Ce este un HYIP

mirelusha

Veteran
Salut sunt noua aici si as vrea sa stiu ce anume presupune un HYIP, accepta pp, ce sanse am sa pierd banii investiti? si.... cat mai multe detali. Mersi!!!
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Pe scurt, HYIP-urile sunt niste programe in care cel mai probabil o sa iti pierzi banii pe care ii investesti (cu unele exceptii, pe care trebuie sa le cauti si gasesti cu mare atentie)
 

benysound

Veteran
Donator
Un Hyip este ceva Riscant care nu neaparat ca pierzi banii ! Sunt cativa pe aici care se ocupa si daca stai si investesti atunci cand investesc ei 70 % ai sanse sa castigi . Dar orice Hyip e ceva RISCANT !
 

inexxel

Membru
Resalut :) .
Am ales topicul asta pentru ca are titlu potrivit, inceputul este bun si raspunsurile sunt corecte toate, zic eu, dupa experientele fiecaruia.
***********
Prima data, hyip-urile sunt un mod foarte convenabil de a castiga niste bani dar depinde cat de confortabil te impaci cu ideea de a pierde bani.
Intr-un hyip onest in spatele site-ului se afla un broker de forex sau un grup, care ne cere bani cu imprumut pe care sa-i investeasca in afacerea lui. Este dispus sa-si imparta profitul cu cei care il imprumuta.
Gradul de risc al investitiei este foarte ridicat pentru ca nu cunosc nimic real despre cel caruia ii dau bani, nu stiu ce face cu ei, ce pricepere are in investitii si stiu ca nu pot fi recuperati, nu exista nicio sansa chiar daca citim despre site-uri care spun ca pot recupera banii din hyip, totdeauna fac phishing dupa date personale.
Cu tot riscul putem sa ne formam o parere (foarte personala) despre un hyip, citind.

Edit: azi nu ma mai lasa sa postez
 

Cybernet777

Veteran
Donator
In doua cuvinte ce se intampla in spatele a 99.9% din HYIP-uri... detinatorul siteului "poate" plati celor ce se inregistreaza din banii celor noi, adica celor ce investesc in el, dar cand investitiile noi incep sa se termine HYIP-ul respectiv nu mai plateste. Sunt si foarte multe ce au strans o suma destul de mare in cateva zile si apoi a disparut pentru totdeauna.
Sfatul meu: Gandestete de sapte ori in ce HYIP sa investesti sau daca o vei face vreodata.

Riscul e 100% din investitie dar potentialul profit e mult mai mic, foarte usor poate ajunge la 0%...

Succese!
 

inexxel

Membru
Buna :)
Cum aleg hyip-urile in care investesc?
1. Aspectul site-ului.
Site-ul ar trebui sa fie potrivit cu domeniul de activitate, financiar in cazul nostru.
Prima pagina poate sa contina niste grafice, cursuri valutare, cotatii de metale si marfuri, calculator de profit, procesoare de plati utilizate, planul de afacere, o poza cu "persoane de succes" imbracate "business"(desigur ca in afara de planul de afacere, calculator si procesoare celelalte sunt cam inutile).
Culorile nu trebuie sa sparga retina.
Evit site-urile care contin:
-fete in bikini.
-masini bengoase :D .
-tata, mama si doi copii in curtea unei resedinte de lux.
-cufere cu pietre pretioase ca in pestera lui Aladin.
-culori intense care dau aspect de balci de provincie.

Edit: Daca pune cineva un raspuns mai postez
 
Sus