Costaction - costaction.com

Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Dragi parteneri!

Echipa noastră vă urează un An Nou și un Crăciun fericit! Fie ca sănătatea, fericirea, norocul și succesul să devină însoțitorii Dumneavoastră permanenți pe tot parcursul anului.

Dar succesul presupune întotdeauna o anumită contribuție ce implică efort. Și anume, eforturile asidue depuse pe tot parcursul anului au contribuit la realizarea succesului. În anul curent, echipa noastră s-a confruntat cu multe dificultăți, începând cu atacul de tip DDoS până la blocarea de către Roskomnadzor. Dar am reușit să depășim cu succes toate obstacolele, devenind mult mai puternici, uniți și experimentați. Iar anul viitor, promite să fie și mai productiv! Evident, că o muncă eficientă nu se poate realiza fără sprijinul unor prieteni fideli pe parcursul întregului scop definit. Aceasta e valabil și în cazul nostru! Partenerii, cu care colaborăm la moment, ne-au devenit astfel de prieteni. Ne exprimăm cu sinceritate recunoștința pentru încrederea, atenția, sârguința, înțelegerea Dumneavoastră, precum și pentru oferirea de idei noi. Toate acestea ne motivează să înaintăm. Anul Nou este momentul minunat pentru noile începuturi!

Propuneți-vă să realizați ceea ce ați amânat în trecut. Implementați idei noi în munca Dumneavoastră și astfel obțineți succese. La rândul nostru, suntem întotdeauna dispuși să vă ascultăm opiniile și să susținem orice propunere. În scopul creșterii veniturilor în perioada sărbătorilor, am lansat promoția de Anul Nou. Utilizatorii pot utiliza codul promoțional special pentru a obține + 40% la accesul Premium achiziționat. Promoția a început deja și va dura până pe 10 ianuarie 2020 (inclusiv), iar aceasta indică că mulți utilizatori se grăbesc deja să profite de oferta avantajoasă. Fapt ce, fără îndoială, se va reflecta pozitiv asupra veniturilor Dvs! Suntem siguri că promoția vă va oferi venituri suplimentare și noi utilizatori permanenți. Vă dorim toate cele bune în Noul An! Felicitări!

image.png
 
Ultima editare:
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Stimați parteneri.

Promoția de Anul Nou s-a finalizat și suntem gata să tragem unele concluzii!
Conform statisticilor noastre, doritorii să achiziționeze accesul Premium la reducerile de Anul Nou 2020, au existat cu 30% mai multe persoane comparativ cu anul trecut!
Aceasta indică, că am oferit servicii de calitate unui număr mai mare de utilizatori și am asigurat creșterea veniturilor web-masterilor noștri. Aceasta este o veste bună. An de an, încercăm să ne îmbunătățim serviciile și să le facem atractive și comode pentru utilizatori.

Însă progresul nu se limitează aici. Fișierele devin din ce în ce mai multe, așa că am lansat o nouă ofertă tarifară „+ Plus!” Înainte de a introduce unele modificări, întotdeauna efectuăm în prealabil teste A / B. Analiza și numeroasele teste efectuate indică că noul tarif se prezintă destul de pozitiv și benefic. Tariful extins vă permite să dublați toate limitele disponibile. Tariful extins „Plus” este deja disponibil pentru achiziție, pe pagina: https://turbo.to/turbo/v2/?mode=extended.

Odată cu majorarea normei de limite, am majorat și prețurile. Aceasta v-a permis să vă creșteți în mod semnificativ veniturile și să deveniți utilizatori mai fericiți. Acum este ocazia minunată de a vă informa auditoriul Dumneavoastră despre noul tarif, nu-i așa?
Achiziționând tariful Plus +, utilizatorului i se oferă ocazia să descarce cu 50% mai mult, în timp ce achită cu 20% mai puțin!

Desigur, intenționăm să nu ne oprim aici. Suntem siguri că noul an ne va aduce tuturor multe foloase, realizări noi și interesante.

Rămâneți alături de noi și urmăriți anunțurile.
Succese!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Înlocuirea planificată a numelui de domeniu scurt, pentru protecția împotriva blocării.

Stimați parteneri,

Cu puțin timp în urmă, principalul domeniu Turbobit.net a fost blocat pentru utilizatorii din Rusia.
Datorită link-urilor scurte către fișiere, serviciul nostru rămâne accesibil tuturor, fără excepție.
Vrem să vă protejăm cât mai mult de problema indisponibilității link-urilor pentru utilizatori. În acest scop, link-urile scurte generate de sistem pentru noul fișier vor fi schimbate periodic. Înlocuirea se face automat și din partea dvs. nu se întreprind careva acțiuni. Link-urile de tipul turb.to și hitf.to sunt deja utilizate în sistem.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru rezultatele link-urilor scurte precedente, acestea vor rămâne permanent disponibile.
Sperăm că inovația vă va fi utilă în viitor și va face colaborarea noastră mai sigură și simplă. Dacă aveți alte întrebări, suntem gata să răspundem la oricare dintre ele.

Scrieți un mesaj departamentului de asistență:
https://help.costaction.com
Telegram: @helenturbobit или @costaction

Succese în lucru!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Plățile electronice sunt suspendate temporar

Dragi parteneri,

La 11 februarie 2020 ePayments a suspendat operațiunile în conturile tuturor clienților săi.
Vă puteți familiariza cu aceste informații mai detaliat pe site-ul oficial al sistemului de plată: https://www.epayments.com
În legatură cu aceste schimbări, dorim să vă informăm că, de asemenea, nu vom putea efectua plăți pentru conturile ePayments, până când activitatea sistemului de plată va fi reluată din nou în întregime.
Prin urmare, vă rugăm să adăugați conturi noi pentru a vă retrage fondurile câștigate.

Pe lângă ePayments, avem alte 11 metode de retragere.
Puteți modifica rechizitele de plată curente în setările contului: https://costaction.com/user/settings

Vă atragem atenția asupra faptului că, după adăugarea / editarea unui nou cont, puteți retrage banii abia după 5 zile. Această perioadă nu poate fi scurtată din cauza restricţiilor sistemului. Vă mulţumim pentru înțelegere.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți la modificarea rechizitelor, apelați la următoarele contacte:
https://help.costaction.com
Telegrama: @helenturbobit sau @costaction

Vă dorim succes în lucru!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
A fost rezolvată sortarea link-urilor către fișiere

Dragi parteneri,

Datorită feedback-ului dvs., serviciul nostru devine din ce în ce mai bun în fiecare zi.
Vă mulțumim pentru asta!
Uneori, la rezolvarea problemelor globale, lucrurile mici trec pe al doilea plan. Dar tocmai din astfel de lucruri se dezvoltă munca pentru îmbunătățirea calității serviciilor în ansamblul.
Unul dintre partenerii noștri a observat o eroare logică la sortarea link-urilor fișierelor „după nume”. Algoritmul inițial lua în considerare literele capitalizate, ocolind ordinea alfabetică. Adică, prioritatea a fost dată mai întâi literelor majuscule, fără a lua în calcul ordinea alfabetică generală.
Experții noștri au identificat rapid cauza erorii și au rezolvat-o. Sperăm că această corecție va aduce beneficii partenerilor noștri și va face colaborarea cu link-urile propriu-zise mai simplă și mai comodă.
Nu ezitați să ne trimiteți reclamațiile dvs. cu privire la eventualele erori. Prin aceasta, ne ajutaţi nu doar pe noi și pe dvs., dar și pe alți utilizatori ai serviciului.

Succese în munca pe care o depuneţi!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Majorarea limitelor pentru tarifele de premiu.

Păşind în pas cu timpul, s-a decis să fie majorate limitele pentru toate tarifele premium.
În fiecare zi, primim o mulțime de recenzii, comentarii și sugestii despre activitatea serviciului nostru. Toate informațiile primite sunt analizate cu atenție, se iau decizii, se fac diverse modificări și se introduc inovații. Vă mulțumim pentru participare!
Nu cu mult timp în urmă, datorită feedback-urilor utilizatorilor noştri, analizelor și testelor, am lansat o nouă grupă de tarife „+ Plus”. Deja putem afirma că de această ofertă sunt interesaţi mulți utilizatori și are o cerere bună.
Dar, am decis să nu ne oprim la cele obţinute și să mergem mai departe. Am decis să majorăm limitele pentru toate tarifele premium, deoarece a devenit evident că limitele stabilite anterior nu corespundeau cerințelor moderne ale utilizatorilor în ceea ce privește cantitatea de date descărcate.

Astfel, limitele zilnice au crescut:
• Pentru tarifele obișnuite de la 25 GB până la 40 GB pe zi
• Pentru tarifele „+ Plus” de la 50 GB la 80 GB pe zi

După cum vedeți, acum serviciul nostru a devenit mai prietenos cu utilizatorii vechi, care descarcă zilnic un număr mare de fișiere şi mai atractiv pentru utilizatorii noi. Desigur, acest lucru va motiva utilizatorii să facă achiziții noi, ceea ce va reflecta pozitiv câștigurile noastre comune.
Suntem bucuroşi să ne dezvoltăm și să creștem împreună!

Întrebările sau sugestiile le puteți expedia:
Telegram:
@costaction sau @helenturbobit

Succese în procesul de lucru!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Actualizări la interfața Costaction
Zilnic, pe baza comentariilor dvs., primim multe idei și sugestii în scopul îmbunătățiri funcționării serverului nostru.
De această dată, am dori să vă informăm despre îmbunătățirile utile realizate recent la interfața Costaction.

• Repartizarea convenabilă a listei de vânzări
Pe pagina „Cumpărături” al cabinetului personal Costaction, în partea de sus al tabelului cu lista tuturor vânzărilor, puteți remarca formularul destinat filtrării convenabile și rapide a datelor din tabel, în funcție de parametrii specificați.
Acum, puteți filtra cu ușurință lista vânzărilor după următorii parametri: Data, Metoda de plată, Venituri pentru fișiere, Venituri pentru site-uri, Venituri pentru copii și Statut.
Lista vânzărilor la statutul „Hold”. Acum, pe pagina „Sold (plăți)”, la vizualizarea informației despre fondurile disponibile pentru retragere, suma din statutul „Hold” (în secțiunea „Venituri pentru fișiere”) a devenit accesibilă opțiunea de activare.
Printr-un simplu click, veți fi redirecționat către pagina de vânzări, unde vânzările vor fi deja filtrate conform statutului „Hold”.
În cazul, când toate fondurile sunt active și disponibile pentru retragere la momentul dat (nu există vânzări în statutul „Hold”), atunci opțiunea de activare a sumei nu va putea fi accesată, până la apariția vânzărilor cu statutul „Hold”.

• Timp redus al statutul „Hold” pentru vânzările pe link-uri promoționale
După cum deja sunteți informați, pentru utilizatorii care au realizat peste 5 vânzări în ultimele 30 de zile fără Fraude și Returnări, timpul statutului „Hold” se reduce de 3 ori.
Însă în prezent, timpul redus al statutului „Hold” este valabil inclusiv pentru toate vânzările, realizate pe link-uri promoționale.

• Coloană separată pentru vânzările din copiile fișierelor
În tabelul cu vânzările dvs. disponibile a fost anexată o coloană separată numită "Pentru copia fișierului".
Și anume, în această coloană vor fi afișate acele vânzări, ce au fost realizate pe baza copiilor fișierelor dvs.
Anterior, astfel de vânzări erau prezentate sub forma unei achiziții obișnuite, prin majorarea statutului „Hold”. Însă în prezent, pentru o mai mare comoditate și vizibilitate, au fost plasate într-o coloană separată.
Vă înțelegem, că chiar și micile modificări pot afecta în mod semnificativ procesul de lucru și, prin urmare, depunem eforturi ca să obținem cele mai utile informații din comunicarea reciprocă.
În plus, schimbările majore sunt iminente. Sunteți pregătiți pentru a le accepta?
Atunci rămâneți alături de noi și urmăriți anunțurile!
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Lupta în comun cu serverele debrid/leech

În timp ce, webmasterii își desfășoară activitatea în mod sârguincios în crearea, redactarea și postarea unei game largi de conținut în scopul majorării câștigurilor, numărului de descărcări și vânzări, unele servere încearcă în orice mod posibil să pună obstacole activității noastre.
Ne referim la așa-numitele servere debrid/leech. Scopul lor este simplu, achitând unui astfel de server o singură dată, utilizatorul obține accesul premium simultan la mai multe servere de partajare fișiere.
În acest mod, utilizatorul face o achiziție doar o singură dată pe serverul debrid/leech și nu mai face alte achiziții pe fișierele webmasterilor.
Ca urmare, acest lucru afectează în mod negativ veniturile serverului nostru, precum și ale webmasterilor în ansamblu.
Soluționarea problemei date pretinde o participare colectivă. Am dori să atragem atenția tuturor partenerilor interesați în lupta cu astfel de servere.
Nimic nu poate înlocui implicarea umană.
Noi contăm pe sprijinul Dumneavoastră!
Până în momentul de față, s-au realizat o serie de îmbunătățiri în scopul reducerii și prevenirii creșterii serverelor debrid/leech pe viitor.
A fost finalizat algoritmul de link-uri anti-debrid. De asemenea, au fost realizate o serie de lucrări pentru o monitorizare și blocare mai eficientă.
Pentru a bloca funcționarea serverului debrid/leech, sau mai exact pentru a bloca accesul premium utilizat de acest server, este necesar să obțineți link-ul către un fișier special și încercați să îl descărcați prin serverul debrid/leech.
Puteți accesa un astfel de link anti-debrid pe următoarele pagini:
Pentru Turbobit: https://turbobit.net/antidebrid
Pentru HitFile: https://hitfile.net/antidebrid
Astfel, aceasta ne va oferi posibilitatea ca, în mod automat să detectăm și să blocăm conturile premium care sunt utilizate în funcționarea serverelor debrid/leech.
Însă, trebuie să fiți precauți!
Nu descărcați fișierele folosind link-urile pe care le-ați generat prin intermediul contului premium personal, de altfel acesta poate fi blocat.
În caz de blocare accidentală, contactați serviciul nostru clienți, iar noi vă vom debloca accesul premium.
În plus, începând cu 1 iunie, la solicitarea dvs., vă vom achita accesul la orice server debrid/leech, în care sunt disponibile unul dintre serviciile noastre de partajare fișiere.
Aceasta va permite, ca în mod cât mai operativ, să blocați funcționarea acestor servere.
Vă mulțumim pentru contribuție!
Cu eforturi comune vom putea obține rezultate excelente.

Ne puteți contacta la următoarele adrese:
https://help.costaction.com
Telegram: @helenturbobit sau @costaction
E-mail: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Majorarea volumului de fișiere descărcate tip Torrent

Nu cu mult timp în urmă, am majorat limita traficului zilnic în scopul de a corespunde
necesităților actuale ale utilizatorilor.
• Pentru tarife obișnuite, zilnic de la 25 Gb până la 40 Gb.
• Pentru tarifele ”+Plus”, zilnic de la 50 Gb până la 80 Gb.
Astfel, utilizatorii pot descărca fișiere cu un volum de date suficient de mare. Însă, unii
vebmasteri întâmpină dificultăți serioase în privința descărcării fișierelor cu volum mare folosind
metode standarde: prin browser, FTP, descărcări URL sau API. Iată de ce, de această dată am
decis să acordăm atenție descărcării tip Torrent.
În cazul, în care încă nu ați utilizat această metodă de descărcare, vă recomandăm să nu ezitați de
a o încerca. Descărcarea prin Torrent înseamnă că puteți încărca fișiere pe contul dumneavoastră
cu ajutorul fișierelor Torrent. Un fișier Torrent poate fi încărcat de pe calculatorul dumneavoastră
sau la distanță (indicând link-ul fișierului Torrent). Utilizând metoda respectivă de descărcare a
fișierelor, automat se creează un folder pentru Torrent, conținând câteva fișiere, de asemenea,
există posibilitatea de arhivare a tuturor fișierelor descărcate prin Torrent într-o arhivă.
În plus, acum, puteți descărca fișiere cu un volum de până la !40 Gb!, nu doar cel obișnuit de 30
Gb, care fusese până acum.

Sperăm, că aceste implementări menționate se vor dovedi utile pentru Dumneavoastră.
Ideile, întrebările și sugestiile dumneavoastră sunt binevenite și le puteți expedia pe adresa:
Telegram: @costaction sau @helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Promoția „Vara cu DWNLD”

Începând cu ziua de astăzi, începe promoția „Vara cu DWNLD”. Chiar de astăzi puteți începe să operați cu link-uri scurte DWNLD, iar noi vă vom adăuga bonusuri câștigurilor dvs. totale la partajarea de fișiere cu + 5%! Termenii de participare:
* Începeți colaborarea cu partenerul nostru DWNLD.
* Acumulați cel puțin 1000 de clicuri pe link-urile criptate până la sfârșitul verii.
* Anunțați-ne despre dorința dvs. de a participa la promoție. Scrieți: „Doresc să colaborez cu DWNLD” la oricare dintre contactele de mai jos. Pentru a începe imediat lucrul cu serverul, este necesar doar să accesați următorul link:
- pe Turbobit: https://turbobit.net/user/dw/register
- pe HitFile: https://hitfile.net/user/dw/register
După aceasta, vă transferăm în mod automat cheia API pe DWNLD, iar DWNLD vă creează un cont cu același nume de utilizator ca pe Turbobit sau HitFile. Și pe adresa de e-mail vă este trimis un mesaj cu privire la înregistrarea cu succes la server și parola contului.
Acum, accesând „obțineți link-ul la fișier” din cabinetul personal Turbobit sau HitFile, pe aceeași pagină va apărea o opțiune cu link-uri criptate DWNLD.

Notă cu privire la DWNLD:
DWNLD (abreviat de la cuvântul download) – este un server de link-uri scurte criptate și sigure, oportun pentru webmasterii implicați în crearea și distribuirea de conținut. Fiecare partener își obține propriul subdomeniu unic cu astfel de link-uri scurte, de același tip. DWNLD înregistrează informația de transfer, filtrează întregul trafic nedorit, după care are loc redirecționarea momentană către link-ul original pe care l-ați criptat. Întregul proces durează doar câteva milisecunde. După conectarea la serverul DWNLD, puteți obține link-uri scurte criptate direct din cabinetul dvs. personal Turbobit sau HitFile.

Ideile, întrebările și sugestiile dumneavoastră le puteți expedia pe adresa:
Telegrama: @costaction sau @helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Noile condiții pentru accesul la descărcarea de tip Torrent

Unul dintre domeniile prioritare ale serviciilor Turbobit & Hitfile reprezintă posibilitatea de descărcare a fișierelor din diverse surse în contul webmasterului. Și după cum vă amintiți, recent am majorat volumul de trafic accesibil pentru descărcare a fișierului prin Torrent de la 30 GB până la 40 GB, fapt ce a contribuit la creșterea cu 25% a numărului de fișiere descărcate pe serverul nostru.
În timp ce tindem mereu să lucrăm la sporirea calității și comodității serviciului nostru, și de această dată am introdus unele modificări, care cu siguranță vă vor plăcea.
Suntem bucuroși să vă informăm că am atenuat cerințele pentru accesul la descărcarea de tip Torrent! În trecut, pentru obținerea accesului, era necesar să posedați statutul ”Gold” și un câștig nu mai puțin 3 dolari, pentru întreaga perioadă de colaborare cu noi.
Însă în prezent, am făcut ca descărcarea să fie accesibilă tuturor partenerilor, care pe parcursul întregii perioade au câștigat mai mult de 3 dolari.
Și asta este totul, alte condiții nu există!
Sperăm, că modificările respective le vor permite mai multor webmasteri să înceapă să utilizeze în mod activ descărcarea de tip Torrent și, ca rezultat să-și majoreze câștigurile, datorită acestui fapt.

Probabil, că dispuneți de unele idei oportune sau ați fi dorit să beneficiați de alte opțiuni noi? Ne puteți informa, folosind datele de contact de mai jos:

Email: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Rezultatele intermediare ale companiei în lupta cu serverele debrid/leech

În baza numeroaselor solicitări și reclamații din partea partenerilor noștri, am decis să ne implicăm în mod activ în soluționarea problemei utilizării accesului premium în diverse servere debrid/leech. Este bine știut, că acest fapt are un efect dăunător asupra statisticii majorității partenerilor noștri. Astfel, acest lucru ne-a motivat să implementăm soluții cu proces automatizat de căutare și de blocare manuală a serverelor debrid/leech. Însă, s-au înregistrat mai multe cazuri în care unele servere debrid/leech găsesc metode alternative. Numărul serverelor de acest tip este în creștere și în permanență ne monitorizează modificările noastre. Dar este destul de dificil să combini procesul depistării tuturor serverelor de acest tip, concomitent cu menținerea unui ritm stabil de activitate.
În baza sugestiilor dvs., noi am decis să implicăm toți partenerii, precum și alți voluntari să contribuie în lupta împotriva influenței negative a serverelor de acest tip. Rezultatele n-au fost imediat evidente. Mulți dintre parteneri au considerat că alții se vor implica, însă nu ei personal. Drept urmare, voluntari dispuși să ajute au fost în număr mic, în schimb aceștia s-au dovedit a fi webmasterii noștri colaboratori și loiali. Datorită implicării lor active, am reușit să obținem unele rezultate. Acum am dori să vă informăm despre aceste rezultate intermediare pozitive.
Vă reamintim, că noi am propus tuturor voluntarilor dispuși să ne ajute, în lupta împotriva serverelor debrid/leech, sprijinul nostru. Și începând cu 1 iunie, noi am achitat accesul la orice server debrid/leech, în care sunt disponibile unul dintre serviciile noastre de partajare fișiere.
În toată această perioadă, am acumulat în mod activ link-uri și am verificat numărul conturilor premium blocate. În total, cu ajutorul partenerilor activi au fost blocate aproximativ 697 de conturi premium pentru Turbobit! Și 415 de conturi premium pentru HitFile! Fapt, ce în opinia noastră reprezintă un rezultat excelent.
Modificările deja pot fi observate, deoarece micșorarea serverelor debrid/leech în sursele de trafic a atins valoarea de 65%!
Deși, deja s-au obținut anumite rezultate, nu vrem să ne limităm la ce s-a realizat – totuși suportul dvs. este și în continuare solicitat, important și valoros pentru noi. Continuăm să contăm pe colaborarea dvs. și, la rândul nostru, suntem gata să vă sprijinim, oferindu-vă toate condițiile necesare în combaterea acestor servere nedorite.
Sperăm să continuăm cu succes lupta noastră în comun și victoria finală asupra serverelor debrid/leech, atât în prezent, precum și în viitor.

Pentru a fi informați despre toate evenimentele – abonați-vă la canalul de știri de Telegram:
https://t.me/costaction_ru
Sau ne puteți scrie direct la:
https://t.me/helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Conectarea de domenii proprii la DWNLD.net

Suntem bucuroși să vă anunțăm, că serverul nostru de parteneriat DWNLD a primit o nouă actualizare!

Vă reamintim, că DWNLD – reprezintă un server pentru crearea de link-uri scurte criptate pentru distribuirea unui conținut divers. Fiecare partener conectându-se la integrarea cu serverul dat, poate obține subdomeniul său unic pentru link-uri scurte.

Dacă anterior a fost accesibil numai un singur subdomeniu, acum însă puteți conecta până la 5 domenii proprii și să obțineți link-uri scurte individuale de orice tip necesar!

De exemplu, puteți utiliza un domeniu liber care să fie similar cu adresa site-ului dvs. sau orice subdomeniu al site-ului dvs., pentru generarea de link-uri scurte de tip brand.

Deja acum este accesibilă adăugarea domeniului de utilizator, pe pagina de setări „Șabloane de link-uri” DWNLD: https://my.dwnld.net/settings/templates
De asemenea, merită să menționăm faptul, că o bună parte dintre parteneri au luat parte la promoția „Vara cu DWNLD”. Majoritatea dintre ei au realizat anumite succese în utilizarea serverului și au obținut un bonus avantajos la câștiguri, fapt ce ne încântă mult. Treptat, promoția se apropie de final și în curând vom evalua rezultatele finale.
În cazul, în care utilizați deja DWNLD, dar încă nu ne-ați informat despre aceasta, atunci acum este momentul să o faceți! Până la data de 31 august inclusiv, acceptăm cererile de participare la promoția „Vara cu DWNLD” și oferim bonusuri.

Ne străduim mereu să avansăm, așa că contribuim să îmbunătățim serverul nu doar pentru utilizatori, ci și pentru partenerii noștri. Însă, așa cum este bine cunoscut, nu există limite pentru progres. Prin urmare, întotdeauna suntem la dispoziția dvs. pentru colaborare, astfel că ideile și sugestiile dvs. sunt binevenite.

Ne puteți apela, folosind datele de contact de mai jos:
E-mail: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Rezumăm rezultatele promoției „Vara cu DWNLD”

Iată că suntem la finalul sezonului fierbinte de vară și, odată cu aceasta, la încheierea promoției noastre unice „Vara cu DWNLD!”. La sfârșitul lunii iunie, v-am propus să vă familiarizați cu noul server de parteneriat de criptare a link-urilor DWNLD.net.
Tuturor celor, care în perioada promoției au decis să lucreze cu linkuri scurte în DWNLD, li s-a adăugat bonus la câștigurile totale la serverul nostru de partajare de fișiere + 5%!
Le mulțumim tuturor celor, care au participat și au apreciat utilizarea serverului DWNLD. În viitor, la sigur vom da start și altor promoții interesante, așa că fiți la zi cu noutățile.
Însă astăzi, am dori să rezumăm rezultatele și să vă prezentăm statisticile interesante oferite de serverul DWNLD, deoarece în interiorul companiei noastre s-a efectuat o activitate enormă!
Conform statisticii oferite de DWNLD, în perioada desfășurării promoției, partenerii noștri au generat peste 141 mii de link-uri, la care au fost înregistrate peste 829 mii de tranziții reușite și 107 mii blocate! Este evident că, chiar și privind datele generale a statisticii, ne putem asigura de activitatea eficientă a serverului. Ce rezultat excelent pentru o perioadă atât de scurtă!
I-am contactat pe toți participanții la promoție și le-am activat bonus la conturile lor personale. Toți partenerii au apreciat pozitiv noul server DWNLD și ne-au informat despre intenția de a continua activitatea. Astfel de rezultate sunt motive de bucurie pentru noi!
Nu vă descurajați, dacă nu ați reușit să beneficiați de această promoție! Vă asigurăm de o varietate de promoții în viitor. Sezonul toamnă-iarnă va da start multor promoții, evenimente, oferte și implementări interesante! La sigur – nu va fi plictisitor. Sunteți gata?

Pentru a ne contacta, puteți folosi oricând datele de contact de mai jos:
E-mail: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helenturbobit

hello-september2.jpg
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Modalitatea prin care am majorat rata de conversie cu 5% prin modificarea paginii de achiziționare a accesului de tip Premium

Zilnic, serviciile noastre de partajare fișiere sunt vizitate de peste 560 de mii de utilizatori. Printre aceștia, putem evidenția publicul țintă – utilizatorii, interesați în achiziționarea accesului de tip Premium. Iată de ce, fiecare structură, fiecare acțiune și fiecare element de design la tranziția spre achitarea accesului de tip Premium poate deveni decisiv – atât în predispunerea la o achiziție, cât și pentru a o refuza. În mod regulat testăm diferite scenarii de comportament în scopul majorării ratei de conversie și a stimulării achiziționării de tarife mai scumpe și servicii suplimentare.
În baza rezultatelor unuia din testele efectuate recent, am decis să introducem unele mici îmbunătățiri structurale la pagina de achiziționare. Încă de la etapa de testare, schimbările date s-au dovedit a fi pozitive, iar rezultatele imediat evidente!
Vă prezentăm noile elemente de design pentru alegerea opțiunilor suplimentare la accesul de tip Premium.
Dacă anterior pachetele suplimentare de trafic și opțiunile erau scrise în format de text obișnuit, însă în prezent a fost înlocuit cu o mini secțiune, cu trei domenii vizibile și o casetă de selectare. La moment, opțiunea suplimentară „HTTPS + DNT” este selectată în mod implicit, pentru a activa protecția pentru descărcări anonime. Însă, următoarea testare A/B va arăta cât de eficiente se vor dovedi opțiunile rămase, în cazul setării în mod implicit. În viitorul apropiat sunt deja planificate o serie de noi teste.
Referitor la rezultatele generale a testării, putem conchide că noua variantă cu o mini secțiune s-a dovedit a fi mult mai avantajoasă decât rata de conversie a variantei anterioare. Am reușit să majorăm rata de conversie cu 5%, doar datorită noilor modificări introduse la pagina de achiziționare cu acces de tip Premium.
Apreciem toate ideile și sugestiile dvs.! În caz de doriți să ne împărtășiți unele idei, oricând suntem deschiși pentru dialog constructiv.

Pentru a ne contacta, puteți folosi datele de contact de mai jos:
E-mail: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helenturbobit
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Plăți majorate privind planurile tarifare PPD și Mixed pentru țările arabe.

Activăm de o perioadă îndelungată de timp în domeniul partajării de fișiere. Pentru noi este extrem de important să fim mereu informați și să acordăm atenție tuturor tendințelor noi și profitabile.
Recent am remarcat o sporire a activității partenerilor care operează cu programele PPD și Mixed.
De aceea, am decis să introducem unele modificări la planurile tarifare a programului nostru de afiliere.
Din acest moment pentru programul afiliat PPD, astfel de țări, precum: Egipt, Iran, Irak, Iordania, Libia, Oman, Maroc, Tunisia, Siria, Algeria, Yemen vor fi transferate din grupa D în grupa C, iar Arabia Saudită va fi transferată din grupa C în grupa B.
Pentru planul tarifar Mixed astfel de țări, precum: Egipt, Iran, Irak, Iordania, Libia, Oman, Maroc, Tunisia, Siria, Algeria, Yemen, Bahrain au fost anexate la grupa E, iar Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite au fost transferate în grupa C. Kuweit și Qatar au fost transferate în grupa D.
Suntem siguri că aceasta va contribui la dublarea câștigurilor dvs! Vă rugăm să rețineți, că modificările date sunt aplicate doar pentru tarifele PPD și Mixed.
De asemenea, lucrăm la extinderea metodelor de plată disponibile pentru diverse geolocații, în scopul de a oferi partenerilor mai multe oportunități de câștig prin intermediul programului PPS.
Cu siguranță, stabilitatea site-ului prezintă în continuare un aspect important, drept urmare, lucrările de optimizare nu încetează.
În viitorul apropiat, planificăm să extindem traducerea site-ul nostru și în alte limbi, fapt ce va spori rata de conversie.
Considerăm că aceasta se va dovedi o bază excelentă de cooperare pe viitor.
Vă rugăm să luați legătura cu noi, folosind datele de contact de mai jos:

Email: partners@costaction.com
Skype: wayupload.com
ICQ: 664461805
Telegram: @helenturbobit
2iVkmHq.png
 
Înscris
10 Apr 2019
Mesaje
45
Pe parcursul unei perioade îndelungate de activitate și cooperare cu partenerii noștri, care activează în domeniul partajării de fișiere, am acumulat un volum imens de diverse idei, sfaturi și recomandări pentru a crea de la zero un manager de fișiere nou, practic, funcțional și convenabil în utilizare și gestionare a fișierelor concomitent în două proiecte Turbobit și HitFile.

În mod deosebit, vrem să le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru aport la dezvoltarea proiectului. Datorită participării și contribuției dvs., suntem pregătiți deja să prezentăm o interfață complet nouă în lucrul cu fișierele, care cu siguranță îi va satisface pe toți utilizatorii serviciului nostru și va deveni cu adevărat un mijloc convenabil în activitatea acestora.


Principala sarcină în timpul dezvoltării a fost trecerea la o structură nouă și modernă care să fie direct integrată în Costaction. În plus, am decis să nu separăm ceea ce interacționează excelent împreună, și anume posibilitatea de a opera și de a lucra rapid cu fișierele de pe două platforme: Turbobit și HitFile.

Noul design ar trebui să fie atât plăcut ochiului, cât și să fie un instrument adaptabil și convenabil în utilizare. Am reevaluat localizarea și aspectul unor elemente de interfață. Au fost incluse noi opțiuni de personalizare: opțiuni de scalare a elementelor, foldere selectate, variante noi de vizualizare a listei de fișiere etc. Iar funcționalul de paginare reînnoit vă permite acum să utilizați setări de filtrare mai flexibile, a devenit disponibilă posibilitatea derulării infinite a paginilor. Sunt incluse coloane noi cu date despre descărcările recente, valoarea câștigului și disponibilitatea copiilor fișierelor.

Un element important îl constituie arborele de foldere. S-au efectuat îmbunătățiri nu doar la aspectul exterior, ci de asemenea au fost adăugate și opțiuni de plasare a fișierelor și folderelor printr-o simplă manevrare, fapt ce în mod considerabil ar trebui să simplifice procesele de gestionare a fișierelor. În plus, încărcarea fișierelor acum poate fi realizată direct pe pagina cu fișiere, fără a fi necesar să deschideți file suplimentare. Sunt actualizate interfețele pentru gestionarea în masă a fișierelor și obținerea de link-uri.

Și totuși, este mai bine o singură dată să vezi și să testezi) Interfața actualizată este deja disponibilă în cabinetul personal al programului de afiliere Costaction.
Desigur, noi continuăm să lucrăm la procesul de optimizare și ne vom bucura să ne contactați din nou. Pe pagina de creare a noii solicitări a serviciului de suport, a fost adăugată o nouă categorie „feedbackaboutnewinterface”. De asemenea, puteți utiliza contactele de mai jos. Suntem mereu deschiși pentru idei noi!
 
Sus