CashMining - Cashmining.xyz

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
#44
Si dupa cum am promis mai devreme, am crescut PPM-ul pentru utilizatorii VIP, mai exact, utilizatorii VIP sunt platiti dublu ($0.0002 pe minut).

@AdrianVe apreciez ca esti in continuare activ pe site asa ca ti-am oferit un bonus de 3 zile VIP (deja activ in contul tau) :)
 

AdrianVe

Veteran
Donator
#45
Multumesc frumos,admin,pentru acest bonus de 3 zile VIP,pot spune ca ai venit in scurtul timp de cand ai pornit acest site cu mai multe schimbari complet in favoarea userilor,nu ca multi alti admini care schimba regulile in defavoarea userilor pentru a le intarzia si apoi a nu le mai face platile cuvenite.

Tine-o tot asa si va fi bine!

Am atins si minimul de 6.000 minute care mi-a mai adus un bonus de 0,025$,o alta motivatie in plus de a activa cu placere si in continuare cat pot de mult :

aaapremiul 2 de 0,025$ din 25 iulie18.jpg
 
#46
Un website fara utilizatori e inutil asa ca incerc sa-mi multumesc pe cat posibil utilizatorii. Utilizatorii castiga, eu castig, toata lumea e fericita :)
 
#47
Astazi a fost trimisa prima plata (solicitata de ieri). Mai multi utilizatorii se apropie de pragul de plata, curand o sa fie trimise mai multe. Bafta :)
 

Atașamente

AdrianVe

Veteran
Donator
#58
Nu o sa zica asa,e baiat serios,numai ca nu a terminat migrarea pe celalalt server,chiar in anuntul de ieri spunea ca mai dureaza cateva zile.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus