Empowr - Empowr.com

jernisor

Învăţăcel
Empowr.com este o platforma de socializare care te plateste pentru postarile facute zilnic, exact ca pe facebook.
Investitie: 0$

Necesar: O adresa de email.
Cont paypal pentru verificare.
Plata se face prin paypal
Minim cashout: 1$

Acesti bani pe care ii primesti pentru postari, share-uri si asa mai departe se matureaza intr-o perioada de 3 luni.
Exista si un marketplace din care poti cumpara cu banii castigati, doar dupa 2 luni. Dar daca doresti sa scoti banii pe card trebuie sa astepti 3 luni.

Am primit si prima plata dupa 3 zile de activitate (vezi dovezi plata pe forum), deoarece este si o modalitate de castig rapid, dar mult mai mica.

Exista mai multe tipuri de upgrade care iti aduc anumite avantaje.

Cei ce se inscriu prin invitatie primesc 20$ bonus ce se vor maturiza in 3 luni.
Invitatia se face prin email.

Edit: Am adaugat tutorialul aici, deoarece consider ca trebuie sa va faceti o idee si despre cum arata platforma.
Edit2: New Info: Salutare. Am facut un research mai amanuntit pe net. Din ce am inteles Empowr este fostul fanbox.com, si din ce am vazut sunt mai multe recenzii negative decat pozitive. Astfel, nu pot sa garantez pentru acest program. Am creat un tutorial pt managementul banilor si taxelor ce se platesc la sfarsitul fiecarei luni, astfel incat sa nu platiti din buzunarul vostru nimic, doar din profitul generat de platforma. In acest caz, daca nu vor sa plateasca, nu pierdeti bani. Va rog sa verificati si voi pe internet si sa astfel, sa ma ajutati si pe mine cu pareri, idei, deoarece si eu sunt nou pe platforma si nu doresc sa "tepuiesc" pe nimeni sau sa imi iau si eu "teapa"


Va multumesc!
O seara cat mai productiva!
 

Atașamente

Ultima editare:
U

Utilizaror 16524

Daca ar ramane platile asa cum ai primit-o tu si sa nu se maturizeze in 3 luni ar fi excelent.
Trimite-mi si mie in converstia noastra o invitatie ca doresc sa ma inscriu.
 

jernisor

Învăţăcel
Daca ar ramane platile asa cum ai primit-o tu si sa nu se maturizeze in 3 luni ar fi excelent.
Trimite-mi si mie in converstia noastra o invitatie ca doresc sa ma inscriu.
Dupa cum ziceam, sunt plati pe care le primesti si le poti scoate instant, si platile ce se matureaza la 3 luni. Dupa ceva munca si activitate, si platile acestea instante vor creste. Tine de numarul de utilizatori. Cu cat este mai mare, cu atat vor creste si platile instant.
 

bymbyka

Învăţăcel
Buna, ai mai scos vreo plata? .... eu nu pricep am 2$ valabili pentru a scoate.. dar vad ca nu imi da voie sa ii scot, paypal verificat am platit 0,01cent.. deci totul este in regula... se poate sa gresesc eu undeva???
 

jernisor

Învăţăcel
ai primit 0.01 centi inapoi ? si ce inseamna ca nu iti da voie sa scoti ?
Iti trebuie smartphone pt platile astea rapide, sa instalezi aplicatia pe tel. Ca iti trimit un cod de securitate pe tel si termini tranzactia acolo. Nici pe mine nu ma incanta. Dar aceste plati instante nu vor mai tine mult. Asa zic ei cel putin..
 

bymbyka

Învăţăcel
Da am aplicatia instalata... nu primesc mesaj.. asta nu intelegeam.. probabil ca e vreo eroare cv
 

jernisor

Învăţăcel
in momentul in care ei iti trimit acel cod pe telefon, intra automat, nu trebuie sa dai copy paste. Iti apare pe tel notificare de retragere, si finalizezi acolo procesul.
 

jernisor

Învăţăcel
Asta e notificarea. Dar cand faci cashout de pe pc de ex, iti pare un pop-up si iti zice ca iti trimite pe mobil un security check. Si trebuie sa primesti notificarea pe telefon. Daca nu primesti, pe acel pop-up este si un buton resend. Nu pot sa-ti arat fiindca am facut ieri retragerea. Cred ca platesc doar vinerea, daca tin eu minte bine. Am facut retragere ieri, dar nimic pana acum. Vedem.
 

jernisor

Învăţăcel
Nu trebuie sa ai bani pe card. Nu introduci datele cardului, tocmai sa nu existe riscul de a-ti lua bani. trebuie sa ai 0.01$ in contul de paypal pentru verificarea contului, dupa care se urmareste tutorialul facut de mine in pozele atasate acestui subiect. Tutorialul l-am facut din acelasi motiv, sa nu ia bani nici din paypal, ci din profitul facut pe platforma lor. Sper ca am lamurit cat de cat :). Urmaresc un video streamer pe youtube, care pe 1 aprilie face cashout, el fiind din ianuarie in sistem. Si atunci vom sti daca platesc si suma mare ce se aduna, sau nu :). Eu ma luat 2.47$ pan acum si mai am un castig instant de 1.60$ in pending. Voi posta la dovezi plata, odata ce vor plati. O seara cat mai productiva!
 

bymbyka

Învăţăcel
Buna, am primit si eu plata aseara, dar inca ceva am tot incercat sa bifez a doua bulina.. cum ai tu in imagine.. dar nu merge sub nici o forma...cea ca sa fiu eligibila pentru a putea scoate sume mai mici...
 

jernisor

Învăţăcel
Aceea cu 1.45%? aia era bifata automat. Pune un screenshot aici, sa vad si eu si astfel sa vada toti, sa ne lamurim.
 

simpaticul

Învăţăcel
nu stiu ce sa mai inteleg :-?? am vorbit cu o femeie de acolo romanca care e de 3 ani pe siteul ala si a zis ca nu a scos nimic ca si-a luat teapa
 
Sus