Ceaiul Matcha

mie1dor

Veteran
Donator
#1
Matcha.jpg "Matcha este ceaiul japonez cel mai cautat si mai exclusivist din lume. De peste un mileniu se prepara dupa aceeasi reteta nechimbata, fiind din acest motiv extrem de savuros. Japonezii au creat de-a lungul timpului un adevarat ritual in jurul prepararii si servirii ceaiului matcha, un ritual adanc inradacinat in cultura nipona.
Ceaiul matcha este cu mult mai sanatos pentru organism decat ceaiul verde obisnuit. Contine in acest sens de 20 de ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde vrac, si de 140 de ori mai multi decat ceaiul pe care il cumparam la plic, din supermarket. Matcha contine EGCG chatechines – substante ce intaresc sistemul imunitar si regleaza nivelul zaharului din sistemul sangvin. De asemenea, aceleasi substante au rolul de a controla colesterolul si de a combate aparitia cancerului."

De curand am descoperit acest ceai si m-am lovit de problema procurarii lui...fizic in magazine nu l-am gasit,iar pe net in Ro foarte greu si la preturi foarte mari...in final am ales cumpararea online din UK cu plata prin paypal la pret mult mai avantajos decat am gasit in Ro si transport gratuit!
EDIT 31-01-2015: Acel site s-a dovedit a fi neserios deci s-a ales cu o disputa in PP.
Intre timp am gasit un alt site , din China ,de unde am si primit comanda in aprox 20 de zile.
http://www.jkteashop.com/matcha_c7.html
 
Ultima editare:

mountain

Business Club
Veteran
Donator
#2
Interesant, nu am mai auzit de acest ceai, aș bea și eu odată o cană măcar pentru gust. :)
Tu ai încercat ?
 

mie1dor

Veteran
Donator
#3
Da am baut la cineva, apoi cum am scris mai sus, am cautat, am gasit pe net la un magazin online din Ro dar cu un pret mare si cantitativ putin ( 30 g ) ...in final am ales site-ul din UK convenabil si ca pret, transport gratuit , plus diverse discounturi ( la inregistrare, la promovare pe facebook samd )
 

mie1dor

Veteran
Donator
#5

mie1dor

Veteran
Donator
#7
Am editat prima postare inlocuind site-ul de la care NU AM PRIMIT COMANDA cu un altul din China care mi-a livrat corect ceea ce am comandat Matcha.jpg
 
Sus