Costaction - costaction.com

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Funcții noi și corecturi de erori

Iată că au trecut câteva luni de la lansarea noului manager de fișiere Costaction. Ne bucurăm pentru faptul, că manifestați interes și atenție pentru noile caracteristici. Pe această notă plăcută, cu această ocazie am dori să vă relatăm, ce altceva am reușit să îmbunătățim și ce am mai adăugat în ultimul timp.
A fost adăugată pagina FTP și adresa URL de descărcare în noul manager de fișiere:
În partea stângă, deasupra arborelui de dosare, a apărut un nou meniu „Unelte”. Făcând clic pe această opțiune, puteți selecta alte metode de încărcare – FTP și URL. Vă rugăm să rețineți că pentru selectarea unuia dintre cele două proiecte în care doriți să efectuați încărcarea, este necesar să comutați selectorul din antetul paginii.
De asemenea, poate fi realizată selectarea folderului în care să ajungă fișierele și după finalizarea descărcării.
Pentru a vă stoca fișierele, obiectivul nostru e să ne străduim să menținem stabilitatea. Din aceste considerente, a fost revizuită și modernizată baza noastră de servere, fapt ce ar trebui semnificativ să îmbunătățească fiabilitatea și calitatea de deservire în lucrul cu fișierele.
În ce privește lucrul asupra corecturilor de erori, descărcările de tip torrent, la care s-au observat dificultăți în ultimul timp, au fost actualizate și acum funcționează chiar mai bine decât înainte.
Așadar echipa noastră nu stă pe loc și continuă să se dezvolte în domeniul partajării de fișiere. Cu toate acestea prin eforturi comune am putea realiza rezultate și mai impresionante. Rămâneți cu noi fiind conectați la:

Canal Telegram: https://t.me/costaction_eng
Date de contact:
Email: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helencostaction
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Noi metode de retragere a criptomonedelor Ripple, Litecoin, Tether, Dogecoin.

Piața criptomonedelor se extinde în mod continuu, astfel oferindu-ne un număr tot mai mare de monede noi.
Pe baza evaluărilor și a rentabilității investiției, am selectat cele mai populare criptomonede la ora actuală și le-am inclus ca o nouă metodă de retragere.
Ne referim la:
Ripple (XRP)
Litecoin (LTC)
Tether (USDT)
Dogecoin (*DOGE)
O perioadă lungă de timp, criptomonedele au fost ignorate, dar, treptat, ponderea lor este în plină extindere și multe organizații au început, deja, să le folosească, ca mijloc de plată pretutindeni, iar noi nu facem excepție.
Sperăm ca Dvs. să luați în considerare aceste noi opțiuni ca o posibilă alternativă la metoda curentă de retragere.

Ne puteți contacta:
Skype: wayupload.com
Telegram: @helencostaction
partners@costaction.com
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Modificări ale regulilor de descărcare de tip torrent

Chiar și micile schimbări ne conduc cu un pas mai aproape spre dobândirea unui nivel mai înalt de calitate de prestare a serviciilor pentru partenerii și clienții noștri.
Suntem bucuroși să vă anunțăm că limitele pentru descărcare a fișierelor de tip torrent au fost extinse. Acum puteți descărca un fișier de tip torrent cu mărimea traficului de până la 45 GB. Această nouă schimbare fiind de mult timp o preocupare prioritară pentru partenerii noștri, ca urmare acum, sperăm să ne ajute să sporim viteza și comoditatea de lucru. În plus, datorită review-urilor din partea celor mai activi utilizatori, limita numărului de fișiere care pot fi conținute în torrent a fost ridicată de la 2500 la 4000.
Însă schimbările nu se opresc aici! Deja din octombrie ne vom bucura să vă propunem altceva interesant.
Rămâneți alături de noi și fiți la curent cu noutățile.
Email: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helencostaction
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Noua versiune revine la adresa utilizată anterior!

Începutul unui nou an poate fi o ocazie minunată pentru schimbări! Noi continuăm să dezvoltăm sistemul pentru a fi comod în utilizare atât utilizatorilor, precum și partenerilor. Astăzi lansăm o nouă implementare în cadrul site-ului web al programului nostru de afiliere – costaction.com. Recent, site-ul web al programului de afiliere a fost prezentat într-un format complet nou, cu menținerea vechilor opțiuni și includerea altor noi. Site-ul web poate fi accesat la adresa new.costaction.com.
La momentul actual, în urma soluționării tuturor lacunelor, noua versiune a programului de afiliere este disponibilă pentru utilizare la scară largă. Suspendăm întreținerea vechiului site web, iar noua versiune este în curs de transfer pe domeniul utilizat anterior – costaction.com!
Dorim să le mulțumim, din nou, tuturor partenerilor care au trimis comentarii privind propria experiență de utilizare a site-ului web, fapt care ne-a ajutat să evaluăm toți factorii și să actualizăm cât mai rapid noua versiune.
De asemenea, așteptăm în continuare să primim comentarii și opinii cu privire la experiența dvs. de utilizare a noii versiuni la următoarea adresă:
https://help.costaction.com/en-us/conversation/new/30
(Vă rugăm să prezentați o descriere detaliată a reclamației, criticile nejustificate nu vor fi examinate).
Una din importantele implementări care merită să fie menționată – posibilitatea de a distinge clienții care au achiziționat pachet Premium de la Dvs., utilizând funcția de previzualizare parțială a adresei de e-mail a utilizatorului – astfel veți putea oferi conținut exclusiv, doar acelor utilizatori care vă sunt activi și fideli.
Acestea sunt toate noutățile pentru astăzi, dar vor mai urma și multe alte lucruri captivante! Sperăm că veți aprecia noile modificări și vă vor fi benefice în utilizare.
Rămâneți cu noi pentru a afla mai multe informații:
https://cabinet.costaction.com/news
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Ofertă promoțională pentru toți partenerii noștri români!

În acest scop, s-a decis organizarea unui eveniment în sprijinul tuturor partenerilor, atât cei noi, cât și cei cu mai multă experiență.

Perioada evenimentului: 10 februarie – 31 mai (4 luni)
Rezultatele vor fi anunțate în data de 1 iunie 2022, iar recompensele vor fi adăugate în următoarea săptămână (1 iunie 2022 ~ 8 iunie 2022).
Detalii: Toți partenerii care își vor indica numele de utilizator Costaction, în formularul atașat mai jos, vor primi +20% din profitul obținut pe perioada evenimentului. Fondurile vor fi transferate în contul dvs. în secțiunea „bonus” imediat la încheierea evenimentului.
Puteți introduce numele dvs. de utilizator în formularul de mai jos, în orice moment, înainte de finalizarea evenimentului.
Toate datele prezentate în formular nu vor fi dezvăluite public și vor fi utilizate exclusiv de către administratorii programului de afiliere.
https://forms.gle/vbeDyU132aqWE72C7

Vă reamintim despre avantajele programului nostru de partajare a fișierelor: gestionăm conținut pentru adulți, utilizând anumite restricții. De asemenea, pentru partenerii care utilizează planurile tarifare PPD și Mixed, descărcările nefinalizate sunt plătite! Astfel, vă veți putea crește semnificativ veniturile, indiferent dacă descărcarea a fost de tip Premium sau nu. Programul de câștiguri PPS vă oferă bonusuri de până la 25% din câștigurile constante, care pot fi monitorizate în statistici.
Nu ratați șansa de a vă alătura nouă!
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Secțiunea de plată a fost actualizată

După actualizarea întregului site al programului de afiliere, chiar după lansare, ne-am îndreptat atenția asupra aspectului tehnic, în detrimentul nuanțelor de funcționalitate. Dar, după cum sunt sigur că ați mai auzit înainte, detaliile contează. Așadar, este vorba despre îmbunătățiri mici, dar importante, despre care am vrea să vorbim azi.
Secțiunea de plată – una dintre cele mai vizitate pe costaction – a suferit unele schimbări. Deseori la crearea unei cereri de retragere, existau cazuri în care partenerii preferau să nu aleagă tipul ”principal” de portofel, ci unul dintre cele suplimentare. Dar pentru a putea face asta, trebuia să faceți manipulări secundare și să pierdeți timp. În prezent, la crearea unei cereri vă sugerează să alegeți unul dintre portofelele adăugate anterior, în cazul în care aveți mai multe pe cont.
Uneori este posibil să fim forțați să renunțăm la unele opțiuni de retragere temporar sau permanent. În această actualizare am înlăturat toate tipurile irelevante de portofele și monede la adăugarea detaliilor noi, ca să eliminăm orice confuzie.
Localizarea și diversele erori de text ne-au fost aduse la cunoștință și au fost corectate pentru pagina de plată.
A fost detectată o eroare la adăugarea portofelelor capitaliste recent create, sistemul nu recunoștea datele introduse. Datorită feedback-ului vostru, am putut identifica problema și am actualizat formatul de introducere a datelor, eliminând astfel cu succes eroarea.
Dacă găsiți alte erori la pagina de plată sau la orice altă pagină, vă rugăm să ne contactați.
Apreciem tot suportul primit!
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Îmbunătățiri la utilizarea Costaction și Filemanager

Seria de îmbunătățiri la utilizare continuă pentru programul de afiliere și astăzi vrem să vorbim despre ajustările făcute la interfață. Am efectuat multiple teste și Costaction a fost optimizat pentru cele mai recente versiuni ale celor mai populare browsere de internet:
Google Chrome (+Chrome mobile)
Firefox
Opera
Yandex Browser

Pentru rezoluțiile:
1920х1080
1366х768
1280х720
1536х864
393х873

De asemenea, de acum înainte sistemul își va aminti ultimul proiect deschis de tine pentru a-l vizualiza în meniul din stânga (turbohit sau hitfile) și la următoarea vizită acesta va fi deschis în mod automat.
Pe pagina ”Statistici Detaliate” din secțiunea cu câștigurile zilei, informațiile curente puteau fi amânate înainte cu o perioadă de peste 4 ore. Acum, statisticile sunt actualizate la fiecare 4 ore fără nicio întârziere.
A fost făcută o remediere importantă pentru filemanager. În trecut exista o problemă la generarea linkurilor către fișiere, sistemul adăuga o linie suplimentară între linkuri care uneori îngreuna munca partenerilor noștri. Problema a fost identificată și rezolvată.
Sperăm că veți găsi utile aceste actualizări.
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
Optimizarea paginii ”plată eșuată” pentru creșterea conversiei

Procesul de achiziție este o parte importantă din activitatea zilnică a utilizatorilor pe site-ul nostru de găzduire a fișierelor. Dar mai este important și să luam în considerare cazurile în care utilizatorii au încercat să facă o achiziție și au întâmpinat o eroare. Conform statisticilor noastre, utilizatorul mediu poate încerca să efectueze plata de 1 sau 2 ori, dar numărul maxim de încercări poate ajunge la 6. De aceea ne-am decis să reînnoim pagina pe care utilizatorii o văd când o plată nu s-a finalizat cu succes. Mulți folosesc VPN în zilele noastre și uneori uită să îl dezactiveze sau să aleagă țara corectă (pagina cu tipurile de abonamente oferă opțiunea de a alege țara, ceea ce uneori este ignorat) și selectează soluții de plată indisponibile pentru țara lor.
Acum pagina cu ”plată eșuată” vă oferă posibilitatea de a schimba țara selectată la plată și oferă, de asemenea, mai mult timp și varietate pentru a alege o variantă de cumpărare. Soluțiile de plată sugerate sunt afișate în funcție de doi factori – ultima metodă folosită de cumpărător, dar și alte câteva, cele mai populară pentru țara respectivă. Datorită testelor a/b, putem spune cu încredere că conversia a crescut în comparație cu valorile anterioare pentru o perioadă similară. De aceea am vrea să vă împărtășim această veste. Sperăm că unii parteneri au putut deja să vadă unele creșteri ale statisticilor de achiziție față de perioadele similare anterioare de venituri.
 

Timur_Turbobit

Învăţăcel
FTP üzerinden hızlı dosya aktarımı

İş ortaklarının çoğu FTP kullanarak dosya yükler.
Bu tür bir yükleme, tüm iyileştirmelerin dikkatli bir şekilde yapılmasından dolayı birçok farklı işlevi birbirine bağlar.
Son zamanlarda, ftp'mizin sağladığı dosya aktarım hızının - 6 dakika - rekabetçi FHS'YE kıyasla yeterince yüksek olmadığı konusunda sık sık geri bildirim aldık.
Bu süre yüklemek için seçilen dosyalar sunucuda emin indirilecek, hasarsız ve tam olarak mevcut karşıya sağlamak için kuruldu.
Bu yönü gözden geçirdik ve bir dizi test ve yapılandırma gerçekleştirdik, böylece tüm ortaklar artık tercih edilen FTP dosya aktarım süresini serbestçe değiştirme yeteneğinin tadını çıkarabilirler!
Şimdi zaman tercihlerinizi özelleştirmek için bir fırsat sağlayan, 1 ila 5 dakika içinde ayarlanabilir bir ftp hizmeti.
https://filemanager.costaction.com/folder/ftp
Bu özelliği yararlı bulacağınızı umuyoruz.
 
Sus