Cum sa suni gratis la Customer support PayPal

baronu92

Donator
am incercat si eu astazi sa sun, am asteptat vreo 7 minute si in cele din urma mi-a facut legatura cu un tip pe nume Michael dar imi spune ca ma aude cu intreruperi ( you 're breaking in and out....) desi eu il auzeam perfect pe el, stie cineva de la ce ar putea sa fie ? multam :) :ymapplause:

edit, am sunat iar si mi-a raspuns o gagica, da am intrebat direct sa nu ne chinuim pe o scara de la 1 la 10 cat de prost ma aud si a zis 2 :))...ce naiba sa fie ca am netul prin cablu, mai ziceam daca era wi-fiul activat, cum naiba sa-i sun daca skypeu ma contrazice...
 

Warfare

Veteran
Ar putea fi calitatea microfonului.Vezi daca are optiuni precum noise suppresion,beam forming,dc offset cancelation,acoustic echo cancellation(click pe speakers/playback devices/recording/default mic/properties/enhancements-bifeza-le daca are).Sau suna de pe skype pe Echo / Sound Test Service(id echo123) sa te auzi.Poti vedea si la call qulity information daca e vreo preoblema cu netul tau.
 

baronu92

Donator
aveam bifate toate optiunile in afara de dc cancelation am bifat-o si pe asta acum, am verificat la quality call information si imi da vazut la toate,exemplu : "ai o conexiune cu viteza buna" sau "calculatorul tau este suficient de rapid pentru apeluri de inalta calitate"am dat un apel la echo test si ma aud cum trebuie, am ridicat si calitatea la microfon la studio quality de la cd quality, acum nu stiu ce sa mai fac...o sa-i mai sun maine poate am noroc.
mersi pentru ajutor :-bd
 

baronu92

Donator
gata am reusit astazi sa vorbesc calumea cu ei, mi-am reinstalat skype o fi mers, am trecut prin 4 asistente ca sa rezolv cat de cat problema :) a insistat putin ca serviciul la care am sunat este pentru Statele Unite si nu pentru Europa, cica trebuia sa sun la serviciul din Dublin, Europe :p. In fine a zis ca mai intai trebuie sa adaug informatie bancara, card. si apoi o sa poata sa scoata limitarea, o sa le bag si card , cred ca o sa se rezolve :banana: :drinks:
 

baronu92

Donator
am mai sunat si astazi la paypal support si cand i-am intrebat daca vor mai fi disponibili in 7 ore au zis da, chiar si 18 ore, deci daca se poate cred ca trebuie modificat oraru :D
 

baronu92

Donator
pentru a 5 oara cred ca sun astazi la numarul de SUA si dupa cateva minute mi-au dat un alt numar de telefon pentru Irlanda, dar cred ca asta e cu plata pentru ca skype imi cere credit, cred ca le dau un telefon de pe mobil pana la urma, daca se poate sa adauge cineva si numarul asta pe prima pagina :) +00353 1 436 9111
la primul numar de SUA cam pierdeti vremea degeaba... :)
edit: depinde de ce persoana dati la telefon, daca aveti noroc de cineva mai cumsecade o sa se intereseze de caz daca nu o sa va trimita in irlanda...dar am preferat sa imi pastrez aia 35 de Ecenti/minut si sa persist la numaru' asta.
 

minunel

Învăţăcel
Baronu , decat sa suni in Irlanda sa nu ii intelegi pe aia cu engleza lor mai bine ii stresezi pe baietii din SUA :) Au un accent foarte deosebit irlandezii.
 

baronu92

Donator
am rezolvat pana la urma pe numarul din sua , mai sunt cativa care te trimit in irlanda dar majoritatea sunt de treaba...:D
 

Andrelinio

Veteran
Donator
Intrebarea mea este: cum te taxeaza? Platesti in PayPal? Ca pe factura .. gen: internet .. nu prea cred ca vine. Eu stiu ca e serviciu / program gratuit :))
 

Chronos

Veteran
Donator
Fa-i un alt topic separat, aici se discuta doar despre Customer support PayPal, e totul bine aici.
Si la Payza nu am incercat sa vad cum e ca sa pot sa te ajut.
 

Chronos

Veteran
Donator
Nu a mai confirmat nimeni daca inca merge metoda de aproape 3 luni. Am incercat acum si inca merge, folositi cu incredere metoda.
Sunati la Customer support PayPal fara sa platiti nimic, si va rezolvati problema rapid.
E foarte folositoare metoda si inca merge.
 

OneDollar

Veteran
Donator
da merge inca metoda,acum am sunat eu cu o problema ce am asteptat rezolvare la ea vreo 2 saptamani,la telefon in 5 min au rezolvat`o :) in plus is super de treaba: ma intrebau de dracula :))
 
Sus