EasyHits4u - easyhits4u.com

Siropu

Admin
EasyHits4U este singurul traffic exchange manual cu ratia 1:1 si timer 20 secunde. Cum functioneaza? Vizitezi site-uri printr-o bara de surf timp de 20 de secunde si primesti un credit pentru fiecare site vizitat. Un credit inseamna un vizitator catre site-ul tau.

Pe langa trafic, EasyHits4U ofera si bani ($0.30 pentru 1000 de site-uri vizitate si $0.10 pentru fiecare referral care surfeaza peste 100 de site-uri). Nu e mult dar asta nu e site de facut bani e site de generat trafic. De la referali mai castigi si credite pe 5 nivele (10%-5%-3%-2%-1%).

De fiecare data cand surfezi 25, 50, 75, 100, 150, 200 de site-uri, poti sa castigi credite, benner impressions, bani sau surf drawing tickets ce iti pot aduce la sfarsitul zilei mai multe credite si chiar bani.

* Se pot promova si site-uri/bloguri in limba romana.

Link Inregistrare
 
Ultima editare:

Casper

Veteran
vreo dovada de plata?
Ar fi frumos sa pui o regula
orice site postat trebuie sa vina cu o dovada de plata din luna asta sau luna trecuta cel putin ! :thumbup:
 

Siropu

Admin
Nu stiu daca ai citi bine postul, dar site-ul asta este special creat pentru traffic. In fine... la cate site-uri am surfat pana acum, cred ca ajung la payout zilele astea si cand primesc banii o sa te anunt. ;)

Update: Poftim si dovada de plata. Banii au ajuns in 5 zile lucratoare. :)
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
M-am inscris si eu...sa vad daca iese ceva bun de aici...un ref doi :)
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Ca veni vorba de referrali. Am reusit sa fac rost de unu` pana acu :)) . Deci se merita cat de cat efortul ;).
Bafta !
 

bill592004

Veteran
Team Leader
Nu sunt inscris de foarte mult timp la EasyHits4u dar sunt inscris la alte site-uri de trafic. Am dat mii, zeci de mii de click-uri pana acum dar nu am "agatat" nici un refferal. Trebuie sa mai insist.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Trebuie sa ai site-uri noi. Daca pui de exemplu NeoBux atunci ai slabe sanse sa iei un referral. La mine a mers cu UnoBux.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Am primit si eu o plata de la ei, in 3 zile. M-a surprins faptul ca am facut asa de repede (cam 3 sapt) banii astia pe care pe un PTC i-as fi facut intr-o perioada mai mare de timp.
 

Siropu

Admin
Cand intri in cont, se vede in partea dreapta sau la account stats.

Rata de castig este urmatoarea: 30 de centi pentru 1000 de site-uri vizitate si 10 centi pentru fiecare referral care surfeaza peste 100 de site-uri.
 

bill592004

Veteran
Team Leader
Eu sunt inscris la EasyHits4u, (un referral mai putin) dar nu am ajuns la performanta de a castiga inca bani. Va trebui sa ma mai straduiesc. Poate din atata trafic agat si cativa referrali, n-ar fi rau; desi e greu...
Va multumesc !
 

Casper

Veteran
care-i faza? nu m-am prins
sau doar o eroare de tiparire?

($0.30 pentru 1000 de site-uri vizitate si $0.10 pentru fiecare referral care surfeaza peste 100 de site-uri)
 

Siropu

Admin
Pentru fiecare 1000 de site-uri pe care le surfezi, primesti 30 de centi si 10 centi pentru fiecare referal care surfeaza peste 100 de site-uri.

1000 de site-uri vizitate inseamna 1000 de credite care sunt egale cu 1000 de vizitatori pe site-ul tau. :D
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Referitor la castigurile de la referrali. Primesti 10centi pentru fiecare 100 de site-uri vizitate de el sau numai 10centi o singura data dupa ce referralul tau a surfat mai mult de 100 site-uri ?
 
Sus