castiga bani paypal prin sondaje de opinie legal verificat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mina97

Învăţăcel
https://www.paid-to-read-email.com/?r=718078

1.minimul pentru plata este 15 dolari prin paypal.
2.primesti mail uri de la ei aproape zilnic.
3.pentru fiecare mail primit trebuie sa te loghezi pe site si sa l deschizi / verifici acolo, nu pe mail ul tau. pe mail ul tau doar esti atentionat de primirea mesajului care poate contine un sondaj de opinie platit sau nu, depinde in ce categorie de cercetare te integrezi.
4. este real. am facut 2 retrageri prin paypal a cate 15 usd fiecare in decursul a 6 luni.
5. nu te imbogatesti rapid dar, daca vizitezi zilnic cu regularitate si deschizi pe site mesajele primite acumulezi bani.
6. dupa ce iti faci cont si il activezi trebuie in profilul tau sa selectezi "rata email platit" la valoarea maxima pentru a primi mail uri cu sondaje platite mai bine. Si la "subscriere email" trebuie sa selectezi toate zilele saptamanii pentru a primi mail uri cu sondaje zilnic. In rest, nu uitati sa aveti bine stabilita, introdusa si salvata corect metoda de plata prin paypal. Rata de plata per sondaj completat este in jur de 0.4 usd pentru un sondaj. Deci dupa circa 38 sondaje completate corect poti efectua o retragere. Depinde doar de a avea setarile corecte cum am zis mai sus. Succes!
7. prima plata de 15 usd a venit dupa cateva zile cu o mica intarziere, deoarece platile sunt verificate manual in vederea evitarii fraudei.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus