ClixSense - clixsense.com

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj anuntat in Clixaddon de la Sample Cube de 0.41$ . Scurt si rapid de vreo 10 minute pentru fumatori, despre tigarile Kent. Atentie intrebari repetitive.
Completat cu bine , banutii intra instant dupa confirmare.
 

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj anuntat pe clixaddon de la OpinionWorld de 0.65$ despre politica, situatia politica si economica a tarii, stirile false din media, guvernul tarii...
Completat rapid in 19 minute. Plata intra instant dupa completare.
Va intreaba daca sunteti de dreapta sau de stanga. Daca nu stiti ce este politica de dreapta sau de stanga ,vezi aici https://ro.wikipedia.org/wiki/Spectru_politic
O sa va intrebe cu ce partid ati vota , nu va faceti griji la ce alegeti ca votul e secret oricum .
O sa va arate o stire falsa inventata, cu greseli gramaticale si/sau fara logica in context si sa va spuneti parerea despre stire. :))
Sondajul vrea sa afle daca puteti deosebi o stire falsa de una adevarata , daca le puteti afla usor si daca va aruncati sa dati share pe facebook la orice :))
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
La mine pe Cint cauta de nu se mai opreste
am patit si eu adineauri cu 2 sondaje unu de 0.21 si unu de vreo 0.47. Unu din ele era anuntat si celalat probabil era in asteptare de aseara.
La ala de 0.21 tot cauta pana mi-a zis browserul ca m-a redirectionat de prea multe ori. Si la al 2lea tot asa cauta intr-una pana mi-a aparut scris ca s-a atins numarul maxim de participanti.
 
Cine ma lamureste ?
Apare pe speak 1,2 3 mesaj ca fa lucruri si deblocam 10 sondaje .
Fac asta si pe cele 3 speak apare un fel de sondaj in care se cere data nasterii si tara .
Le bag (Romania ) si intra intr-un ecran negru si acolo moare . ????????
 
Sus