DashCoins - dash.coins4free.club

Cristal

Veteran
Donator
Dashcoins4free este un faucet pentru moneda DASH care plateste 50 satoshi (datoshi) la fiecare 5 minute. Plata este instant in faucethub la fiecare claim confirmat.
Trebuie sa dati refresh ca sa puteti vedea butonul de claim iarasi dupa 5 minute.

Captcha :
Are 2 nivele ,primul este Solve Media si al 2lea este Antibot cu 3 clickuri de confirmat si 2 pasi de Go Next.

Ca sa va puteti inregistra pe faucet trebuie sa aveti o adresa de DASH inregistrata la contul de pe Faucethub, indiferent ca vreti sa pastrati DASH sau nu pe faucethub.
Cine vrea poate sa schimbe DASH pe Bitcoin in faucethub in sectiunea de exchange ,nu se percepe comision la Sell, doar la Buy. Va trebui sa aveti un minim amount ptr DASH pe faucethub pentru exchange.

Ca sa aveti o adresa de DASH pe faucethub ,trebuie sa va generati una cu un wallet :
Linkuri utile unde sa gasiti wallet :
https://www.dash.org/wallets/
sau
https://electrum.dash.org/
Daca nu intentionati sa adunati DASH intr-un wallet pe termen lung adica sa nu retrageti de pe faucethub si doar sa ii schimbati pe BTC, atunci puteti instala/crea doar o versiune usoara si rapida de DASH Wallet cum ar fi un paper wallet sau electrum dash wallet (desktop wallet) ca sa aveti o adresa generata.
Eu am Electrum Dash wallet instalat dar cel mai probabil ii schimb pe btc direct pe faucethub cand se vor aduna in contul faucethub si cand mai creste valoarea.

Referal comision :
Share this link with your friends and earn 10% referral commission.
Nu stiu daca se tine de cuvant ca inca nu am referali ca sa confirm.

Link inscriere pe faucet :
Inscriere pe faucet

Alte note :
- Acest faucet nu are shrink links dar mai are popup . E bine sa aveti un antivirus (cum ar fi AVG free) ca sa va pazeaca de popupuri aleatorii cu malware.
- Acest faucet nu are minare ascunsa si nici optionala.
- Daca vreti sa schimbati DASH pe BTC in faucethub in sectiunea Sell e bine sa mai asteptati sa mai creasca valoarea DASH . Prin noiembrie 2017 era 700$ / 1 DASH, iar acum (20 ianuarie 2018) este $953.09 USD (13.72%) dar a avut momente anul trecut cand a fost si 1550$ (pe 20 decembrie 2017).

Multumesc frumos si spor la DASH :):-bd
 
Ultima editare:
Sus