chitika - chitika.com

Se mai mertia sa fac cont pe siteu asta? Am site cu vreo 300 vizitatori unici si 1000 impresi pe zi(cam vreo 10 pe zi din SUA)
 

KimOoO

Membru Banat
Donator
Hyuga a spus:
Am tinut reclamele de la ei 2 zile si nici nu mai vreau sa aud de ei. In 2 zile, am avut aproximativ 10.000 de vizitatori unici si peste 50.000 de afisari (pe paginile pe care am avut reclamele) cu toate astea mi-au contorizat aproximativ 7000 de afisari si au platit 0.17$ pentru astea 7000 :|
Ce prostie de site, am zis de la inceput ca nu arata prea profesional, dar mi-a fost recomandat asa ca l-am incercat. Oricum, am renuntat la ei si am trecut la Ad4Game. Am pus reclamele de ieri, primele 50.000 de impr. nu le contorizeaza pentru a analiza traficul (mi-au spus asta de la inceput), pana acum am cam 30.000, sa vedem dupa ce trec de 50.000 cat de bine platesc. Astia par seriosi, am vazut ca nu accepta pe oricine sa se inregistreze si multe site-uri mari folosesc reclamele de la ei :)

Sincer nu stiu cum de nu ai facut nici un $ . Eu il folosesc de 7 zile maxim , si uite dovada :
 

KimOoO

Membru Banat
Donator
alinn123 a spus:
Si cat trafic ai ?
Ai multe vizite din Us sau international?
Pai am vizite foarte din US si UK . La internationl plateste groaznic , imi aduc aminte aveam 4k impresii internationale si un castig de 0.24$ . Problema sunt vizitele . Daca ai foarte mare trafic din US te-ai scos . :) Vei avea cel putin cativa $ in cont :)
 

Mircea18

Veteran
Donator
am 134 impresii din USA si 71 internationale doar pe 7 ore ieri.
Dar nu am luat nici un ban :))
 

Mircea18

Veteran
Donator
LOL ? o_O da de ce sa iei ban ? Ca nu inteleg o_O[/quote]
Pe bursttaffic am luat ban cu vizitele astea
 

KimOoO

Membru Banat
Donator
Mircea18 a spus:
LOL ? o_O da de ce sa iei ban ? Ca nu inteleg o_O
Pe bursttaffic am luat ban cu vizitele astea[/quote]

Pai la mine au fost zile cand aveam si 0 vizite . Si uite ca nu am luat ban . Stai chill , aici nu iei ban . Apropo faci ceva castig ? Sau si tu ca "alti" 0 ?
 

KimOoO

Membru Banat
Donator
Update de sfarsit de luna
Si rog un MOD sa treaca aceasta retea la CPC , pentru ca nu este CPM ! . Multumesc
 

Atașamente

Sus