Etarget - etarget.ro

Siropu

Admin
Etarget este o retea de publicitate ce actioneza in 9 tari, printre care si Romania. Spre deosebire de alte retele din Romania, minimul de plata este destul de mic (50 lei). PPC-ul (Pay Per Click) minim este de 0,05 lei (1.17 eurocenti). Etarget plateste prin transfer bancar in termen de 30 de zile.

Dovada de plata (Internet Banking BT24):


Update (13.09.2010): Site-urile despre bani pe net nu sunt acceptate in sistemul etarget.

Link Inregistrare
 

popescunicolae

Membru Banat
Veteran
Donator
poate sa vina si in 60 zile...atata timp, cat tu esti sigur, ca vor fi acolo, e ok...
inscris... siropu, cum aflu codul fundalului meu din dreapta (sa imi bag acelasi fundal si in anunt...) blogul http://www.cookspot.info (acelasi ca si in categorii sau subscribe reader)
 

Siropu

Admin
Daca fundalul este cod css, il iei din css-ul site-ului. Daca fundalul este imagine, copiezi imaginea si apoi o deschizi cu Photoshop. Pentru a copia culoarea imaginii, foloseste "Eyedropper Tool".

P.S. Etarget accepta doar site-uri cu continut in limba romana.
 

pissygolanu

Veteran
Donator
Team Spirit
Siropu, o problema.. Am doar card, nu si cont bancar. Dar am inteles ca, cardul are la randul lui un cont de care este atasat, il pot folosi pe acela?
 

NFS

Veteran
da, folosesti adresa IBAN a cardului. trebuie sa ti-o fi dat-o scrisa pe un cartonas de la banca e ceva de genul RO... sau daca ai internet banking o gasesti acolo.
 

pissygolanu

Veteran
Donator
Team Spirit
Mersi de raspuns NFS :friends:! Nu am internet banking.. Am card Visa Electron la Alpha Bank. Fac eu rost de IBAN :). Merci inca o data de raspuns :drinks:!
 

Siropu

Admin
Un mic update: Cei care folositi reclame etarget pe site-uri cu continut despre bani pe net, puteti inlatura reclame pentru ca nu sunt acceptate site-uri de acest gen. Stiu ca am primit o plata insa s-ar putea sa aveti surprize. Astazi am purtat o mica discutie prin email cu country managerul, Bobal Ivo si mi-a explicat care e treaba.
 

dragos20

Membru
am si eu o intrebare cine stie acest site mai plateste? m-am inscris si nu vreau sa imi pierd timpul degeaba cu el
 

popescunicolae

Membru Banat
Veteran
Donator
eu am cont la ei, rulez reclamele lor pe sitetvonline.info , dar nu stiu daca mai platesc...presupun ca da...
app: cat da /click? :-\
 
Sus