Ce seriale ati vazut ?

PicCoLo

Veteran
Team Spirit
Un serial care sa te tina acolo,gen Prison Break/Breaking Bad/Sons Of Anarchy...mai exista ca acestea?
 

coroy

Veteran
Donator
Un serial care sa te tina acolo,gen Prison Break/Breaking Bad/Sons Of Anarchy...mai exista ca acestea?
Power
Narcos
Banshee
Person of Interest
Gotham
Chicago P.D.
Sopranos
Aceste seriale sunt altele fata de ce ti-au recomandat baietii mai sus. Incearca-le petoae si nu-ti va parea rau! :)
 

Cristal

Veteran
Donator
Imi place serialul il tot reurmaresc cand il da AXN sau AXN Black.. Efectele sunt foarte reusite si reflecta foarte bine vremurile fomiste de atunci. Nici acum nu e mare diferenta doar ca ne imbracam mai bine si folosim telefonul mobil si nu omoram la intamplare cu sabia pe strada :D dar tot ne-am da in cap sau am vinde informatii pentru o mana de bani.

Vezi ca sunt 2 serii : Spartacus si Spartacus :War of the Damned .
Seriile au sfarsituri diferite, intr-unul Spartacus si ai lui castiga si il omoara pe Crasus (ii baga sabia pe gat) si in celalat serial Spartacus si ai lui este invins de romani (Spartacus moare pe drum ranit fugind in munti si tovarasii lui de fuga il ingroapa).
E un serial dur nerecomandat fetitelor sau celor sensibili sa vada ororile razboiului sclavilor impotriva Romei.

Alt serial este "De la Apusul la Rasaritul Soarelui" care ruleaza pe AXN Black in cursul saptamanii in fiecare seara de la ora 23 cate 2 episoade.
Il vad si il tot revad :cool: .
Varianta originala a serialului, adica filmul artistic cu George Clooney e jalnic ca efecte specte speciale si masti, dar serialul este ceva meserias cu efecte foarte reusite, legat de cultul mayasilor. Un alt film artistic cu mayasi este Apocalypto regizat de Mel Gibson. Si asta merita vazut de fanii civilizatiei mayasilor :D
 
Ultima editare:

IonCuVaca

Veteran
Imi place serialul il tot reurmaresc cand il da AXN sau AXN Black.. Efectele sunt foarte reusite si reflecta foarte bine vremurile fomiste de atunci. Nici acum nu e mare diferenta doar ca ne imbracam mai bine si folosim telefonul mobil si nu omoram la intamplare cu sabia pe strada :D.

Vezi ca sunt 2 serii : Spartacus si Spartacus :War of the Damned .
Seriile au sfarsituri diferite, intr-unul Spartacus si ai lui castiga si il omoara pe Crasus (ii baga sabia pe gat) si in celalat serial Spartacus si ai lui este invins de romani (moare pe drum ranit fugind in munti).
E un serial dur nerecomandat fetitelor sau celor sensibili sa vad ororile razboiului sclavilor impotriva Romei.

Alt serial este "De la Apusul la Rasaritul Soarelui" care ruleaza pe AXN Black.
Il vad si il tot revad :cool: . Varianta originala a serialului in film artistic cu George Clooney e jalnica dar serialul este ceva meserias cu efecte foarte reusite, legat de cultul mayasilor. Un alt film artistic cu mayasi este Apocalypto regizat de Mel Gibson. Si asta merita vazut de fanii civilizatiei mayasilor :D
Spartacus War of the Damned
Spartacus Vengeance
Spartacus Blood and Sand

 

Cristal

Veteran
Donator
oh, frumos, mersi @IonCuVaca eu stiam numai de 2 si probabil ce am scris ca e Spartacus simplu este vorba de Vengeance. Probabil axn are numai primele 2 ca nume. Oricum eu vad ca numai 2 serii se dau la tv cele cu sfarsitul care am zis mai sus :-\ Oare cum se termina seria 3 ? cel mai probabil este tot asa cu un sfarsit alternativ.:D
 
Ultima editare:

TiberianSun

Învăţăcel
eu am o lista lunga : Arrow; Black Sails; Game of thrones; supernatural; the blacklist;the man in the high castle, outlander; vampire diaries; originals
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Anatomia lui Grey.
Mai ales ultimul episod S14E12 prezinta o serie de inventii revolutionare in medicina aparute anul trecut (le-am verificat).
 
Ultima editare:
Sus