CaveToKingdom - CaveToKingdom.com

Subiect postat în 'Paid to Play' de crystygolf5, 2 Decembrie 2016.

 1. crystygolf5

  crystygolf5 Membru

  înregistrare:
  27 Februarie 2012
  Mesaje:
  174
  Aprecieri primite:
  3
  Puncte trofee:
  18
  Cateva detalii despre acest joc :
  CaveToKingdom este un proiect unic, mass-online, fiind un joc complex de strategie 3D accesibil in varianta browser-client. La doar un click distanta ai posibilitatea de a construi element cu element, scandura cu scandura, propriul tau Regat, iar viitorul acestuia si al cetatenilor tai depinde numai de tine. In CaveToKingdom, viata sociala a cetatenilor tai este una activa. Acestia au profile psihologice bine definite, astfel ca fiecare dintre ei va avea trasaturi de caracter si atitudini care il vor individualiza. In plus, cetatenii tai vor avea copii care, pe masura ce vor creste, vor lua parte la activitatile socio-economice dar si socio-militare din Regatul tau.
  Constructia cladirilor
  In CaveToKingdom ai posibilitatea de a construi zeci de tipuri de cladiri diferite: numeroase modele de case, castele, gatere, fierarii, scoli, baraci, mori, crame etc. Fiecare constructie se realizeaza element cu element, iar toate materialele necesare parcurg, la randul lor, un intreg proces de productie, care este in responsabilitatea cetatenilor tai. Lemnul, de exemplu, este adus din padure de catre un padurar, dus la gater, prelucrat si doar dupa aceea poate fi utilizat in constructii. Totodata, vei avea posibilitatea de a upgrada pe 5 nivele aceste cladiri, dar si de a repara sau chiar distruge cladirile pe care le construiesti.

  Abilitatile cetatenilor
  Fiecare cetatean are posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile intr-un anumit domeniu, pe masura ce isi dedica timpul efectuarii sarcinilor corespunzatoare. Cetatenii tai au la dispozitie numeroase meserii - ei pot deveni fermieri, constructori, padurari, brutari, morari, profesori, carausi sau pescari, dar pot fi si antrenati pentru a deveni cei mai curajosi soldati, acestia antrenandu-se si pe masura ce participa in razboaie. Exista, insa, pentru cei mai spirituali, si optiunea de a alege sa mediteze in locul special creat pentru acest scop, astfel devenind calugari ai Cunoasterii. Prin intermediul meditatiei acestora se dezvolta cunoasterea si, implicit, sunt descoperite noi tehnologii care, la randul lor, contribuie la dezvoltareaRegatului. Prin intermediul varietatii ingredientelor produselor consumate dar si in functie de nivelul anumitor cladiri, cetatenii vor deveni mai Fericiti, atribut cu ajutorul caruia is vor putea intemeia familii mai numeroase, astfel marindu-se popularitia regatului. Copii vor devenii cetateni ai Regatului tau, iar odata ajunsi adulti, putandu-se antrena pentru a deveni membrii de baza in cadrul armatei. Mai mult decat atat, prin activitatile socio-militare pe care le desfasori iti vei putea asigura functia in Regat, fie ca esti Cavaler, Conte, Baron, Rege sau Imparat.

  Lanturile de productie si Piata Globala
  In CaveToKingdom exista zeci de lanturi de productie pentru diverse bunuri, inclusiv arme. Tu ai posibilitatea de a vinde pe Piata Globala bunurile produse in Regatul tau sau de a achizitiona bunurile de care ai nevoie. Preturile produselor vor fi stabilite automat in functie de raportul dintre cerere si oferta, iar atunci cand vei vinde bunuri, operatiunea se va executa. Piata este unica, iar produsele vor putea fi comercializate cu ajutorul negustorilor.

  Ferma
  CaveToKindom incadreaza mai multe tipuri de ferme: cereale, vegetale, pomicole si animale.
  In cadrul fermelor de cereale, vegetale sau pomicole, fermierii vor efectua intreg procesul de productie, incepand de la pregatirea pamantului, continuand cu plantarea si cresterea plantelor, in final recoltand roadele muncii lor. Acestea vor putea asigura hrana cetatenilor din Regat sau vor putea fi puse spre vanzare pe piata.
  Activitati similare vor fi desfasurate si in cadrul fermelor de animale. Aici, fermierii vor avea grija de animale. Ele vor creste si se vor reproduce, fiecare avand o utilitate specifica si oferind cetatenilor surse de hrana sau materii prime pentru obtinerea de produse finite ce pot fi comercializate in piata. Spre exemplu, laptele obtinut de la vaca sau branza care provine din acest lapte, pot constituii sursa de hrana a locuitorilor sau pot fi vandute.

  Pace sau Razboi? In CaveToKingdom ai posibilitatea de a interactiona cu alte teritorii si, cu ajutorul armatelor, se pot deschide razboaie. Teritoriile vor fi impartite in domenii, orase, provincii, tari si imperii.
  Construieste-ti cea mai puternica armata pentru a-ti apara Regatul, dar si pentru a-ti infrunta inamicii. Lupta pentru a invinge, iar teritoriile pe care le cuceresti iti vor plati impozit din tot ceea ce produc, devenind vasalii tai. In functie de calitatile de diplomat iti vei putea dezvolta relatiile de colaborare, vei putea crea aliante, alaturi de care sa cuceresti si sa domini asupra teritoriilor cucerite. In momentul in care castigi un razboi, atat teritoriul respectiv, cat si vasalii acestuia, devin vasalii tai, platindu-ti taxe din tot ceea ce produc. Atunci cand cuceresti 2 provincii, acestea devin o tara, iar tu automat regele acesteia.
  Pe langa politica externa, va trebui sa te asiguri ca vasalii iti sunt loiali, asigurandu-te ca poti face fata celor care iti doresc detronarea. Vei putea sa finantezi vasalii piloni pe care te bazezi pentru a-ti mentine pozitia in Regat. Politica interna sau externa. . .este alegerea ta. Pace sau Razboi? Depinde de tine!
  Jocul va fi lansat in aceasta luna pe 6 . Pentru cei care doresc sa se inscrie in acest joc o sa las linkul meu de refferal : http://www.cavetokingdom.com/strategygame3D/crystygolf5
   
  Modificat ultima oară: 2 Decembrie 2016
 2. Flavius890

  Flavius890 Team Spirit

  înregistrare:
  17 Ianuarie 2014
  Mesaje:
  457
  Aprecieri primite:
  68
  Puncte trofee:
  28
  m-am inregistrat
   
 3. crystygolf5

  crystygolf5 Membru

  înregistrare:
  27 Februarie 2012
  Mesaje:
  174
  Aprecieri primite:
  3
  Puncte trofee:
  18
  Ok multumesc ca te-ai inregistrat de pe linkul meu de refferal , o sa te anunt pe 6 decembrie cand deschide jocul . O seara placuta
   
 4. ti33k

  ti33k Team Spirit

  înregistrare:
  11 Mai 2012
  Mesaje:
  174
  Aprecieri primite:
  16
  Puncte trofee:
  18
  dubla postare cineva sa stearga
   
 5. Flavius890

  Flavius890 Team Spirit

  înregistrare:
  17 Ianuarie 2014
  Mesaje:
  457
  Aprecieri primite:
  68
  Puncte trofee:
  28
  da.. acum 1 an cand s-a deschis si dupa s-a inchis nu stiu din ce cauza iar membrul care l-a prezentat a fost banat deci daca te inregistrezi pe link-ul lui nu castiga nimeni fiindca nici nu il mai intereseaza. mare destept
   
 6. Terra

  Terra Membru Banat

  înregistrare:
  6 Octombrie 2015
  Mesaje:
  124
  Aprecieri primite:
  19
  Puncte trofee:
  18
  Arata binisor jocul dar nu poti sa faci nimic in el, nici o actiune
   
 7. Flavius890

  Flavius890 Team Spirit

  înregistrare:
  17 Ianuarie 2014
  Mesaje:
  457
  Aprecieri primite:
  68
  Puncte trofee:
  28
  inca nu s-a lansat.
   
 8. Terra

  Terra Membru Banat

  înregistrare:
  6 Octombrie 2015
  Mesaje:
  124
  Aprecieri primite:
  19
  Puncte trofee:
  18
  Cand se lanseaza, chiar ma gandeam sa ma apuc de un joc zilele astea, de asta ma si uitam prin forumul pay to play