Diamondtask - diamondtask.net

#1
Un site aparut de mai demult, dar vad ca nu e prezentat. In principal are task-uri de la crowed flower, platite decent, ca si probux la momentul actual. Ofer sfaturi la task-uri daca va inscrieti la mine. Este adminat de un roman din cate stiu.

Minim Cashout:
Paypal 1$ :X
Payza 2 $ :X

Castiguri de la refi :
nivel1 : 15 %
nivel2 : 8 %
nivel 3 : 5 %
nivel 4 : 3 %

E mic cashout-ul. :ymparty:

Are si upgrade : 15 $ sa iei cu mai mult 10 % pe fiecare oferta. 20 $ pentru 20 % si 25 $ pentru 25 % mai mult . Pe viata.

Link de inregistrare: http://diamondtask.net/members/register.php?ref=vladuts

Multumesc celor care se incsriu si succese !!

Am facut 3 $ in o ora pe acest site !!
 
#9
Momentan este un concurs in desfasurare pana pe 31 august . Task-uri available sunt cele cu pozele indecente. Trebuie sa le selectati doar pe cele indecente si sa le semnalati ca ofena minora ( sani la femei ) sau ofensa majora ( nuditate mai ampla) . Cand o sa apara alt fel de task-uri o sa va anunt aici despre ce e vb
 

nicu56

Învăţăcel
#15
Raneni a spus:
Nu stiu, mi se par niste plati prea mari.
Payments Proof spune totul/Lumea face taskuri oferte,Video! Sint o caruta de Proof de la acest site pe forumuri si peste tot! a si sa nu uit; numarul de useri incontinua crestere zilnica spune totul despre site dar mai ales despre un super admin care plateste constant. nu crezi ce spun? inregistraza te si fa 1$,Fa cashuot, ca sa te convingi ca iei dolari nu centi ca pe alte situri. Bafta.
 
#19
Nu e site-ul meu. Platile sunt reale. As putea scoate 9 $ doar ca sa va arat plata , dar nu am nevoie momentan de banuti si am zis ca scot cand fac mai mult. Imi plac anumite task-uri, platite mai bine, si le fac pe automat. Cand apar eu va anunt aici. Ce au aparut pana acum sunt dificile. Daca vreti dovada de plata cer plata si va arat. Adminul este roman si este de incredere, site-ul merge foarte bine pentru ca e totdeauna pe plus. Se ofera cam 70-80 % din ce ofera Crowdflower. Deci 20 % sunt profitul site-ului din care e platit concursul si ce ramane , profitul adminului. N-ar avea de ce sa falimenteze. Alte informatii va ofer oricand pe yahoo vladutsssss sau skype a.vlad.doru
 
Sus