Ethermium - Ethermium.com | Platformă Exchange Descentralizată

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Ethermium este un exchange descentralizat lansat de către cei de la btcxchange.com

Ce este un exchange descentralizat?
Un exchange descentralizat reprezinta un exchange care nu necesita incredere din partea clientului. Toate fondurile clientilor sunt controlate de un smart contract si nu pot fi accesate de proprietarii exchange-ului. Tranzactiile de schimb se efectueaza intre clienti intr-un mod anonim fara necesitate de a divulga date personale.
Exchange-urile descentralizate reprezinta viitorul tranzactionarii in zona crypto. Este o evolutie fireasca pentru a elimina riscurile asociate cu pastrarea fondurilor in custodia exchange-urilor centralizate care pot fi sparte.

Cu ce se difera Ethermium de alte exchange-uri descentralizate?
Primul exchange descentralizat pe Ethereum a fost EtherDelta (https://etherdelta.com) care apoi si-a pierdut piata catre IDEX (https://idex.market), ultimul fiind lider pe piata la momentul dat.

Ethermium.com vine sa ofere urmatoarele avantaje in comparatie cu IDEX:
  • — executarea ordinilor de tip market (cand se plaseaza un ordin cu pret mai mic/mare decat cel mai bun pret, tranzactia se executa la cel mai bun pret disponibil)
  • — listarea instanta de tokenuri noi
  • — program de afiliere
  • — interfata si experienta superioara
Link inregistrare: https://ethermium.com
 
Ultima editare:
U

Utilizaror 16524

BTCxCHANGE a fost cumva inchis iar in locul lui lansat acest exchanger descentralizat Ethermium,deci este romaneasca platforma de exchange,a unui admin roman parca Max Nicula se numeste,nu?
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
BTCxCHANGE a fost cumva inchis iar in locul lui lansat acest exchanger descentralizat Ethermium,deci este romaneasca platforma de exchange,a unui admin roman parca Max Nicula se numeste,nu?
Da, BTCxChange a fost inchis din cauza băncilor de la noi, care erau și sunt in continuare paralele in ceea ce privește fenomenul crypto.
Și da, Max Nicula il cheamă pe cel care a deținut BTCxChange, iar in spatele lansării Ethermium, este BTCxChange.
Nu știu să-ți spun exact dacă este aceeași echipa, plus sau minus.
De abia ce s-a lansat.
 
U

Utilizaror 16524

Mersi pentru informatii,eu am o parere buna despre Max Nicula si fostul lui site chiar daca este roman,si imi place platforma asta a lui noua care este descentralizata,conceptul asta de descentralizare ma atrage mult prin ceea ce ofera.

Am intrat pe link-ul tau de inregistrare si am creat si walletul ETH dar nu gasesc cum s-ar retrage ETH de pe el,de depozitare ETH nu este problema,am adresa de depozitare,ai putea sa imi arati pe unde as gasi meniul asta de retragere ETH ca nu dau de el deloc?

si apoi daca as face un depozit de ETH si sa cumpar din el o moneda EOS, de exemplu,as putea sa retrag acest EOS in alta platforma sau trebuie schimbata in ETH si retrag in ETH?

http://prntscr.com/ju1p0q

te intreb ca la retragere EOS nu apare nici o casuta goala unde ar trebui introdusa adresa de EOS de la platforma unde as vrea sa retrag,decat la meniul transfer apare aceasta casuta goala pentru introducerea adresei.

si iarasi nu prea inteleg,ca sa mut EOS pe alta platforma apelez la retragere pe aceea platforma sau la transfer pe platforma respectiva,adica ce meniu trebuie folosit in cazul asta,WITHDRAW sau TRANSFER?

la fel si la depozitare EOS,nu apare nici o casuta goala unde ar trebui sa bag adresa de pe alta platforma de unde as dori sa aduc EOS,se poate depozita EOS din afara sau merge de moment doar cumparat din ETH-ul din balanta platformei Ethermium?

http://prntscr.com/ju1u0j

te intreb toate astea deoarece as dori sa depozitez ETH de pe un exchanger de-al meu,Cryptonator unde il am acum si as vrea sa lamuresc toate astea inainte de a o face.

http://prntscr.com/ju1v97
 
Ultima editare de un moderator:
Sus