Cryptouniverse.io - Cryptouniverse.io

cornel64

Veteran
Team Spirit
Now you have one more opportunity to make even more money with CryptoUniverse. We've launched BTC lending.

It allows you to keep your cryptocurrency and receive a percent from your balance as a guaranteed bonus. You receive said bonus no matter if BTC price going up or down and no matter if this price change short or has a long dynamics. Yes, it's that simple and clear with no extra terms and conditions attached. Keep your bitcoins on CryptoUniverse lending — now cryptocurrency that is just resting on your balance can start working on you.

There are two types of lending available: fixed and flexible. Fixed are active for a certain time period and can be closed right after their term ends. For example, you sign up for BTC 90 lending. You can close it and claim your bonus right after 90 days. Flexible lendings can be closed and awarded with a bonus at any time.

Many companies and services invite you to join their lending programs today. What makes CryptoUniverse different is that we do guarantee your funds to be safe due to the fact that we own 2 real data centers exceeding 30 MW in power and that our venture is registered in the European Union.

You can see interests of lendings, terms of fixed lendings and other details in your CryptoUniverse account dashboard in the "Deposits" tab.

Follow CryptoUniverse news. We're evolving to provide you with even better service.


1584031557225.png
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
Zhao: Injectarea de trilioane de dolari în economie ar putea duce la un Bitcoin de 100.000$

Federal Reserve și băncile centrale din întreaga lume au început să imprime numerar în încercarea de a preveni o criză financiară majora produsă COVID-19.

Se discută despre injectarea a trilioane de dolari în economie, iar Bitcoin a înregistrat deja creșteri de preț în urma anunțurilor. Potrivit CEO-ului Binance, Changpeng Zhao, Bitcoin ar putea urca până la 100.000 în acest context:

„Pe măsură ce ne obișnuim să vorbim despre trilioane, un plafon de piață modest de 2 trilioane de dolari pentru Bitcoin va pune 1 BTC la 100.000$. Nu este un număr atât de greu de imaginat acum, nu? ”
Zhao a explicat că majoritatea Bitcoin este în mâinile HODLers și nu pentru vânzare. În acest context, este necesar un procent mic din banii introduși pe piață să intre în Bitcoin pentru a crește marketcap-ul.https://goanadupabitcoin.ro/bull/trilioane-de-dolari/

Tendinta pentru BTC inainte si dupa HALVING , si tendinta scaderea dificultati de minare .photo_2020-03-24_20-22-23.jpg
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
 
Ultima editare de un moderator:

cornel64

Veteran
Team Spirit
Sa actualizat interfata la CRYPTOUNIVESE , mai usor de folosit ,mai intuitiva .

Acum pentru a cumpara Cloudcontract sau un Miner , se selecteaza Rent sau Buy ,depinde pt ce optezi .

Screenshot_3.png


Screenshot_4.png

PT. a cumpara Contracte Cloud Mining selectati pt ce durata a contractului optati ex. 180 , 360, 520, 720 day , apoi selectati la Investment ce suma doriti sa investiti , mutind cursorul punct albastru in coltul din dreapta o sa va apara datele aferente , adica cost maintenace /zi , daily revenue adica cit produceti pe zi .
, i
Screenshot_5.png

Screenshot_6.png


aici este o simulare de contract cloud pt 50TH/s -720 zile


Screenshot_7.png

PT a cumpara MINERI se selecteaza din sectiunea Buy a miner , Buy apoi selectati ce miner vreti sa cumparati dind click pe add to cart , ex am facut o simulare de buy pt miner S17+ , pt a finaliza cumpararea sa da apoi click pe buton albastru BUY si o sa fiti redirectionat pe pagina de achizitii pt a finaliza achizitia respectiva .


Screenshot_8.png

Screenshot_10.png
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
pai nu inteleg atunci de ce nu ma lasa sa intru am schimbat si parola imi spune ca sa sxchimbat cu succes dar la login nu merge
nu cred ca trebuia sa schimbi parola , mai ales acum cind sa facut update la site , pote mai au ceve BUG-uri de remediat , trimite un tiket miine dimineata , sau vb pe CHAT ca sigur se rezolva
 
in sfarsit minez pe plus dupa cateva zile in care nu castigam nimic,dar tot mai am de recuperat cateva zile ca sa ajung pe 0 sper sa mai creasca btc pt un profit zilnic mai mare
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
in sfarsit minez pe plus dupa cateva zile in care nu castigam nimic,dar tot mai am de recuperat cateva zile ca sa ajung pe 0 sper sa mai creasca btc pt un profit zilnic mai mare

a scazut dificultate de minare , de acei esti pe plus acum si o sa mai scada in continuare , pe 25.03 a sczut cu 14 % si confor estimarilor de mai jos in 12 zile o sa scada iar cam cu acelasi procent , si tot asa inclusiv dupa HALVING , asa ca exact cum sa mai zis in un coment aici cam acum ar fi momentul de investit aici

aici puteti verifica din cind in cind cum evolueaza dificultate puteri de minare


https://btc.com/stats/diff

Screenshot_2.png
 
Sus