CPAShift - CPAShift.com

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
Un CPA aparte!

CPAShift este un CPA relativ nou, dar care doreste sa fie putin diferit fata de concurenta. Aceasta diferenta este vizibila in primul rand la plati.

Plata se face NET-7 inca de la inregistrare. Stiti si voi ca nu prea exista CPA-uri care sa-ti ofere termenul asta de plata din prima, moda fiind de NET-30 la inregistrare, apoi NET-15 si in cele din urma NET-7, in functie de cati bani aduceti in retea.

Un alt lucru inovator in ceea ce priveste CPAShift este faptul ca NU ARE MINIM DE PLATA. Da, pare ciudat, insa e adevarat. Atasez o dovada de plata gasita pe un forum, ce dovedeste faptul ca nu exista un anumit minim de plata.

Ofertele sunt putin mai mici decat in cazul altor CPA-uri, ce-i drept. De exemplu, pentru Netherlands, cea mai mare oferta este de 16.51$.

Modalitati de plata:

-PayPal

-transfer bancar

-MooneyBookers
In curand, vor adauga si Payoneer.

Puteti promova, folosindu-va de ultra cunoscutele Link Locker si Content Locker. Pe langa acestea, aveti si posibilitatea de a folosi Banner Ads.

Link de aprobare instant -> http://is.gd/CPAShiftAprobareInstant
 

Atașamente

Ultima editare:

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
Asa cum am spus si in topic, dovada de plata nu este a mea. N-am avut timp sa-l testez. Iar despre Payoneer, inca nu se stie.
 
Sus