Dovezile mele de la Dift.biz,ruble fara investitie.

Membru
Înscris
6 Ian 2017
Mesaje
317
Am revenit.Plata de azi:. ATENTIE cu siteurile rusesti,90 la suta au diferite conditii ascunse pentru retrageri.Am pierdut o caruta de ruble si o gramada de timp pe ele din aceasta cauza.ATENTIE din nou,multi posteaza doar dovezi de plata aici din dorinta de a obtine referali pentru ca una din conditiile de a obtine plata este de a avea un anumit numar minim de referali.Cereti celor care vin cu aceste site-uri sa vina cu un sprint de la profil,acolo se poate vedea cat a a investit cat a scos si de cand activeaza pe site apoi decide-ti daca va inscrie-ti sau nu De exemplu am investit 50 de ruble,am primit plati pana pe la 20 de ruble dupa care mi sa cerut fie sa reinvestesc,fie un anumit numar de refi,deci am pierdut 30 de ruble. E doar un sfat evident.
 
Membru
Înscris
6 Ian 2017
Mesaje
317
Plata de azi:.. Starea profilului:.. Aici sunt inca pe minus,dupa cum vedeti am investit ceva. ATENTIE cu siteurile rusesti,90 la suta au diferite conditii ascunse pentru retrageri.Am pierdut o caruta de ruble si o gramada de timp pe ele din aceasta cauza.ATENTIE din nou,multi posteaza doar dovezi de plata aici din dorinta de a obtine referali pentru ca una din conditiile de a obtine plata este de a avea un anumit numar minim de referali.Cereti celor care vin cu aceste site-uri sa vina cu un sprint de la profil,acolo se poate vedea cat a a investit cat a scos si de cand activeaza pe site apoi decide-ti daca va inscrie-ti sau nu De exemplu am investit 50 de ruble,am primit plati pana pe la 20 de ruble dupa care mi sa cerut fie sa reinvestesc,fie un anumit numar de refi,deci am pierdut 30 de ruble. E doar un sfat evident.Urmariti-l pe ,,Bosorogul nebun" de Nea Gigi daca vreti sa castigati fara pierderi.
 
Membru
Înscris
6 Ian 2017
Mesaje
317
Plata de aztazi: Starea contului:.Si investitia incet incet se recuperaza.
 
Membru
Înscris
6 Ian 2017
Mesaje
317
Plata de azi:,, situatia contului:Si investita scada,scade.profitul se inmulteste,castigat o masina la loteria gratuita si una o cumpar azi din bonusuri.Pentru inscrieri aici:https://drift.biz/?r=gigi43,,Nu mai pierdeti timp si bani,mergeti pe site-uri VERIFICATE de ,,Bosorogul batran"Tine-ti aproape mai am vre-o 3 siteuri foarte bune dar astept sa trec pe profit ca sa vi le prezint.In curand.
 
Membru
Înscris
6 Ian 2017
Mesaje
317
Plata de azi: si starea contului:Nu mai pierdeti timp si bani,mergeti pe site-uri VERIFICATE de ,,Bosorogul batran"Tine-ti aproape mai am vre-o 3 siteuri foarte bune dar astept sa trec pe profit ca sa vi le prezint.In curand.Pentru inscrieri aici:https://drift.biz/one/2306
 
Sus