Cateva intrebari pentru cei ce au card Payonner

Veteran
Înscris
28 Aug 2011
Mesaje
657
Andrei93 a spus:
profesoru a spus:
Cei 29 usd ii platesti in fiecare an?

Am impresia ca doar daca iti faci contul de pe un link de afiliere platesti 29$ odata pe an (taxa de administrare a cardului) iar daca iti faci contul direct de la ei o sa te taxeze cu ~2$ pe luna iar daca nu ai minim 2$ in cont atunci s-ar putea sa-ti inghete contul pana ai destui bani ca sa-si ia ei taxa de administrare (cred ca asa sta treaba, dar repet, daca gresesc sa ma corecteze cineva :friends: )


m3nt0l a spus:
Am observat la mai toate PPD-urile ca au optiune payonner si mi se pare ok.Cum poti obtine un astfel de card?
Poti folosi link-ul meu din semnatura ca sa-ti faci cont iar cardul o sa-ti ajunga prin posta in aproximativ 30 de zile. Daca folosesti link-ul de afiliere din semnatura mea o sa primesti bonus si 25$ atunci cand o sa-ti intre-n cont minim 100$ :friends: .

M-am inregistrat pe linkul tau de mai bine de o saptamana si inca nu am primit confirmarea prin e-mail. Dupa ce m-am inregistrat scria ca or sa-mi dea accept in 3-6 zile. Ce sa fac in acest caz?
 
Donator
Înscris
3 Aug 2012
Mesaje
411
Cred ca depinde si de ce-ai pus acolo la confirmarea varstei (Buletin/Pasaport/Permis). Eu am pus seria aia de la permis sau ce-o fi si am primit e-mailul in cateva minute, pe cand unii prieteni care-au pus seria buletinului a durat foarte mult pana au primit e-mailul de confirmare.

Mai poti sa-i contactezi pe Live-Chat http://www.payoneer.com/ContactUs.aspx dai acolo jos la "Live Chat with Customer Support" ori le trimiti un e-mail si-i intrebi de ce nu ai primit nici un e-mail de confirmare http://www.payoneer.com/emailform.aspx
 
Veteran
Înscris
28 Aug 2011
Mesaje
657
Ar trebui sa se poata. Poti vedea tranzactiile in contul online de payoneer deoarece este ca un internet banking.
 
Membru
Înscris
12 Mar 2013
Mesaje
161
@canabiss85 - pentru a putea extrage bani din contul PayPal in contul Payoneer trebuie sa ai activat US Payment Service in contul Payoneer

Detalii despre cum sa retragi din PayPal in Payoneer gasesti aici - http://community.payoneer.com/index.php ... -payoneer/

Detalii despre US Payment Service de la Payoneer gasesti aici - http://www.payoneer.com/USPService-FAQ.aspx

Legat de "extras de cont", odata logat in contul tau Payoneer, poti accesa Account activity - View Transactions. Ulterior, setezi perioada de timp pe care doresti sa ti se afiseze tranzactiile si ti se va lista totalitatea tranzactiilor din perioada respectiva incluzand alimentari ale contului, plati POS, extrageri bancomate, plati online, etc.
 
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
12 Mar 2011
Mesaje
1.840
Mai e valabila treaba aia cu 25$ daca te inscrii sub link de afiliat?
 
Membru
Înscris
24 Aug 2014
Mesaje
79
Am o intrebare.Sa zicem ca nu mai faci tranzactii ... ei iti pun incontinuare taxe lunare si anuale ? Cum iti inchizi contul ?
 
Membru
Înscris
11 Iul 2011
Mesaje
295
Salutare ! Cand iti creezi contul, trebuie sa le trimiti vreo copie dupa un buletin ? Eu am cont deja, dar cnv vrea sa isi faca pe link`ul meu cont, buletin trebuie sa ii vina caci la pierdut ...
 
Donator
Înscris
3 Aug 2012
Mesaje
411
Poate folosi si seria de la permis (nu mai tin minte daca am trimis copie dupa buletin :-? )
 
Donator
Înscris
20 Noi 2013
Mesaje
236
salut... miam facut cont pe payoneer de pe TrueMediaPartner mia ajuns cardul lam activat (inca nu am primit bani in payoneer si nu lam bagat in bancomat)
Voi ce ati trecut la chestionarul acela cand ati facut contul ? (inca nu lam facut ) nu stiu ce sa trec ca sa fie bine sa nu am probleme acolo la :

Provide a detailed explanation of your source of income and/or business type
Eu lucrez cu TMP (ppi) si vreau sa primesc banii pe payoneer (paypal pt mine sa dus...)
 
Membru
Înscris
3 Mar 2015
Mesaje
11
Scoti de la ce ATM vrei.
Payoneer iti ia 3.15$ de fiecare data cand dai sa scoti bani de pe card.
Daca dai sa retragi si anulezi retragerea sau ea iti e anulata ca nu ai destui bani pe card, iti ia 1$.
Daca interoghezi soldul iti ia 1$.

Banca de la care retragi iti poate lua comision ca-ti transforma din $ in lei.


Nu te speria ca-s multe taxe! Per total, e de 1000 de ori mai bun decat Paypal. Banii ajung FOARTE repede! Dai retragere si poti avea banii in cont in maxim 20 de minute.
buna...as vrea si eu sa imi pun in contul paypal...payoneer...vreau sa evit cardul bancar de la transilvania....si doresc acest payoneer dar nu ma descurc deloc....crezi ca ai putea sa ma ajuti pas cu pas de unde sa incep?...mersi:)
 
Veteran
Donator
Înscris
25 Sep 2013
Mesaje
1.653
Cat costa sa retragi banii din payoneer direct in contul bancar din Ro?
 
Donator
Înscris
20 Feb 2011
Mesaje
285
Daca am avut dezactivat cardul 2 ani de zile si acum il activez pentru a primi bani in cont mi se mai opres taxele anuale si pt cei 2 ani cat a fost cardul dezactivat???
 
Ultima editare:
Membru Banat
Înscris
12 Oct 2014
Mesaje
202
Daca am avut dezactivat cardul 2 ani de zile si acum il activez pentru a primi bani in cont mi se mai opres taxele anuale si pt cei 2 ani cat a fost cardul dezactivat???
Nu stiu despre ce taxe anuale vorbesti. Sunt taxe lunare. Mentenanta lunara. Eu folosesc Payoneer din 2011 si nu am fost taxat deloc anual... doar lunar.
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
23 Iul 2010
Mesaje
1.341
Loading Payments: $2
Loading of partner payments: $3
Cash withdrawal: $3.15
ATM withdrawal Decline: $1
ATM Balance inquiry: $1
Monthly card account maintenance: $4
Annual Account Maintenance $29.95 Per year
Card Replacement $12.95 Per card

Cand iti faci cardu , dupa ce ajunge acasa , prima suma de bani primita ti se opresc automat 29.95 , in fiecare an ... e taxa lor nu ai cum sa nu o fi platit ... poate nu ai bagat de seama .
cosmin008 - da-le mesaj si intreba-i ... logica nu ar trebui sa iti opreasca daca nu l-ai mai folosit decat pe anu respectiv dar nu stica sa ii intrebi .
 
Sus