Ce sistem de operare folosesti?

Ce sistem de operare folosesti?

  • Windows

    Votes: 319 93,3%
  • Linux

    Votes: 23 6,7%

  • Total voters
    342

Razor91

Membru
Folosesc windows 7 acasa si windows 8 la birou , dar astept cu mare curiozitate windows 10 , am o versiune pe un calculator dar vreau sa o vad pe cea finala chiar daca nu o sa fie foarte mare diferenta fata de asta .
 

Razor91

Membru
Da pot sa confirm ca upgradeul la windows 10 chiar se merita , il folosesc deja de 2 saptamani si e foarte ok
 

AndreiBlue

Învăţăcel
Folosesc pe un pc Windows 7 , versiunea pe 64 bit,de cand a aparut.Nu am avut niciodata probleme.Pe laptop am Windows 10 , upgrade de la 7 si pot spune ca sunt multumit.Nu prea simt diferenta dintre 7 si 10.
 

Boggy1

Membru Banat
Team Spirit
dar ce unix voi nu stiti?decat windows si linux?Eu folosesc MacBook,si nu am avut probleme .
 

calin9802

Veteran
Donator
Team Leader
Team Spirit
Windows 10 se misca bine mai ales ca am pe stick windows 8.1 si pot instala oricand windows-ul si sa ii fac upgrade daca doresc.
 

Boggy1

Membru Banat
Team Spirit
Windows 7 for ever, 8, 8.1 si 10 sunt niste prostii, nici gratuit nu fac upgrade la ele, la propriu ca de la w7 la w10 faci upgrade free xd.
toate sunt la fel de bune,plusc a 8.1 e optimizat foarte bine pe 1 gb ram si un proceosr intel atom,sau mai exact pentru o tableta.
 

InDeepTerror

Veteran
Donator
Ai dreptate, toate sunt la fel de bune, singura diferenta este ca windows 10 poate accesa webcam si microfon, iar toate incepand cu windows 8 trimit o groaza de informatii personale la microsoft, chiar si sub forma "anonyma" atunci cand trimita snapshoot de la webcam, e anonimitate pe drq.
 
Sus