Coinbase - Coinbase.com

cornel64

Veteran
Team Spirit
COINBASE - se pot cistiga pina la 50$ in XLM daca urmaresti 5 clipuri , cam 2 min fiecare apoi dupa fiecare clip vizionat bifezi un raspuns din 5 posibile , nu este nici o problema daca gresesti raspunsul bifezi altul pina iti da ok , dupa ce ai vizionat si bifat raspunsurile corecte iti crediteaza in WALLET XLM aproximativ cam 81 XLM , la cursul actual cam 42 RON care pot fii retrasi fara alte conditionarii asa ca eu zic ca merita pt aproximativ 10 min de vizionat si de bifat raspunsul corect.

TREBUIE INTRAT DE AICI pt a face lectii respective https://coinbase.com/earn/xlm/invite/1vg3rzkq

Oferta de mai sus este valabila si pt cei care se inscriu acum pe COINBASE cit si pt cei care au cont deja.

PS. au adaugat optiune de a putea cumpara BTC cu CARD , deci mult mai usor ca pina acum .

Screenshot_26.png


Screenshot_25.png
 
Ultima editare:

cornel64

Veteran
Team Spirit
Tutorial vizionare clip si creditare XLM pt clipul aferent se da click pe Earned $2 XLM se vizioneaza clipul pina la capat normal nu pe repede inainte ca nu va crediteaza , dureza cam 2 min .

Screenshot_27.png

dupa vizionarea completa apare chestia de mai jos , dai click pe o chestie care apare in loc de unde este acum Complected , iti apar cam 5 raspunsuri bifezi unul din ele , de regula raspunsul este in ce este postat aici sub What is stellar ? daca gresesti raspunsul bifezi din alt rapuns pina nimeresti nu este nici o problema , cind ai bifact corect iti apare un V mare de culore albastra , apoi treci la lectia urmatorea si asa mai departe .


Screenshot_28.png
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
in citeva zile , mai verifici din cind in cind , eu m-am inscris de ceva timp dar abea ieri le-am facut pe toate cele 5 lectii si am fost creditat ,nu mai tin minte dar cred ca m-a trimis e-mail cind ma accceptat , am verificat se poate trimite XLM facut dupa ce esti creditat pt cele 5 lectii , dar parerea mea este mai bine sa asteptii pina mai ai inca 4 inscriisii pt a beneficia de toata suma care o ofera XLM de apoximativ 50 $ .

PS . se pot inscrie si clienti noi si clienti care au deja cont COINBASE

TREBUIE INTRAT DE AICI pt a face lectii respective https://coinbase.com/earn/xlm/invite/1vg3rzkq
 
Ultima editare:

Adrian1199

Veteran
Team Spirit
Nu pot valida contul.
Am atasat un extras de cont in format JPG, dar nu mi-l accepta. Iar PDF nu ma lasa sa il incarc
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
te referi la verificare cont , eu am trimis numai C.I atit si contul sa validat setings -- my profile Change your legal name by verifying an ID document here click pe here si apare document verification si iti apar 3 tipuri , pasaport , carnet conducere si photo ID , la photo ID bagi C.I asta daca il ai scanat si salvat in vrun fisier .
 

Adrian1199

Veteran
Team Spirit
Nu stiu ce are. Am contul validat cu buletinul, dar imi cere verificarea adresei. Imi cere un extras de cont de la banca sau factura de utilitati. Factură nu am pe numele meu, iar extrasul de cont nu mi l accepta
 

Popa58

Veteran
Din ce imi amintesc de la alte site-uri ce cereau verificare similara, ei cer factura sa isi dovedeasca ca acolo locuiesti, unde scrie in buletin. Nu conteaza ca nu apari tu titular de contract, da o factura de telefon/curent/gaze etc.
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
Screenshot_36.png

Dupa ce faci LESSON 1 adica vizionezi clipul respectiv si bifezi raspunsul corect iti apara chestia respectiva , cea cu albastru din stinga inseamna ca este OK si treci la urmatoarea si asa mai departe pina le faci pe toate cele 5
 
Sus