Cum sa faci disputa in PayPal

Razvan

Veteran
Donator
Daca ai fost platit, si faci disputa, poti risca sa iti limiteze PP contul si sa pierzi si disputa.
 

hanstheone

Veteran
Sa explic mai concret si la subiect. Este vorba de "pandareides".Din data de 28-04 nu mai misca nimic pe site nu mai raspunde la tiket.Am zis ca nu mai misca pe site deoarece zilnic castigul de 0.30(daca il facea-i) se adauga a doua zi manual de owner cu mail si tot tacamul,Din 28-04 pauza totala.Iar pe 30-04 sa terminat si concursul de referali unde am fost pe locul 1 si unde era un premiu maricel(degeaba dupa cum se vede).In cont am peste 10$ care este minimul de plata. I-am trimis mesaj cum ca astept 3 zile si incep alte actiuni (care pana acum au fost pentru site) impotriva siteului. Deci pot sa scot ceva din aceste sume cu disputa?
 

hanstheone

Veteran
Daca ai fost platit, si faci disputa, poti risca sa iti limiteze PP contul si sa pierzi si disputa.
Normal ca am fost platit o perioada. In tot acest timp am avut UP. Am peste 10$(minim de plata) in cont + concursul de referali(300$) castigat(degeaba). Astea sunt pierderile . Pot recupera ceva cu disputa?
 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Daca nu platit nimic cu PPu catre admin cum vrei sa-i faci disputa? Disputa se face pe banii trimisi de tine, nu pe ce ai (sau nu ai) primit pe site.
 

hanstheone

Veteran
Am castigat disputa cu :pandareides".
Daca fac un UP pe o perioada mai mare de o luna mai pot face disputa(daca este cazul)daca a trecut o luna de la UP?
 

seven07

Membru
timpul limita pentru a deschide o disputa paypal este de 180 de zile din momentul in care ai cumparat

punctul 13.5 tos paypal :

  • Open a Dispute.Open a Dispute within180 Daysof the date you made the payment (or the date of the transaction if using Pay After Delivery) for the item you would like to dispute to negotiate with the Seller for resolution of the Dispute. We will place a hold on all funds related to the transaction in the Seller's Account until the Dispute is resolved or closed.
  • Escalate the Dispute to a Claim.If you and the Seller are unable to come to an agreement, you can escalate the Dispute to a Claimwithin 20 Daysafter opening the Dispute.
 

seven07

Membru
nu inteleg exact ce vrei sa spui....
poti face disputa daca ai cumpatat upgrade in februarie daca asta vrei sa spui...
daca ai cumparat upgrade luna de luna pentru fiecare faci disputa separat...
respunde asta la intrebare?
 

hanstheone

Veteran
Nu inteleg de ce dupa ce am castigat o disputa pentru un UP acum imi spun (alta disputa tot pentru UP) ca pentru tranzactii virtuale nu au acoperire, doar tranzactii fizice.
 

seven07

Membru
depinde ce ai scris in disputa si cine a citit... in general nu prea trebuie mentionat cuvantul ptc, paypal nu iubeste ptc urile ... cel mai bine e sa scri ca ai solicitat " un serviciu" .... nu ai platit upgrade intr un ptc....
 

hanstheone

Veteran
Am dat pe servicii dar am scris ca am cumparat ceva de pe site. Probabil ownerul(e site TE) i-a contactat si le-a spus de UP.Cred ca unii owneri stiu ca paypal nu agreeaza treaba cu UP si raspund stiind ca nu l-i se intampla nimic.

daca mai incerc o data pe aceiasi plata,merge?
 

Energy11

Învăţăcel
Salutare,

Acum ceva timp i-am trimis unui tip 20$ in PayPal in 4 'rate'.( 3$,7.5$,4.5$,5$) pentru niste bunuri electronice.Am fost intr-un fel 'obligat' sa trimit si cu un mesaj : "I received the electronics good and i cananot chargeback " inainte sa primesc produsele.Au trecut aproape 2 saptamani si eu nu am primit nimic..Intrebarea mea este daca deschid disputa as putea sa imi recuperez banii ? :)
 
Sus