Dolarul la pamant..

ÀlèxXx

Veteran
Donator
In ultima vreme scade dolarul in prostie...stie cineva ce se intampla?
O sa mai revina sau o sa continue prabusirea?
 
D

Deleted member 18906

acum e un moment bun de cumpart dolari,eu consider ca o sa urce la 4 lei iar
 

SecretUser

Membru
Eu zic ca o sa ma scada un pic, si sper sa se opreasca si sa urce. Am facut un pic de analiza pe EUR-USD SI USD-RON. La prima 1.png
Aici pe eur-usd se poate vede ca in trecut a fost un suport si o rezistenta puternica de 1,2. Mai are un pic si atinge acea rezistenta...acuma daca o sparge o sa mai scada dolaru,daca o sa fie respins la 1,2 probabil o sa vina o perioada scurta de timp in care o sa mai castige teren dolaru. Asta ar fi in comparatie cu euro.
2.png a3.png
Aici pe USD-RON, am tras in concluzie 2 cazuri, cazu 1 daca o sa fie respins la 3,82 aprox.. o sa creasca dolaru, iar la cazu 2 daca o sa strapunga suportu de 3,82 o sa scada putin putin. In concluzie vedem saptamana asta ce se mai intampla vad ca sunt ceva stiri saptamana asta pe USD. o sa vedem daca aceste stiri vor accelera graficele. Cam peste 2 saptamani poate isi revine usd. Si mie imi pare rau de dolar, dar asta e. Acestea sunt DOAR OPINII PERSONALE PE BURSA.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
E fain pentru pariori.Am prins si eu o perioada cand dolarul era 3,4 lei,ca apoi sa ajunga la 3,8-4 lei,atunci cand aveam cativa dolari in cont.A fost bine.:)Frumoase zile!Acum mi-au intrat in sac ambele:banii si intuitia.Sa vad cat ma tine.
Era prevazut ca dolarul sa scada.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Se intampla ceva peste tot:miscari sociale,economie in cumpana,asa zisul terorism,fanatism impus etc.
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
un sfat , investiti in cryptomonezi pt. ca dupa cum se vede treaba viitorul sistemului bancar este sumbru.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Ai sa vezi ca a tuturor monedelor va fi sumbru.De ce?Tocmai pentru ca e mediul virtual,care poate fi controlat de cei priceputi,guverne si de aici controlul economic per global rezultand controlul omului.Omul isi va pierde intreaga libertate de miscare(până acum a avut-o oarecum prin cash),deoarece este obisnuit sa-si satisfaca cerintele vietii zilnice din ce in ce mai usor.Aparent.Sclav cu propria-i vointa.Vremurile nu sunt departe,poate cativa zeci de ani.Dintr-o simpla apasare devii sarac si atunci ce vei face?Ce vei manca?Ce oferi familiei?Totul trece prin stomac.Deci atentie la...neatentie.Restul urmeaza.
Cu cât avem mai puține așteptări de la viață,cu atât mai bine.Simplitatea și mai trebuie ceva...,dar poate o veți descoperi voi cândva.:)
 
Ultima editare:

inter_sibiu

Veteran
Daca aveti usd ar fi bine sa scapati de ei si sa investiti in crypto si aur.
Sunt pe net mai multe clipuri si articole care indica un inceput de criza la americani.
In curand si stockurile vor avea un crash.

Robert Kiyosaki, autorul celebrei carti Tata sarac, Tata bogat, a oferit de curand un interviu prin care sustinea ca usd-ul se va prabusi. Totodata zicea ca el are investitii in metale pretioase si crypto.

https://www.news.com.au/finance/economy/australian-economy/rich-dad-poor-dad-author-robert-kiyosaki-warns-biggest-crash-is-coming/news-story/4672aa37ae875923f27a25adb9ce05fbAici puteti vizualiza cateva info de la un utilizator twitter: https://twitter.com/kimdotcom

alte materiale video:


 
Ultima editare:

nekalexys

Veteran
Donator
Team Spirit
Pai... semnale de criza sunt, dar spre deosebire de 2008 se anticipeaza un ”soft landing”, deci impactul va fi mai moderat. Oricum, o buna premisa de a specula bursa... pentru cine isi permite sa blocheze niste bani timp de 2-3 ani.
 
Sus