Despre anxietate si atacuri de panica

Team Spirit
Înscris
22 Iun 2019
Mesaje
340
Treci la domeniu cu plata, un blogspot nu prezinta incredere mai ales pe un astfel de subiect.
Salut
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Salut. Multumesc de sfat, poate pe viitor. Consider ca oamenii care se confrunta cu asa ceva pot arunca un ochi sa vada daca ii ajuta ceva de acolo sau daca se regasesc.
 
Membru
Înscris
29 Apr 2015
Mesaje
84
Totul bun si frumos DAR lipseste expertiza:

- trebuie sa dovedesti expertiza in ceea ce scrii. “Despre Noi” este pagina unde poti face asta. Nume, prenume, scoli, experienta, cabinet, adresa, telefon... sau daca sunteti mai multi (ca e Despre NOI), treceti toti. Daca deabea ai absolvit facultatea, treci sursele de unde te inspiri.

- da o solutie la probleme. Faptul ca vine sfarsitul lumii “in opinia ta” nu prea intereseaza pe nimeni, numai daca esti EXPERT in asa ceva. Se poate monetiza usor chestia asta prin recomandarea unii cabinet, carte etc... sfarsesti cu ceva pozitiv articolul.

- la un moment dat google iti va baga o penalizare... pentru ca nu dovedesti EXPERTIZA! Nu poti spune ce simptome are o afectiune daca nu ai scoala.

- daca nu dovedesti aceasta EXPERTIZA, e o munca in zadar.

just sayin’
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Multumesc mult pentru sfaturi !
Tot ce este postat, sunt generalitati, nu ai cum sa intrii mai adanc in subiect pentru ca la fiecare om se manifesta altfel, fiecare simte diferit, are alte trairi etc. totul este general. Soluatia nu o putem da, nu exista o formula magica, cum am spus, depinde de la persoana la persoana.
PS: nu am spus nicaieri ca vine sfarsitul lumii :)) :D
 
Membru
Înscris
29 Apr 2015
Mesaje
84
care e de fapt scopul site-ului?
Ca nu m-am prins...

Solutia ar fi cum sa previi in cazuri specifice, ce poti sa faci cand se intampla sau viziteaza un specialist.... sau sti tu (voi) ce e mai bine.
“Nu vom discuta” si “parearea mea” respectiv “Despre Noi” si “Te salut” pe aceea pagina creaza discrepanta de incredere.
Cum, cand, cine, ce, de ce....

e o perspectiva si un sfat, nu o lua negativ... e munca ta, si daca ai expertiza necesara si faci treaba de la inceputcum trebuie poti face bani frumosi.

ps. In articolul respectiv (ultimul) se prezinta cateva simptome sociale care evolueaza la care solutia ar fi legea martiala... daca nici ea nu functioneaza (ca cititorul nu stie daca se solutioneaza) urmeaza ce? Cum rezolva legea martiala problemele sociale?
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Pai, scopul e, ca cei ce trec prin stari anxioase si atacuri de panica sa inteleaga ca nu sunt singurii care trec prin asa ceva si ca nu este o vreo afectiune fizica, totul tine de psihic.
Solutia, repet, nu o putem da asa in general pentru ca fiecare caz trebuie discutat in parte, nu este o solutie "batuta in cuie", de aici si " parerea mea ". Legat de ultimul articol, ar fi fost inutil sa discutam toate perspectivele si teoriile care se speculeaza la televizor, nu stiu ce urmeaza dupa legea martiala, nu stiu daca se va ajunge la legea martiala. Sunt unele subiecte despre care poti sa iti dai doar cu parerea, e greu sa "prezici" ce se va intampla dupa pentru ca nu ai de unde sa stii.
Multumesc frumos inca odata pentru sfaturi, astept si alteledaca mai ai !
 
Team Spirit
Înscris
22 Iun 2019
Mesaje
340
Nu iti recomand sa incerci sa iti monetizezi site-ul cu market afiliat fiinca din 20 de vizite pe zi nu reusesti sa generezi vanzari.
Incearca o alta metoda gen ppc/ppw.
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Multumesc de sfat. Nu monetizarea e scopul deocamdata :-D !
 
Sus