Datebitcoin - datebitcoin.com

#1
Acest site HYIP s-a deschis in ziua de Anul Nou 2017. In noaptea dintre 1 si 2 ianuarie valoarea Bitcoin a atins si depasit 1000$. Bitcoinul are un potential extra ordinar asa cum se arata si pe site.Totusi pe langa Bitcoin datebitcoin mai accepta Perfect Money si Peeyer.
Dar sa vedem ce ni se ofera pe acest site. Sunt 2 planuri de investitii, ambele au ROI = 150%.
1. Minimum 25$; Max 1000$: 3% zilnic timp de 50 de zile.
2. Minimum 1001$; Max 200000$: 5% zilnic timp de 30 de zile.

Banuiesc ca nimeni nu intra pe al 2-lea, asa ca am boldat mai sus castigul la #1 :). Am incredere in acest site. Odata ce ati facut un depozit, platile le veti primi automat in contul din care ati facut depozitul.
Acest site nu are loghin, pe prima pagina dati mai jos si vedeti
ITS TIME TO START YOUR PROFIT ENGINE, CLICK HERE TO INVEST
Acest ultim cuvant, invest, este un buton, dati un click si pe urmatoarea pagina avem cele 2 planuri, primul este DATE 50. Dati click pe MAKE DEPOSIT. In urmatoarea pagina scrieti cat depozitati in usd, alegeti procesorul de plati si scrieti contul, eu am scris adresa mea de Bitcoin. TOATE datele trebuie sa fie corecte, verificati cu atentie mare. Pe pagina urmatoare mi s-a indicat suma in Bitcoin si adresa unde sa trimit. Mi-am notat si nr facturii, invoice, sa o urmaresc ulterior pe site. Am platit 56$ si 1 fee:La a treia confirmare depozitul era activ.
LINK DATEBITCOIN
Va reamintesc ca e vorba de un site HYIP, care are un risc mare!

 
#6
Am sentimentul ca Datebitcoin va fi un mare succes:-bd
Am mai facut un depozit vineri, 13 (!).
Acum primesc zilnic 2 plati, iata ce am primit ieri:

 

kvll

Învăţăcel
#15
Am o intrebare, deobicei hyip sa ziicem dupa 10 zile, fac 30% profit, trag profitul, dar pot trage si depozitul? sau trebuie sa stea acolo 50 de zile depozitul
 
Sus