CPMfun - CPMfun.com

necrohead

Învăţăcel
Deci de la reclamele lor am redirect la unele pagini prin adf ly... astazi le-am dat jos si a disparut si redirectul. am trimis un mesaj acum sa vad care ii problema cu redirectionarea. folosesc google chrome si nu am avut redirect pana acum insa cand am intrat cu mozilla am vazut asta si pe opera la fel.
 

cosmin931

Veteran
Team Spirit
Am si eu 2 intrebari si sper sa nu imi sara nimeni in cap ...

1 . Siteul plateste ?
2 . Ce trebuie sa faci pe acest site mai exact ?
 

XHR2010

Veteran
Donator
Team Spirit
1.De plătit, plătește.
2.Trebuie să pui reclamele e site-ul, blogul sau forumul tău și ești plătit pentru mia de vizitatori!
 

cosmin931

Veteran
Team Spirit
... deci cu acest site faci ceva bani doar daca ai un site blog etc etc ... ok mersi de raspuns :)
 

sweetdeath

Business Club
Accepta site de hackuri ? Siteul mi l-au acceptat acum cateva minute, dar mie frica sa nu ma trezesc la 100$ si BAN ! :))
 

MagicName

Învăţăcel
Plăteşte pe mia de vizitatori, chiar dacă sunt afişate şi impresile, dacă vă uitaţi atent plăteşte doar pentru vizitatorii unici.
Pop-upurile, redirectele pot fi dezactivate foarte uşor (intraţi îm Myaccount, bifaţi Allow pop-ups, apoi debifaţi), dar cu pop-upurile şi redirectele scoase rata voastra ecpm o să scadă la maxim 0,1 dolari, aşa a fost şi e la mine, dar i-am scos.

Pentru hack-uri şi alte prostii, citiţi termenii şi condiţile, dacă site-ul vostru se încadrează acolo şi respectă termenii lor atunci e ok. (pentru cei ce nu citesc termenii, politica etc şi pun întrebări ce nu necesită răspuns, dacă s-ar citi termenii şi condiţile de utilizare).
 
Sus