CryptaGram - Cryptagram.biz

Adriyangrosu

Învăţăcel
CryptaGram: https://cryptagram.biz

CryptaGram este o platformă online pentru generarea de venituri din investițiile în mineritul criptomonedelor.

Ca si in majoritatea platformelor unde castigul este foarte bun si aceasta platforma necesita investitie si castigurile depind de investitia ta!

Exista 3 planuri de castig:

Planul numarul 1: Investitie minima: 0.10$
Investitie maxima: 499$ Rentabilitate 0,25% din suma investita PE ORA asta insemnand 6% din suma investita PE ZI

Planul numarul 2: Investitie minima: 500$
Investitie maxima: 999$ Rentabilitate 0,30% din suma investita PE ORA asta insemnand 7,2% din suma investita PE ZI

Planul numarul 3: Investitie minima: 1.000$

Investitie maxima: 50.000$ Rentabilitate 0,50% din suma investita PE ORA asta insemnand 12% din suma investita PE ZI

FIECARE PLAN FUNCTIONEAZA PE O PERIOADA NELIMITATA, ADICA DACA AI CUMPARAT UN PLAN CU 0,10$ IL AI LA NESFARSIT SI IN FIECARE ORA PRIMESTI VENITURI DIN EL!


La inceput am cumparat un plan cu 0,50$ si am retras 0,10$ in 24 de ore datorita faptului ca la inscriere daca intrati de pe un link de referal primiti 0,07$ bonus care pot fii retrasi cand ajungeti la suma minima de retragere: 0,10$

Va las dovada de retragere in primul comentariu si nu o sa va spamez cu fiecare dovada de plata de 0,10$, am cumparat un plan mai mare si curand voi retrage o suma mai mare de pe site, iar la fiecare suma mai mare pe care o retrag revin cu plata!

ATENTIE: La inscriere primiti prin email: emailul cu care v-ati inscris, parola dumneavostra si un COD PIN, DACA NU STITI ACEL COD PIN NU VA PUTETI ADAUGA NICIUN PORTOFEL IN SETARI SI NU PUTETI RETRAGE!

Portofele virtuale cu care lucreaza sunt: Payeer, Perfect Money, VISA/MASTERCARD, QIWI, Yandex Money, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Dash.

Va urez mult noroc la castigare banilor, aveti un calculator cand intrati in aplicatie unde va alegeti planul de investitie si adagati suma pe care doriti sa o investiti si va arata cat castigati pe zi! De exemplu daca investiti in planul numarul 3 1000$ castigati pe zi 120$!!

Link-ul aplicatiei il aveti la inceput, este un link de referal pentru a putea castiga cei 0,07$ bonus, ne auzim in comentarii!
 
Ultima editare de un moderator:

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Pentru a putea adăuga link de referral în topic, trebuie să ai minim 7 zile vechime în club și minim 50 de postări scrise pe forum.
 

BiTzzA

Membru
Cum fac sa reinvestesc banii? Am investit 0.10$ de pe payeer si apar la "investitie" (separat de cei 0.07) si cand dau sa reinvestesc apare ca am fonduri insuficiente.
 

ionut22

Membru
Cum fac sa reinvestesc banii? Am investit 0.10$ de pe payeer si apar la "investitie" (separat de cei 0.07) si cand dau sa reinvestesc apare ca am fonduri insuficiente.
inseamna ca sunt investiti deja. din ora in ora urmareste ce se aduna in cont langa cei 7 centi
 
Sus