DOMINIUM - Dominium.me

Douglas

Membru
OFERTĂ LIMITATĂ! Dominium oferă 25 de acțiuni/jetoane DOM gratuite la simpla înregistrare a unui cont Dominium AICI –
https://dominium.me/referral/2f6572f8

Jetonul DOM are foarte mare potențial, datorită:
1. Dominium lansează prima platformă globală de imobiliare în spațiul blockchain.
2. Platforma oferă toate serviciile imobiliare într-un singur loc (vânzare, cumpărare, închiriere, finanțare și administrare de imobile).
3. Platforma se adresează tuturor părților implicate la nivel global, a fost deja tradusă în 23 de limbi.
4. Dominium are deja o echipa experimentată ce să se ocupe de buna mentenanță a platformei, de succesul proiectului, de parteneriate și de multe altele (aceste aspecte au fost deja dovedite și publicate).
5. Echipa fondatoare și cei de la conducere sunt experți în domeniul imobiliare cu zeci de ani de practică și cu afaceri ale lor care au avut deja succes.
6. Dominium a lansat deja platforma Dominium de bază, iar proiectul a fost deja finanțat de fondatori, datorită faptului că ei au deja portofolii de imobiliare sub administrare ce le generează milioane de EURO.
7. Jetonul DOM este folosit drept jeton de utilizare în cadrul platformei, prin urmare cererea de jetoane nu va fi niciodată în deficit.
8. Echipa a pus deja în aplicare strategii de menținere a valorii jetonului la un nivel constant prin – Programul de răscumpărare de jetoane și Programul de distrugere de jetoane (explicațiile necesare se găsesc pe pagina Dominium).
9. Dominium nu este doar o platformă ce oferă servicii, ci se bazează pe active imobiliare stabile ce oferă valoare jetonului DOM – Dominium a investit deja parte din fondurile strânse din vânzări pentru a cumpăra imobile și a le include în portofoliul de investiții Dominium.
Site-ul oficial Dominium în limba română este - https://dominium.me/ro ce doresc să recomande acest proiect prietenilor și familiei – Dominium va avea promoții în desfășurare până la sfârșitul anului (inclusiv Program de Airdrop).
 
Sus