Dollarsignup - Dollarsignup.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
26 Mar 2012
Mesaje
280
Dollarsignup este un site GPT, dar care are si sectiune PTC cu 8 reclame fixe din care se poate scoate 1 cent pe zi.
Este deschis din februarie 2011 (iar conform http://www.ptc-investigation.com/dollarsignup.aspx este LEGIT) iar minimum de plata este doar 0.50$.
Dupa administratorul te va plati cu inca 0.25$ pentru postarea dovezii pe un anumit forum sau/si 0.50$ pentru un video de youtube, etc. Am scos aproape 75$ intr-o luna si ceva. Platile sunt facute in maximum o zi, poti sa primesti banii chiar in aceeasi zi
Dovezi: viewtopic.php?f=34&t=38480&p=348806#p348806
Ii voi ghida pas cu pas pe cei care se vor inscrie de pe linkul meu de referal: http://dollarsignup.com/members/registe ... Serbaneski
 
Membru
Înscris
23 Iul 2012
Mesaje
100
pai si suma facuta de tine sau include si castigurile dupa urma referalilor?si daca da cati refi ai si cat castigi dupa 1 referal?
 
Veteran
Înscris
6 Ian 2012
Mesaje
629
Am si eu cont aici,sunt reful tau cred,dar am vazut pe chat ca se plangeau cativa ca nu au primit banii de o luna si nu am mai completat oferte,din cate retin numai din PTC se fac 5 centi zilnic.
 
Membru
Înscris
8 Apr 2012
Mesaje
47
Eu fac zilnic cativa dolari de pe acest GPT.M-a platit de fiecare data, pot arata si dovezi daca vreti :)
 
Donator
Înscris
3 Mai 2013
Mesaje
238
Văd că nu mai există ştiri de ceva vreme, aşa că m-am gândit să re-confirm faptul că dollarsignup funcţionează şi plăteşte (în câteva zile). Eu am făcut un cashout la ei şi mă pregătesc de al doilea, însă e destul de greu cu ofertele, pentru că sunt aproape toate ciclice şi intrii într-o spirală infinită de programe.
Surveyurile (care se plătesc cel mai bine) în general nu se pot completa din România :p
Atenţie la offerwalluri, eu m-am ars de 3 ori cu Matomy: am făcut înregistrările cerute şi trebuia să primesc un mail de confirmare ca să activez sign-up-ul, mail pe care nu l-am mai primit nici în ziua de azi. Posibil să fie tot din cauza IP-ului de România, însă e frustrant rău.
Ceva bani se fac din videoclipuri (0.5 centi/video)
Una peste alta, dacă nu ai refferals nu prea scoti mare lucru din site. Iar cu refferals trebuie să ai permanent alţii noi, pentru că după un timp cei vechi nu mai pot face nici ei prea mulţi bani.
Pentru advertiseri are preturi relativ decente, iar sign-upurile sunt mai ieftine decat la multe PTC-uri.
Dacă cineva ştie mai multe, rog completări.
O zi buna!

Update în 14.05.2013: poate n-ar fi rau ca subiectul asta sa fie mutat la programe "Paid to complete offers" deoarece intre timp reclamele fixe au disparut complet (mai apar ocazional reclame PTC, dar putine) si castigurile vin din signupuri si offers.
 
Donator
Team Spirit
Înscris
24 Ian 2014
Mesaje
388
Recomand acest GPT . Am primit 2 plati de la ei in aproape o luna fara sa ma implic prea mult. 10$ veniti instant. Bft tuturor la $$$ :D
 
Membru
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
168
eu mam inscris am complectat pe loc ofertele inregistrare si tot scrie ca oferta e in pending ce inseamna ca e in asteptare dar cand imi va da bani la puncte acolo sus va rog sa imi explica cineva voi complectati unele oferte se astepta 24 ore sa verifice sau cum
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus