Categorii de canale YT si care e mai profitabil

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
Salut.

Pe YT sunt diverse tipuri de canale, adoptate de cei care vor sau reusesc deja sa aiba venituri constante din acest site. Si nu prin metode "blackhat", respectiv PPD/PPI, ci prin urcare de continut original.

Din cate imi amintesc, exista canale de vlogging, de gaming, acestea fiind cele mai predominante in Romania. Sunt sigur ca exista si alte tipuri de canale, de how-to sau de fashion, dar eu personal n-am vazut. ( folosite de romani, repet )

Intrebarea mea ar fi: care este, dupa parerea voastra cel mai bun tip de canal YT pentru a reusi sa castigi niste bani cinstiti?
 

InDeepTerror

Veteran
Donator
Gaming parerea mea. Depinde de retea. Pe gaming doar te joci si faci bani :D la vlogging tre sa gasesti teme, sa discuti bla bla bla.
 

tabucoding

Învăţăcel
Cauta pe google most viewed youtube channels sau most subscribed youtube channels. Intradevar canalele de gaming conduc topul, dar si cele cu how-to, fashion, etc merita incercate. Depinde ce ti-ar placea sa faci pe termen lung. Zilele trecute am vazut, scuzati expresia, un "porc gras" cu un milion sapte sute de abonati. Clipul zilei avea 60.000 de vizualizari. Si isi spunea parerea despre un subiect :| .
Eu m-am gandit la un alt aspect. Cum fac bani daca multi au adblock? Pierzi din bani sau nu?
 

licutza

Donator
Eu am incercat asa: Documentare, Gaming, Cooking, How to, - Pana acum cel mai bine mi-a mers cel cu documentare, insa, acm 2 zile am primit reclamatii de la ceva post TV, si cele mai bune 2 video-uri mi-au cazut. Canalul are 1 strike, dar contul adsense nu are nimica din fericire.
 

mountain

Business Club
Veteran
Donator
Eu fac clipuri de entertainment și gameplays. Pentru mine sunt ok pentru că văd abonați noi aproape zilnic. Totuși nu mă pot pronunța care e mai profitabil pt că la nivelul la care sunt e greu de zis.
 
Eu am auzit ca din adsense poti face bani cinstiti dar iti trebuie multe vizualizari ,dar ai avantajul ca videorile tale nu sunt sterse de yt fata de ppd cpa for ex
 
Sus