Cum sa faci disputa in PayPal

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Important: Tranzactia nu trebuie sa fie mai veche de 45 de zile .

Te loghezi in contul tau paypal
Sub" My account" cauti "Resolution Center " click si "Dispute a Transaction."
Ai doua optiuni:
1. Tranzactie neautorizata (unauthorized transaction)
2. Despre neconfrmitatea unui produs/serviciu pentru care ai platit
Selectezi una din cele doua optiuni si dai continue
Urmeaza sa introduci codul tranzactiei si completezi campurile (spatiile) cu celelalte detalii
In spatiul destinat textului treci motivul pentru care faci disputa respectiva-compui un text

Paypal o sa inceapa o investigatie , contacteaza cealalta persoana cu care ai "conflictul" si ii da un termen de 7 zile sa raspunda.
Dupa ce ai facut pasul acesta e posibil o sa fi contactat de paypal si sa raspunzi cererilor lor (nu te mai contacteaza intotdeauna a doua oara neaparat )

Sper sa va ajute.

Succes si sa nu aveti nevoie de asta!
 

burzum009

Veteran
Cum ramane , cand un site PTC deschide o disputa cu mine pentru ai returna banii , pentru care eu am dat clikuri zilnic .Nu mai are forum deci sigur e scam. La disputa a bagat, Serious violation of our Terms of Service.

Ce a-si putea face pentru a castiga disputa .
 

yyomax

Membru
nu mai stiu parola la paypal...si nici alea 2 intrebari secrete nu mai le tin minte raspunsurile....ce pot face ca sa-mi recumpar contul...adik sa-mi schimb parola...sau sa mi-o arate
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Sincer eu nu m-am confruntat cu asa ceva (de asta e bine sa le pastrezi notate undeva, de preferinta pe un caiet). Incearca sa-i contactezi si e posibil sa-ti ceara acte sa demonstrezi ca intr-adevar e contul tau, asta in cazul in care ai folosit date reale si ai 18 ani.
 

b3byko

Veteran
SOC !
Culmea culmilor,
Mie mi-a fost luati 0.10$ din contul meu paypal de Adminul fostului BMCbux !!! =))
Acesti 10 centi ii scosesem cand ma inregistrasem si am dat primele click-uri si am cerut cash out sa vad daca chiar plateste pentru ca nu era limita sa scoti banii.
Intre timp bmcbux a devenit scam, acum te directioneaza catre un site porno(nereusit, macar daca aveau si ei putin profesionalism la design :)) ) si acelasi lucru sa intamplat si cu fratele geaman excelbux care te duce tot pe acelasi site, si acum cateva zile am ramas uimit cand am primit un mail de la paypal si aveam -0.10$ scazuti din contul paypal. Deci ramasesem uimit !
Sarmanii.. daca si pentru 10 centi au facut asa ceva.. mi-e mila de ei :ympray: ! =))
 

lastarica

Veteran
specifici ca ai cumparat publicitate iar ei nu ti-au oferit-o (anulati tranzactia nr. ...deoarece compania...nu-ti raspunde la mesaje eventual forum lipsa)..mie unu mi se pare ca PP-ul e mai serios in dispute fata de AP(unde acus fac 50 de zile pt 3 dispute si nici macar un mesaj ca am rezolvat sau ai luat teapa desi termenul este de 30 de zile)
 

Casper

Veteran
dar cat poate sa tina o disputa? eu am de pe 31 deschisa si nu am primit nici-un rasuns. ( MI-au deschis altii dispute dar scrie inquiry by paypal)
 
Sus