CitizenMe - Plata INSTANT in PP la completare chestionare pe mobil

Mr.Marius

Membru
Salut,

CitizenMe este o aplicatie disponibila pe Android si iOS prin care poti raspunde la mici chestionare (2-4 intrebari, trebuie doar sa bifezi) si primesti reward-uri instant in Paypal cu valori cuprinse intre 0.10 lire si 0.13 lire.

Eu folosesc aplicatia de multe luni, plateste instant in Paypal. In primele zile nu prea am primit chestionare, dar ulterior au inceput sa vina regulat (cam 1 pe zi sau la 2 zile). Uneori mi-e cam lene sa le completez, desi dureaza undeva la cateva secunde (doar bifezi).

Aveti mai jos ultimele dovezi de plata din PP.
PayPal  Summary.png


Daca descarcati aplicatia incepand de acum si pana duminica (inclusiv) veti primi 0.10 GBP gratuit (dupa completarea unui chestionar).
Trebuie sa intrati de pe telefon, sa dati click pe link-ul acesta si sa descarcati de pe site aplicatia pentru iOS sau Android (ce aveti). Nu exista link de referral, nu poti fi afiliat, am un link special pentru o perioada limitata si trebuie sa aduc cati mai multi oameni.
Prin urmare, daca vreti sa anuntati si alte persoane care vor sa primeasca 0.10 GBP, dati-le ACEST LINK -> http://goo.gl/VPNKon

Gasiti un review in engleza si aici.


Multa bafta si sper sa apreciati aceasta informatie! :)
 
Ultima editare:

Mr.Marius

Membru
Ai primit banii instant?

Baga si o dovada, ca sa vada lumea ca e pe bune.

Eu am facut vreo 4 lire si ceva de cand o folosesc. Nu-i mult, da' pe "degeaba" , nu strica. Primesti notificare pe telefon de fiecare data cand apare chestionar nou, dai click, completezi si iti intra banii in PP. :)
 

Vladv26

Veteran
Team Spirit
Confirm ca aplicatia plateste. Am primit si eu vreo 5-6 chestionare chiar daca am aplicatia de cateva saptamani. Probabil pentru ca nu am intrat eu prea des pe aplicatie. Banii ii primesti fie instant fie dupa cateva ore dar tot timpul vin.
Primiti bani doar pentru chestionarele la care arata 0.10 langa. La cele albastre nu primiti nimic.
 

Mr.Marius

Membru
Da, cele cu plata sunt cu verde.
Puteti sa filtrati acolo cand intrati la chestionare.
Filter by:
insight (albastru)
Donate (rosu)
Earn (verde)
Fun (albastru mai deschis :D )


Azi au fost 2 chestionare dar le-am ratat. :(

Ideea e ca de indata ce vedeti notificarile pe telefon, sa intrati si sa completati. Altfel expira.
Uneori locurile sunt limitate, asa ca cine se grabeste ia banii.
 
Ultima editare:

Mr.Marius

Membru
Care e faza cu acest link http://goo.gl/VPNKon
asta e link de refferal ,cum l-ai creat?
E competitie. Aplicatia a atins 50,000 de utilizatori, iar persoana care aduce cele mai multe download-uri in acest weekend va castiga un premiu.

Din pacate, in mod standard, aplicatia nu are sistem de referrali sau afiliere. E pacat, ca s-ar fi putut face mult mai multi bani cu ea, dar asta e. Eu le-am zis sa introduca.
 

citronada

Membru Banat
Pai si cum ai generat acel link ca sa aduci downloaduri? ca pe net scrie clar ca au sistem de refferali,dar nu zice cum iti generezi link de download ca sa aduci downloaduri
 

Mr.Marius

Membru
Nu au, cel putin nu pentru tara noastra.

Mi-au trimis email cu acel link. Este vorba de o campanie care se va finaliza in acest weekend.
 

supremas

Membru
Chestionar acum am terminat unul despre bauturi, plata primita, dar ziceam de bonus. Asta e, oricum mersi pentru aplicatie.
 
Sus