CitizenMe - Plata INSTANT in PP la completare chestionare pe mobil

Mr.Marius

Membru
Probabil bonusul de 0.10 GBP e prin intermediul chestionarului. In mod normal, nu primesti niciun chestionar cu plata la inregistrare.
Daca toti au avut chestionar cu plata de 0.10 GBP, ala e. :)
 

Mr.Marius

Membru
Vor aparea. Doar nu credeti ca apar cate 10 pe zi.

In medie faceti cateva lire pe luna cu aceasta aplicatie. Veti promi notificare pe telefon cand va fi un nou survey disponibil. Puteti sa si anuntati aici in topic.
 

coroy

Veteran
Donator
Salut,

CitizenMe este o aplicatie disponibila pe Android si iOS prin care poti raspunde la mici chestionare (2-4 intrebari, trebuie doar sa bifezi) si primesti reward-uri instant in Paypal cu valori cuprinse intre 0.10 lire si 0.13 lire.

Eu folosesc aplicatia de multe luni, plateste instant in Paypal. In primele zile nu prea am primit chestionare, dar ulterior au inceput sa vina regulat (cam 1 pe zi sau la 2 zile). Uneori mi-e cam lene sa le completez, desi dureaza undeva la cateva secunde (doar bifezi).

Aveti mai jos ultimele dovezi de plata din PP.
Vezi atașament 9939


Daca descarcati aplicatia incepand de acum si pana duminica (inclusiv) veti primi 0.10 GBP gratuit (dupa completarea unui chestionar).
Trebuie sa intrati de pe telefon, sa dati click pe link-ul acesta si sa descarcati de pe site aplicatia pentru iOS sau Android (ce aveti). Nu exista link de referral, nu poti fi afiliat, am un link special pentru o perioada limitata si trebuie sa aduc cati mai multi oameni.
Prin urmare, daca vreti sa anuntati si alte persoane care vor sa primeasca 0.10 GBP, dati-le ACEST LINK -> http://goo.gl/VPNKon

Gasiti un review in engleza si aici.


Multa bafta si sper sa apreciati aceasta informatie! :)
Care chestionare sunt cele platite? Alea in rubrica verde? Ca mai sunt si unele albastre si rosii, move etc... Dar vad ca alea nu platesc...Multumesc!
 

sorin90

Team Spirit
Am primit si eu doua plati de la aplicatie. Sper sa mearga in continuare si safie cat mai multe chestionare
 

coroy

Veteran
Donator
La mine a mers la doua...era sa-l prind si pe al treilea, insa nu am vzut notificarea la tip si s-au ocupat sloturile... ;))
 
Sus