ClixSense - clixsense.com

Cristal

Veteran
Donator
opinion world neanuntat despre energie/consum
Pe asta de la OpinionWorld de 0.65$ despre eficienta energetica si termica/izolatii l-am facut si eu adineauri si era anuntat la mine.
Sondaj cu guvernul nu am prins demult. In schimb avea asta cu eficienta energetica cate o intrebare 2 legat de guvern.
La intrebarea cat costa 1 KWH in romania cu aproximatie in bani am scris 45 ca asa mi-a zis google cand l-am intrebat :D
 

Cristal

Veteran
Donator
2 sondaje anuntate de la Samplicio.us de 0.53$ fiecare, rezolvate cu usurinta adineauri.
1 sondaj : Despre placerea de a gati acasa, in special retetele din pliantul Kaufland si lansarea noului pachet cu ingredientele pentru retete.
2lea sondaj : Despre gume,bomboane si jeleuri noi care vor apare cu diverse arome sau efecte.

Sondaje scurte rapide de 20 minute maxim fiecare. :D:-bd
 
- 1 sondaj anuntat de la CINT de 0.32$ despre fumat . La inceput va intreaba luna si anul nasterii si ajunge sa va intrebe ce marca de tigari fumati des , am ales Winston (stiind ca astia au avut un concurs mare recent de premiere cu tichete cadou de cumparaturi a vanzatorilor care vand multe tigari de acest fel) si mi-a dat eject a spus ca numarul de participanti s-a completat. Asa ca aveti grija sa nu alegeti Winston, poate voi aveti noroc.

- 1 sondaj anuntat de la CINT de 0.44$ despre pariuri si jocuri de noroc. La inceput va intreaba la ce jucati, am bifat pariuri offline la loto, pariu offline la sporturi si pariuri la curse de cai si mi-a dat eject imediat. Alegeti si ceva online poate voi aveti noroc.
 
Sus