Ce firme mai folositi ?

iamunstopabble

Team Spirit
Vreau sa imi fac un site personal, nu ceva exagerat de mare, pe care sa postez asa 1-2 articole zilnic.
Ce firma imi recomandati pentru inregistrare domeniu + webhost?
Am inregistrat la namecheap un domeniu cu 0.99$ dar e extensie .website, eu as vrea ceva ro .
Astept pareri !
P.S: Credeti ca am nevoie de un spatiu mare, pentru ce doresc eu sa fac?
 

TheBestOfTheYear

Business Club
Veteran
Donator
depinde cui vrei sa te adresezi cu continutul tau , nisha samd daca nu iti cerem prea multe . care e planul ? vrei sa faci bani din asta? sau e un hobby? vrei sa fii blogger?
 

iamunstopabble

Team Spirit
Vreau sa fiu blogger, ma voi adresa "publicului larg", subiectele vor fii diverse, insa ma voi focusa mai mult pe articole life hacks. La un moment dat, as vrea ca blogul sa fie sustenabil sau de ce nu sa imi aduca si un mic profit.
 

TheBestOfTheYear

Business Club
Veteran
Donator
trebuie sa pleci la drum cu premiza ca ai sa faci asta gratis mult si bine in jur de 2 ani in functie de posibilitatile tale de promovare. publicul larg fiind roman? sau strain? daca strain de preferat sa ai domeniu .com/org iar pentru cel roman domeniu.ro asta e parerea mea.
 

iamunstopabble

Team Spirit
Public roman, la .ro ma gandeam si eu, ideea este ca vreau sa stiu o firma bunicica cu care sa merg la drum, nici cea mai scumpa...
 

SPLAT

Membru
Salut! Mergi cu incredere pe hostico.ro sau mxhost.ro, am avut domenii web si pachete de webhosting la ei si sunt oameni de nota 10. Ultimul domeniul l-am avut inregistrat la hostico.ro, iar ca oferta, la plata abonamentului de webhosting Personal Mini pe un an (in jur de 66.72 lei) este inclus si domeniul ro. Spor!
 
Sus