Cateva intrebari despre Youtube

Salutare prieteni! As avea cateva nelamuriri in legatura cu youtube`ul

1. Cum blochezi difuzarea videoclipurilor in anumite tari? Spunea cineva ca trebuie sa blocam sa ne ferim de romani rusi etc... ca is pirati si dau flaguri multe... cum facem asta?
2. Daca ai 2 canale de youtube pe acelasi cont ... sa zicem canalul A despre jucarii ... si canalul B despre masinni se pot monetiza ambele cu acelasi cont AdSense? si la sfarsit de luna cum se calculeaza banii ... se cumuleaza in contul AdSense $$ de pe canalul A cu $$ de pe canalul B? ... Dar separat le pot monetiza ...? Canalul A cu Adsense ... si Canalul B cu Freedom de exemplu ... repet ambele canale pe acelasi cont youtube ...
3. Ce imi recomandati pentru un canal cu 7000 de abonati destinat publicului international deci in limba engleza nu romana ? AdSense sau o retea de afiliere?
4. Parerea voastra ... cam care ar fi media de vizualizari pe care trebuie sa le ai intr-o luna pentru a scoate 100$ ?

Cei care va pricepeti mai bine va rog sa ma luminati si pe mine :D
Multumesc!
 

shaggy07

Membru
1. poti doar daca intri intr-o retea, cu contul simplu de youtube n-o sa poti
2. Poti sa ai mai multe conturi de google, fiecare cu mai multe canale pe ele, dar vei avea nevoie doar de un singur cont adsense. Bifezi la fiecare canal sa-ti fie asociat cu acel cont de adsense. Banii de pe toate canalele se vor aduna in acel cont.
3. Cu Adsense castigi mai mult, cu retelele esti putin mai asigurat
4. Cu 100,000 de vizualizari ai putea face 100 $ intr-o luna, cu conditia sa fie continut in engleza
 
Sus