E-way - e-way.club

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
#1
Motto : faci banii online astazi => retragi/scoti banii in aceeasi zi Instant prin procesorul de plata Paypal sau PerfectMoney

important : contul trebuie creat de acasa sau de pe un IP static , folosind cel mai bun/principalul cont de e-mail pentru ca scriptul GPT titan, la o adica , nu ofera posibilitatea de a-ti recupera username-ul si nu accepta decat un singur PC per IP per cont

 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
#2
Pentru a sta la PTC Instant siteul trebuie sa aibe o vechime de 6+ luni, deci se muta la Monitor pana atunci.
 

PostOperator

Veteran
Team Spirit
#3
Am primit prima plata de la ei ( de 0.01 ) , in schimb a doua plata (0.02 ) are cateva ore bune :) Oricum in principiu daca te multumeste o suma mica , e ok siteul .
 

PostOperator

Veteran
Team Spirit
#9
E-way LTD sent you $0.02 USD Au intrat banii in noaptea asta , dar au trecut 3 saptamani pentru o suma mica, adica 0.02 . Voi mai activa pe acest site , si sper ca la urmatorul cashout , sa fie ok sa nu mai astept atat .

bentley - eu observ ca pe siteul ala cashout-ul creste de fiecare data . Cum de ai reusit tu sa scoti 0.02 de doua ori la rand ? Ai cont premium ceva ?
 
Ultima editare de un moderator:

PostOperator

Veteran
Team Spirit
#12
Am mai primit astazi o plata, dar cred ca voi renunta la acest site . Pentru ca se castiga 0.1 dolari in 2 saptamani . Iar dupa Cashout , mai dureaza inca 2- 3 saptamani pana intra in Paypal .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus