Cresc organic conturi de Instagram

mountain

Business Club
Veteran
Donator
Dupa cum spune si titlul, va pot ajuta in cresterea organica a conturilor de Instagram.
Pe scurt ma voi ocupa de tot ceea ce inseamna contul vostru de Instagram respectiv postari, interactiuni, hashtags, research etc.
Veti obtine un engagement mai mare, followeri reali si activi, clienti targetati si mai multe sanse de a obtine vanzari.
Am nevoie de detaliile contului vostru de insta, lista competitorilor sau a conturilor similare cu al vostru si cam atat. Mai discutam in privat daca mai sunteti interesati si de alte detalii.
Pot creste conturi indiferent de nisa sau de tara targetata, doar ca in unele cazuri contul va creste mai rapid, iar in alte cazuri va creste mai greu (depinde mult de nisa).

Pretul va fi de 10$/7 zile.
Pentru alte detalii mp.
 
Ultima editare:

mountain

Business Club
Veteran
Donator
Salut,
Probabil ati auzit de ultimul update Instagram cu privire la combaterea spammingului si a botilor. Daca nu ati auzit, practic Instagramul a facut mult mai grea folosirea oricarui program, dar a limitat in acelasi timp si numarul actiunilor, ceea ce va insemna ca pentru a creste un cont, cel mai sigur este sa faceti totul manual, dar chiar si asa cu o grija sporita, fara multe actiuni zilnice.

Va trebui sa maresc asadar preturile pentru ca voi petrece mai mult timp de acum cu cresterea conturilor datorita limitarii actiunilor.
Ofer momentan acest serviciu de crestere a conturilor la pretul de 100 de euro/luna si mai am acum doar 2 locuri disponibile, deci daca doriti sa va cresteti contul de Instagram (de preferinta sa fie cont de buisiness si nu personal) ma puteti contacta.
Multumesc!
 
Sus