Clorul din apa de la robinet

rex

Învăţăcel
eu beau apa de la chiuveta destul de des...si nu am nimic..analizele mele sunt foarte bune.
 

Al3xXx20

Membru
da....clorul din apa...in tara noastra se gaseste in exces....vor sa scape de noi....adica de cei care nu isi permit sa cumpere apa
 

Alinamark

Membru
Cine mai bea apa de la robinet? EU de ceva vreme, merg la un izvor si imi fac ptovizile cu apa, daca mergi la alimentara, te rupe la pret.
 

OvidiuR94

Veteran
Donator
Bine ca nu stau la bloc ca sa am de-a face cu apa plina de clor si de toate prostiile :D Traiasca fantanile si aerul curat :)
 

ionut90

Membru
fruits4longlife a spus:
Clorul este folosit pentru a purifica apa pe care o bem sau pe care o folosim la spalat. Cu toate acestea, clorul este o substanta foarte periculoasa.
Printre problemele de sanatate pe care clorul le poate cauza se numara distrugerea celulelor, afectiuni cardiace , cancer la san si prostata, complicatii respiratorii, imbatranire prematura , infectii ale pielii, iritarea nasului si a gatului. De asemenea, clorul din apa cauzeaza si oboseala si poate arde retina.
Dusurile cu apa fierbinte inrautatesc situatia. Caldura apei elibereaza vapori de clor care formeaza un nor caustic. Acest nor caustic patrunde in toata casa, astfel incat totii membrii familiei sunt afectati de dusul zilnic.
Recomand sa va cumparati un filtru care se ataseaza foarte usor la chiuveta si unul care se ataseaza la dus. Eu astazi mi-am cumparat unul care se monteaza la chiuveta.
Este foarte important nu numai sa ne gandim la sanatatea noastra, ci si sa facem ceva pentru ea, mai ales ca in ceea ce priveste apa, avem solutia filtrului care este la indemana la aproape oricine.
Foarte bun topicul, felicitari pentru postare
 
Am gasit rezolvarea si pentru aceasta problema. Recent m-am bransat separat la conducta de apa rece si mi-am montat odata la subsol un filtru , si inca odata in casa inca un filtru. Mai am si centrala si pentru asta am putut sa mai montez inca un filtru magnetic iar diferenta se simte ! O apa rece ca de la fantana !
 

jujiki

Membru
Wee, daca e adevarat ce zici tu despre clor, e grava rau. Si eu foloseam o cana filtranta, dar m'am oprit de cateva luni si am trecut la apa de la robinet.
 
Sus