nicuafaceri

Donator
Astazi este in revizuire noul proiect pe plan international COINEZOS , unde ne este oferit sa castigam de la 21% profit net si mai mult pe o perioada de doua pana la opt saptamani. Potrivit tehnicii, resursa este facuta calitativ, arata bine, planurile sunt echilibrate si se poate ajunge la profit intr-un timp foarte scurt . Pentru investitii dezvoltatorii au conectat o gama larga de sisteme de plati .

COINEZOS (demararea proiectului: 19 aprilie 2019).

Compania COINEZOS este implicata in tranzactionarea pe bursele criptocurentiale de conducere si pe piata Forex. Pentru investitori, cele mai bune conditii pentru obtinerea unui venit stabil. Nu aveti nevoie sa intelegeti particularitatile comportamentului pietei , in acest caz, compania are experti cu experienta in domeniul tehnologiei Blockchain si a comerciantilor profesionisti. Datorita software-ului unic si a strategiilor sale proprii, compania ocupa o pozitie de lider in industria comertului si este gata sa ofere investitorilor o cooperare profitabila.

Planurile de investitii cuprinse pentru o perioada de doua pana la sase saptamani, cu un randament de 121% pana la 210% pentru intreaga perioada. Cel mai scurt plan ( 121% dupa 2 saptamani ) prevede o acumulare unica a profitului si o intoarcere a depozitului la sfarsitul termenului, adica prin investitia sumei de 35 dolari( exemplu depozitul meu 121% After 2 Weeks ) , in 14 zile veti primi suma integrala a depozitului dvs. ( Principal back ) + profit pentru cele 14 zile ( Daily profit ) . Cea de-a doua parte a marketingului ofera angajamente zilnice de la 5,5% la 8.5% in timpul saptamanii, cu o contributie minima de 50 dolari pentru 6 saptamani (30 de zile lucratoare), depozitul fiind inclus in plati .

Sisteme de plata : PerfectMoney, Payeer, Bitcoin, Litecoin, Ripple, BitcoinCash, Dash, Monero, Zcash, DogeCoin, Ethereum.

Programul de afiliere este clasificat pe patru nivele de generatie :

9% din depozitele facute de recomandarile din nivelul 1;

3% din depozitele facute de recomandarile din nivelul 2;

2% din depozitele facute de recomandarile din nivelul 3;

1% din depozitele facute de recomandarile din nivelul 4;

Beneficii pentru partenerul meu direct activ :
1. primeste integral valoarea depozitului de minim 25 USD planul de investitie " 121% After 2 Weeks " pentru primul depozit facut de la inregistrarea cu succes ;
2 . bonus " Achizitie Personala Partener Direct Activ " , in functie de investitiile personale ale partenerului meu direct activ sunt trimise bonusurile de fidelizare , astfel :
- Bonus de fidelitate pentru partenerul meu direct activ : 10 % din valoarea depozitului facut de catre partenerul meu direct activ pentru planul de depozit " 121% After 2 Weeks " ;
- Bonus de fidelitate pentru partenerul meu direct activ : 10 % din valoarea depozitului facut de catre partenerul meu direct activ pentru planul de depozit " 5.5% Daily For 6 Weeks ";
- Bonus de fidelitate pentru partenerul meu direct activ : 5 % din valoarea depozitului facut de catre partenerul meu direct activ pentru planul de depozit " 7.0% Daily For 6 Weeks";
- Bonus de fidelitate pentru partenerul meu direct activ : 3 % din valoarea depozitului facut de catre partenerul meu direct activ pentru planul de depozit " 8.5% Daily For 8 Weeks".

Asadar partenerul meu direct activ GLOBAL ( din orice colt al lumii ) castiga dublu comision : comision din partea administratiei site-ului + comision din partea mea !

Te astept in echipa mea !
 

nicuafaceri

Donator
Update plan investitii COINEZOS

De curand COINEZOS a adaugat 2 noi planuri de depozit PREMIUM , dupa cum urmeaza :
- 8.5% Daily For 8 Weeks
- 10% Daily For 8 Weeks

Bineinteles investitia minim / maxim pentru cele 2 planuri de depozit este pe masura , dar si binemeritatul bonus de fidelitate pentru partenerul meu direct activ GLOBAL ( din orice colt al lumii ) este pe masura celor 2 planuri de depozit premium .

Pentru succesul vostru prieteni ! Plan Investment COINEZOS  1.2..png
 

nicuafaceri

Donator
Update : pana la 15% bonus de loialitate oferit de COINEZOS pentru fiecare depozit facut de catre membrul COINEZOS . Perioada valabilitate bonus client COINEZOS : 20 Iunie ! Bonusul de fidelitate este valabil pentru cele 3 planuri de depozit : 121% After 2 Weeks ; 5.5% Daily For 6 Weeks si 7.0% Daily For 6 Weeks , dupa cum urmeaza :

- 121% After 2 Weeks - 5% bonus depozit . Retragerea pentru planul de depozit 121% After 2 Weeks se poate face dupa ce se termina planul de depozit , in 14 zile , in zilele de Luni , Marti , Miercuri , Joi , Vineri , Sambata , Duminica .

- 5.5% Daily For 6 Weeks - 10% bonus depozit . Retragerea pentru planul de depozit 5.5% Daily For 6 Weeks se poate face zilnic in zilele de Luni , Marti , Miercuri , Joi , Vineri .

- 7.0% Daily For 6 Weeks - 15% bonus depozit . Retragerea pentru planul de depozit 7.0% Daily For 6 Weeks se poate face zilnic in zilele de Luni , Marti , Miercuri , Joi , Vineri .
Deposit Bonus.png
 

nicuafaceri

Donator
COINEZOS - ATENTIE ! SCAM ! Nu plateste !!! Eu personal am renuntat la COINEZOS !!!

ATENTIE PRIETENI !!! DUPA VERIFICARI AMANUNTITE DESPRE COINEZOS PRIVIND A FI SCAM , ASA ESTE !!! AM O PLATA DE PRIMIT DE 40 USD , PLATA CERUTA IN PERFECT MONEY DIN DATA DE 19.06.2019 , PINA IN PREZENT NU AM PRIMIT BANII IN CONTUL MEU PERFECT MONEY, ASADAR EU PERSONAL AM RENUNTAT LA COINEZOS . AM DECIS SA VA INFORMEZ FIINDCA ESTE DE DATORIA MEA SA FITI INFORMATI , DEOARECE DIN ACEST PROGRAM AM FOST DISPUS SA OFER BONUS DE LOIALITATE PENTRU PARTENERUL MEU DIRECT ACTIV .

ASADAR BONUSUL DE LOIALITATE PENTRU PARTENERUL MEU DIRECT ACTIV ESTE ANULAT INCEPAND DIN DATA DE 22.06. 2019 !!!!

ACUM RAMANE STRICT LA APRECIEREA DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU PROGRAMUL COINEZOS !!! EU PERSONAL AM RENUNTAT LA COINEZOS !!!
pending payment COINEZOS.png
BONUSUL PENTRU ACEST PROGRAM ESTE ANULAT INCEPAND DIN DATA DE 22.06. 2019 !!!
 
Sus