Despre Anxietate

Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
O minune este un eveniment sau o realitate aparent imposibilă care este atribuită intervenţiei divine. Minunile sunt moduri prin care Dumnezeu poate interveni în vietile noastre şi poate face lucruri care depăşesc înţelegerea sau puterea umană.

https://anxietate.com/cat-costa-o-minune/
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Sanatatea creierului este un aspect deseori neglijat de cei mai multi oameni. Fie din cauza nepasarii sau lipsei de informatie, majoritatea oamenilor practica in mod constant anumite obiceiuri care influenteaza intr-un mod negativ sanatatea creierului.

https://anxietate.com/10-obiceiuri-nocive-pentru-sanatatea-creierului/

#creier #sanatate #staredebine #fericire #mentalhealth #anxietate #psiholog #motivational #sfaturi #vindecare #iubire #vicii #dependente #dieta
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Frustrarea este un sentiment pe care toți îl trăim la un moment dat în viață si poate fi declansat de o gamă largă de situații, de la esecuri minore pană la dezamagiri majore.

https://anxietate.com/frustrarea-5-tipuri-cauze-si-solutii/

#frustrare #tipuridefrustrare #cauzelefrustrarii #solutiifrustrare #frustrareasituațională #frustrareacronică #frustrareaautoimpusă #frustrareainterpersonală #frustrareasocială
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Horatio Spafford s-a născut în North Troy, New York, în 1828, fiind fiul unu pastor si avand inca de mic o credinta profunda in Dumnezeu. Pe măsură ce a crescut, a decis să urmeze o carieră în drept absolvind facultatea in anul 1850.

https://anxietate.com/horatio-spafford-sunt-impacat-cu-sufletul-meu/

#horatiospafford #annaspafford #imncrestin #povestecrestina #impacatcudumnezeu #speranta #pastor #misionar
 
Membru
Înscris
10 Iun 2012
Mesaje
103
Ce trafic ai in prezent, si ce retele de publicitate folosesti? Parca am vazut Adsense, dar ai si ceva de affiliate marketing?
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Salut, nu prea am trafic deocamdata, de aproape o luna am mutat vechiul domeniu pe asta si inca nu s au indexat + ca nu am inca articole destule. 40-70 vizitatori/zi. Folosesc doar AdSense.
 
Membru
Înscris
10 Iun 2012
Mesaje
103
Sper sa ai succes cu el pana la urma. Tema e buna, articolele sunt bune, doar ca nu ai nici o sansa sa apari in Google pana nu are si siteul tau autoritate. Am cautat dupa "anxietate" si nu te-am gasit pe primele 10 pagini din Google.
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Anxietatea este o stare emoțională normală, dar atunci când devine excesivă și interferează cu viața ta de zi cu zi, poate deveni o tulburare. Simptomele anxietății pot include teama, neliniștea, problemele de somn și problemele de concentrare. Fie că suferi de anxietate generalizată, fobie sau atac de panică, poate fi dificil să înțelegi cât de situatia in care te afli.

https://anxietate.com/test-de-anxietate-online/

#testanxietate #testdeanxietateonline #chestionaranxietate #anxietate #amanxietate #intrebarianxietate #psihologanxietate #sfaturianxietate #simotomeanxietate #suntanxios #nivelanxietate #gradanxietate #anxietatecopii #anxietatetineri
 
Membru
Înscris
31 Mai 2018
Mesaje
179
Serotonina este un mesager chimic din creier care joacă un rol cheie în reglarea stării de spirit, a somnului și a apetitului. Este denumit hormonul „fericirii” deoarece ajuta la promovarea sentimentelor de bunastare si fericire.

https://anxietate.com/nivel-scazut-de-serotonina-cauze-efecte-sfaturi/

#serotonina #nivelserotonina #ceesteserotonina #hormonulfericirii #mentinereserotonina #cumscadeserotonina #cresteserotonina
 
Sus