ClixUniverse - ClixUniverse.com

gigi43

Învăţăcel
#64
Salut Moliaa,ai idee de ce i-mi expira referalii la Clixuniverse?Am autopay activat,de vre-o 3 zile pe grila imi arata 0 si vad ca acum tot scad zilele de expirare.Vad ca si plata cam intarzie,am cerut banii sambata si pana azi nimic, de regula intrau ,nu dura mai mult de 2 zile.
 
#65
Trebuie sa ai banii necesari in purchase balance ca sa functioneze AutoPay.

Daca ai $2 si tie iti trebuie $3/zi , acei $2 sunt folositi la primii care dau click in acea zi iar restul de RR expira/adica pierd 1zi si tot asa, de aceea eu am tot timpul bani in PB pt 2 zile de AutoPay.
Doar cand vreau sa scot bani las bani doar pt acea zi sau jumatate de zi, de obicei cer banii dimineata pt ca pana seara se aduna in Balance si pot sa ii transfer in PB.

Banii o sa intre , putin mai greu dar intra trebuie doar rabdare, are putini membrii noi/investitori de cand a cazut PayZa si mai mult de %50 din bani ii are blocati acolo, zeci de mii de $$.
 
#66
A facut Adminul Update.
Pt. ca sa functioneze AutoPay trebuie sa ai bani in Purchase Balance and RR life 20 zile, cei care au sub 20 zile merg la expirare, dar daca ii prelungesti in asa fel incat sa aiba peste 20 zile atunci merg la AutoPay.
 
#67
Azidimineata am cerut plata 9 si a intrat in aceeasi zi.
Dovada pe prima pagina.
Gigi ai citit referitor la RR? trebuie 20 zile sa mearga la AutoPay.
 
#70
Plata a 11-a.
Dovada pe prima pagina.

Mai am 150 RR de prelungit pt 30 zile ca sa poata sa mearga la AutoPay si dupa aceea o sa pot scoate saptamanal.
 
Sus