ClixSense - clixsense.com

Cristal

Veteran
Donator
am impuscat 2 sondaje anuntate, unul dupa altul ;))
----- 1 sondaj : CINT de 0.90$ despre abonamente si oferte la telefonia mobila la diversi operatori. Plateste instant dupa terminare dar a durat foarte mult,cam 1 ora, ca te intreaba unde ai abonament cat platesti pe luna, etc si ai de bifat tot timpul tipuri de abonamente si fel si fel de optiuni care par atragatoare.
----- 2lea sondaj : Toluna de 0.73$ despre iaurtul Actimel. 4 minute durata, banii intra instant ;)) . Va intreaba prenumele personal si al celor din casa si varsta lor, completati ceva random daca tineti la datele voastre personale ;) Nu cred ca vor da reverse din cauza prenumelui personal folosit , pentru ca omu' poate avea si 2 prenume sau mai mult :)) Alegeti ca sunteti principalul cumparator sau impartiti sarcina cu altcineva din casa la cumparaturi de alimente, ca sa nu va dea eject.
 
Ultima editare:

anton44

Veteran
In ultimele zile am avut 3 sondaje scurte care dupa ce le-am terminat spune multumesc pentru participare si in loc de
bani baga " Oooooopa , sorrrrrry si pa .
 

Cristal

Veteran
Donator
Completat cu succes 2 sondaje :
---1ul sondaj : CINT de 0,23$ despre dulciuri (bomboane, ciocolata,bezele, etc la kilogram sau ambalate). Nu insista pe o marca anume ci cat de des cumparati diverse dulciuri si la ce ocazii. Usor si rapid, intra banii instant.
--- 2lea sondaj : Samplicious de 0.61$ cel cu case de pariuri pe care l-a mentionat gabim. La inceput bifati ca ati jucat offline si online la case de pariuri ca sa nu va dea eject. Mai tarziu va intreaba de fotbalisti, alegeti si voi ce credeti ca nu da eject. La cati bani fac casele de pariuri o pomana de 0.60 e marunt de buzunar pentru ei :)) puteau sa dea si ei 1$+ ca au de unde. Rapid , banii intra instant dupa completare.
In medie cam 20 de minute fiecare.

Congrats! The checklist is completed! Your bonus 14% is currently standing at: $0.1176
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
sondaj link de 40 centi despre trafic si circulatie
L-am facut si eu adineauri pe asta doar ca nu stiam ce sa bifez la inceput adica nu stiam daca e adresat pietonilor sau soferilor asa ca am mers pe punctul de vedere al soferului si nu mi-a dat eject ;))
La prima intrebare care este principalul mod de deplasare pe drumurile publice (raspuns unic) am bifat doar pe conducator auto si la a2a intrebare care sunt modalitatile dumneavoastra de deplasare pe drumuri publice (raspuns multiplu) am bifat conducator auto si pieton. Si asa nu am primit eject si au curs intrebarile urmatoare.
Sondajul este de la samplicious si tot asa cam 20 minute durata.
 

anton44

Veteran
Facut si eu . La atatea intrebari care te fac sa te contrazici ma mir ca nu m-au zburat . Nu e timpul pierdut.
Sa fie primiti .
 

Cristal

Veteran
Donator
Tentativa de sondaj : Cate persoan 3 locuiesc in gospodaria ta ?
Bagat 3 si dat afara .
Mersi pentru pont sa stiu sa nu spun 3 :sneaky:
L-am completat , am bagat 4 persoane si a pornit sondajul . Era OpinionWorld (router) de 0.65$ despre cariera si stil de viata dar mai degraba aduce a profiler ca timp de 1 ora curg tot felul de intrebari de la cat timp folosesti internetul si pana la ce browser folosesti pe mobil/tableta, de la daca ai animale de casa si pana la daca mananci in oras la restaurant, de la ce functie ai in frma si in ce departament si pana la de ce intri pe retele de socializare. Ei au spus ca dureaza 30 minute dar e abureala. Banii intra instant.

Si am mai prins un sondaj anuntat de la Global Survey de 0.40$ despre alimente ambalate,bauturi si modele de etichete. Va intreaba la inceput daca ati mai facut vreun sondaj de alimente si bauturi in ultimele 3 luni. Asta e intrebare cu risc de eject. A durat vreo 25 minute , banii au intrat instant.

Si am primit bonusul pentru 2 sondaje facute in aceeasi zi $0.1470.
 

anton44

Veteran
D-asta e buna bursa ponturilor .
Fericiti cei ce fac 2 pe zi . Eu cand fac 2 pe saptamana sar in sus de bucurie .
Noroc ca nu sar des :((
 
Sus