga 2 miliarde ai puso :)))) nu in sensul ca trebuie sa-i platesti tu dar o sa mai ai profit peste 2 ani si intre timp trebuie sa platesti toate cheltuielile de intretinere salarii etc marfa...una dintre cele mai proaste afaceri pe care le poti face
 

CyberGhost23

Învăţăcel
Ma intereseaza si pe mine sa fac o cata in franciza, curand o sa dispun de 20K € si m-ar interesa o casa de pariuri, also daca se poate si on-line...:cool:
 
Sus