CSN cam GATA!!!

mie1dor

Veteran
Donator
Deci,de ieri parca cei care au primit pana acum vreo plata de la vreun site din cele 6 din cadru CSN, NU MAI POATE REVENDICA CEI 15 centi pt 555 - 556 pv daca nu e upgrade!Cei care inca nu au primit o plata pot da claim DAR NU POT MUTA CASTIGURILE in comisioane cand au ajuns la 15$ decat daca upgradeaza!
Parerea mea e ca nu vor upgrada dand 4$ pe luna (MINIMUM de upgrade) pentru a castiga 4,5 garantat,(asta daca surfeaza zi de zi in luna respectiva!!!
 

hanstheone

Veteran
Chiar am vrut sa intreb despre aceasta problema. Nu eram sigur.Am aproape 12$ pe Legacy.Am sa fac un "up"(cel mai mic) cand ajung la 13-14$ ca sa ii pot muta.
 

2009sti

Membru
Eu altfel am inteles din email-ul lor :
Traffic exchange upgrades are needed to move the csn cash log over to commissions now if you are one of the following:

1. A brand new member

2. Someone that has already cashed out the CSN Cash Log once

What this means is that if you have a csn cash log balance at the site and you have never completed one csn cash log yet at a site you'll be able to finish it and cash out.

Pe romaneste, membrii noi si cei care au primit banii macar o data trebuie neaparat sa faca upgrade , insa cei care n-au primit bani pot continua sa dea claim la cei 15 centi zilnic si cand ajung la 15$ banii se vor muta la commissions fara sa fie nevoie de upgrade .
Sorin , nu lua upgrade inca .Mai bine asteapta sa faci 15$ din 555 pagini surfate si apoi vezi daca am dreptate sau nu .
 

mie1dor

Veteran
Donator
In semnatura mea aveti link direct catre forumul CSN exact la un post despre upgrade.
Simona eu nu am luat vreodata pana acum plata de site-urile Legacy ,acum la Ninja am ceva peste 12$ pot claima cei 15 centi dar imi scrie CLAR in CSN log ca nu se vor muta in comisioane la 15,daca nu sunt upgrade la acea data!Deci probabil cu o zi inainte de a face cei 15,voi cumpara un upgrade minim dupa care se muta automat si dupa 14 zile,(spun ei) ar trebui sa primesc banii!
 

2009sti

Membru
Am citit ce scrie pe forumul lor , dar tot la parerea mea raman . Eu zic sa astepti sa strangi cei 15 $ la Ninja - nu conteaza ca scriu ei jos ca trebuie sa ai upgrade ) , daca nu ai mai primit nici o plata de la ei banii se vor muta la commissions . Daca gresesc si vezi ca banii nu se muta , atunci fa upgrade la 1 -2 zile dupa ce strangi cei 15 $ ,poate vrei sa strangi mai mult .
Eu vreau sa va primiti banii fara sa dati bani =))
 

mie1dor

Veteran
Donator


Da Simonel ai avut dreptate la prima plata nu e nevoie de upgrade,pt a se muta in comisioane,dureaza insa 14 zile pana apare butonul de cashout dupa care plata a venit in cateva ore :)
 

hanstheone

Veteran
Incerc si eu sa ajung la plata dar in ritmul asta nu prea cred. Azi am primit doar 0.05$ pentru 555 pagini.
 
Sus