Costaction - costaction.com

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Secțiunea privind informația despre accesul de tip premium

Săptămâna trecută, noi am adăugat o pagină specială privind informația despre accesul premium, pentru utilizatorii și partenerii serviciului nostru. Dacă anterior, în cabinetul personal, puteați afla doar despre perioada activă a accesului de tip premium al Dumneavoastră, acum însă, puteți vizualiza informația și despre volumul descărcărilor, cuantumul traficului rămas până la sfârșitul zilei, până la sfârșitul lunii și data activării accesului premium. Secțiunea dată este disponibilă accesând https://turbobit.net/premium/info


sau faceți clic pe inscripția referitoare la perioada activă a accesului de tip premium al Dumneavoastră, în partea de sus a contului.Dacă aveți unele întrebări sau sugestii, puteți să scrieți serviciului de suport sau mie personal.
Vă dorim succese!
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Tranziția serviciului la modelul de cont
Recent, am trecut la modelul de cont al serviciului nostru. Ce înseamnă aceasta?
Dacă anterior, utilizatorul putea cumpăra un cod premium, fără să se înregistreze, acum însă, înregistrarea este obligatorie pentru toți utilizatorii, care doresc să utilizeze accesul de tip premium.

Acest model de lucru este convenabil, deoarece acum utilizatorii vor fi scutiți de dificultatea de a confunda noțiuni precum: codul premium, accesul premium, parola din cont ș.a. Astfel, acest lucru va simplifica semnificativ utilizarea serviciului în ansamblu. În plus, în cadrul acestui model de lucru am implementat accesul la portalul de suport direct din cont. Deja nu trebuie să aveți o înregistrare separată pentru a obține suport.
Dacă aveți unele întrebări sau sugestii, puteți să scrieți serviciului de suport sau mie personal.
Vă dorim succese!
Vă rog, urmați acest link pentru a verifica noua pagină a serviciului de suport: https://help.costaction.com/en-us/article/4-welcome
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Dragi parteneri!

Echipa noastră vă urează un An Nou și un Crăciun fericit! Fie ca sănătatea, fericirea, norocul și succesul să devină însoțitorii Dumneavoastră permanenți pe tot parcursul anului.

Dar succesul presupune întotdeauna o anumită contribuție ce implică efort. Și anume, eforturile asidue depuse pe tot parcursul anului au contribuit la realizarea succesului. În anul curent, echipa noastră s-a confruntat cu multe dificultăți, începând cu atacul de tip DDoS până la blocarea de către Roskomnadzor. Dar am reușit să depășim cu succes toate obstacolele, devenind mult mai puternici, uniți și experimentați. Iar anul viitor, promite să fie și mai productiv! Evident, că o muncă eficientă nu se poate realiza fără sprijinul unor prieteni fideli pe parcursul întregului scop definit. Aceasta e valabil și în cazul nostru! Partenerii, cu care colaborăm la moment, ne-au devenit astfel de prieteni. Ne exprimăm cu sinceritate recunoștința pentru încrederea, atenția, sârguința, înțelegerea Dumneavoastră, precum și pentru oferirea de idei noi. Toate acestea ne motivează să înaintăm. Anul Nou este momentul minunat pentru noile începuturi!

Propuneți-vă să realizați ceea ce ați amânat în trecut. Implementați idei noi în munca Dumneavoastră și astfel obțineți succese. La rândul nostru, suntem întotdeauna dispuși să vă ascultăm opiniile și să susținem orice propunere. În scopul creșterii veniturilor în perioada sărbătorilor, am lansat promoția de Anul Nou. Utilizatorii pot utiliza codul promoțional special pentru a obține + 40% la accesul Premium achiziționat. Promoția a început deja și va dura până pe 10 ianuarie 2020 (inclusiv), iar aceasta indică că mulți utilizatori se grăbesc deja să profite de oferta avantajoasă. Fapt ce, fără îndoială, se va reflecta pozitiv asupra veniturilor Dvs! Suntem siguri că promoția vă va oferi venituri suplimentare și noi utilizatori permanenți. Vă dorim toate cele bune în Noul An! Felicitări!

image.png
 
Ultima editare:

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Stimați parteneri.

Promoția de Anul Nou s-a finalizat și suntem gata să tragem unele concluzii!
Conform statisticilor noastre, doritorii să achiziționeze accesul Premium la reducerile de Anul Nou 2020, au existat cu 30% mai multe persoane comparativ cu anul trecut!
Aceasta indică, că am oferit servicii de calitate unui număr mai mare de utilizatori și am asigurat creșterea veniturilor web-masterilor noștri. Aceasta este o veste bună. An de an, încercăm să ne îmbunătățim serviciile și să le facem atractive și comode pentru utilizatori.

Însă progresul nu se limitează aici. Fișierele devin din ce în ce mai multe, așa că am lansat o nouă ofertă tarifară „+ Plus!” Înainte de a introduce unele modificări, întotdeauna efectuăm în prealabil teste A / B. Analiza și numeroasele teste efectuate indică că noul tarif se prezintă destul de pozitiv și benefic. Tariful extins vă permite să dublați toate limitele disponibile. Tariful extins „Plus” este deja disponibil pentru achiziție, pe pagina: https://turbo.to/turbo/v2/?mode=extended.

Odată cu majorarea normei de limite, am majorat și prețurile. Aceasta v-a permis să vă creșteți în mod semnificativ veniturile și să deveniți utilizatori mai fericiți. Acum este ocazia minunată de a vă informa auditoriul Dumneavoastră despre noul tarif, nu-i așa?
Achiziționând tariful Plus +, utilizatorului i se oferă ocazia să descarce cu 50% mai mult, în timp ce achită cu 20% mai puțin!

Desigur, intenționăm să nu ne oprim aici. Suntem siguri că noul an ne va aduce tuturor multe foloase, realizări noi și interesante.

Rămâneți alături de noi și urmăriți anunțurile.
Succese!
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Înlocuirea planificată a numelui de domeniu scurt, pentru protecția împotriva blocării.

Stimați parteneri,

Cu puțin timp în urmă, principalul domeniu Turbobit.net a fost blocat pentru utilizatorii din Rusia.
Datorită link-urilor scurte către fișiere, serviciul nostru rămâne accesibil tuturor, fără excepție.
Vrem să vă protejăm cât mai mult de problema indisponibilității link-urilor pentru utilizatori. În acest scop, link-urile scurte generate de sistem pentru noul fișier vor fi schimbate periodic. Înlocuirea se face automat și din partea dvs. nu se întreprind careva acțiuni. Link-urile de tipul turb.to și hitf.to sunt deja utilizate în sistem.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru rezultatele link-urilor scurte precedente, acestea vor rămâne permanent disponibile.
Sperăm că inovația vă va fi utilă în viitor și va face colaborarea noastră mai sigură și simplă. Dacă aveți alte întrebări, suntem gata să răspundem la oricare dintre ele.

Scrieți un mesaj departamentului de asistență:
https://help.costaction.com
Telegram: @helenturbobit или @costaction

Succese în lucru!
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Plățile electronice sunt suspendate temporar

Dragi parteneri,

La 11 februarie 2020 ePayments a suspendat operațiunile în conturile tuturor clienților săi.
Vă puteți familiariza cu aceste informații mai detaliat pe site-ul oficial al sistemului de plată: https://www.epayments.com
În legatură cu aceste schimbări, dorim să vă informăm că, de asemenea, nu vom putea efectua plăți pentru conturile ePayments, până când activitatea sistemului de plată va fi reluată din nou în întregime.
Prin urmare, vă rugăm să adăugați conturi noi pentru a vă retrage fondurile câștigate.

Pe lângă ePayments, avem alte 11 metode de retragere.
Puteți modifica rechizitele de plată curente în setările contului: https://costaction.com/user/settings

Vă atragem atenția asupra faptului că, după adăugarea / editarea unui nou cont, puteți retrage banii abia după 5 zile. Această perioadă nu poate fi scurtată din cauza restricţiilor sistemului. Vă mulţumim pentru înțelegere.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți la modificarea rechizitelor, apelați la următoarele contacte:
https://help.costaction.com
Telegrama: @helenturbobit sau @costaction

Vă dorim succes în lucru!
 
Sus