Ce jocuri jucati?

!K9

Donator
Clasicul si cel mai jucat joc din lume: League of Legends.
Porma daca e sa o luam ca si clasificare urmeaza:
Counter Strike: Global Ofensive
Skyrim Online
Wasteland 2
The Forest
TitanFall

Si cu multe etc-uri :3
 

carter2408

Membru
Imi place sa ma joc jocuri cu grafica buna gen :
battlefield 3 , battlefield 4,
Natural selection 2 ( Aici am jucat peste 1000 de ore este favoritu meu )
Cs go
Crysis 2
call of duty black ops 2 ( Asta imi place din toata seria call of duty restu seriei o porcarie )
Si foarte rar Dota, Crysis 3 , assassins creed 3 . Restu jocurilor pentru mine sunt doar niste porcari
 

Tipser

Membru
Clasicul fifa 08 e singurul joc care il am in pc ... mai jucam cateodata si San Andreas Multiplayer ... e drept , nici calculatorul nu ma ajuta foarte mult :)) ... cate-un meci de fifa 15 cand mai ies la un suc pe unde au xbox-uri :) .
 

facetofaceroot

Învăţăcel
Pff astia de joaca counter-strike si metin. cele mai idioate jocuri pe care le-am vazut.la metin iti dai potiuni in disperare daca ai nevoie(nu au cooldown) deci va imaginati cum e pvpu astora
.nu ca am jucat atata incat sa fac pvp da din cate am auzit...Si Counter-strikeu e cel mai aiurea shooter pe care l-am vazut.mereu faci acelasi lucru.mergi,dai si u un flashbang sau o grenada intr-o incapere, omori pe 1-2 pac pac headshot bla bla, mori si o iei de la capat.Si jocurile astea sunt jucate de copii de 8-10 ani sa stiti pentru ca varamio la 8 ani juca metin si un copil al unei prietene juca metin si avea 7 ani
Deci clar.nu stiu ce vedeti la jocurile astea
PS:ati vazut si la francisc ala ca nu stie nici numele sa-l scrie apropo
 

Steffano

Învăţăcel
Pot zice ca de mic ma consideram un impatimit al jocurilor pe calculator. Mi-au placut dintotdeauna, insa cu varsta am inceput sa o mai raresc. Au devenit din ce in ce mai plictisitoare si singurele care imi mai capteaza atentia sunt cele MMO cu grafica si tehnologie de randare noua. In prezent ma bucur de jocuri precum GTA V, Paladins, Black Desert, Blade and Soul si TERA.
 

bill592004

Veteran
Team Leader
De la o anumită vârstă e posibil să nu mai avem abilitățile de a juca jocuri dinamice dar... mie mi-au plăcut întotdeauna jocurile de strategie, plictisitoare pentru unii, interesante pentru alții. Nu pot dedica toată ziua jocurilor, mai am și treabă, dar pentru mine e stilul ideal. Joc Ikariam de peste 10 ani, Forge of Empires, Liga Ultras și Operation New Earth. By the way, în ultimul joc, ONE, sunt foarte mulți jucători de pe toate continentele, chiar mai în vârstă decât mine, iar eu am 60, așa că jocul nu are vârstă. Dacă jucați vreunul din aceste jocuri contactați-mă în privat. Dacă nu jucați niciunul dar ați vrea să încercați (știți că e nevoie de un „ingredient” absolut necesar - răbdarea), contactați-mă în privat. Și un sfat: nu jucați cu patimă, luați-o ca pe o deconectare. Zile bune tuturor.
 
Sus