ExpressCrypto – expresscrypto.io

budalu

Membru
Ultimele 2-3 ore a fost nebuneală la FH. Stafful a incurajat spamul printr-un mesaj automat in traducere "spamati cat de mult puteti dar fara linkuri de ref" si au curs rainurile de la admin cu cate 100 satoshi una dupa alta apoi cu cate 123 si mai apoi chiar cateva cu 1234 satoshi, iar la rainul programat de la 9 jumate au fost calupuri de cate 900 si ceva de satoshi dintr-o balanta record de vreo 350 000- 420 000 satoshis. Astea din ce-am prins eu pentru că întamplator intrat pe la 21 am prins astea si am adunat vreo 24 000 satoshi pe care i-am si scos in wallet in ultimele minute. Si asta cu balanta totala zero pentru ca scosesem zilele trecute totul. Nr de utilizatori atinse un record de vreo 350 in chat.

Am mai adunat 1,5 tron pe care am putut sa-i scot restul de coinuri doge dash nu am atins pragul minim, le-am oferit ca rain altora iar xpm şi o parte din hora unora care adunau asa ceva.

După scurgerea timerului pagina a ramas blocata la 1 secunde iar la refresh n-a mai afisat wallete exchange si nici unele functionalităţi.
Un final magnific, multi spamau cu "love mex.. tar.." si tot felul de mesaje. Ban-urile erau doar pentru cate un minut ptr cei care incalcau unele reguli.

Scuze de offtopic, mutati-mi mesajul la topicul despre FH pe care nu l-am gasit sau stergeti-l după ce-l citiţi. Eventual il sterg eu in zilele viitoare, iar aici să ne concentrăm pe EC.

Si cum spuneam am adaugat o imagine cu o parte din ultimile rainuri de btc de la FH din seara zilei de 10 decembrie cand mexicantarget a dat petrecere pe cinste pentru toti cei care s-au incumetat sa ramana alaturi pana in ultima zi. imaginea e de azi din chat, in 10 decembrie erau peste 350 de utilizatori in chat.
 

Atașamente

Ultima editare:

ilicitus

Membru
Mie imi place foarte mult stilul simplu de la
https://faucetpay.io/
Au doar BTC si ETH, dar pe mine doar astea ma intereseaza - la restul monedelor pot face retrageri si direct in portofelul personal
Minimul de retragere/ Comision:
BTC- min. 1000 satoshi, fee=400 satoshi
ETH - min. 100.000 gwei, fee= 10.000 gwei
Nu au multe site-uri de unde poti primi plati
Inca nu am retras, dar daca isi vor respecta termenul de maxim 8 ore de procesare a cererii de retragere, cred ca vor fi principala mea optiune
 

budalu

Membru
Sunt mai multe microwalleturi se pare, fauceturile s-au mutat care incotro au apucat, initial era vorba de EC, dar se pare că problemele de la ei au făcut ca owner faucetii să aleagă alte opţiuni sau chiar să lase o perioadă fauceturile in mentenanţă sau goale.

Făceam vreo 5 fauceturi cu livrare in FH şi acum constat că trebuie să trec şi eu la minim 3 microwalleturi, ceea ce este oarecum greoi că nu poţi cu 1-2 fauceturi să strângi în timp rezonabil sumele necesare unui withdraw din fiecare microwalet, mai ales că eu adum mai multe monezi..

Nu ştiu la care să mă bag, n-aş avea chef de scamuri, după saptamâni intregi de clicăit şi capctchi să constaţi că ai luat ţeapă..
 

budalu

Membru
E adevarat asta "
s the specification of Ripple, you should have at least 25 XRP in the address you will send to it in order to receive the payment otherwise you will lost it.

"
Deci nu putem retrage in adrese goale?
 

budalu

Membru
Stiu că e pentru ripple, dar eu nu am avut si nu am folosit ripple. Deci care-i trebaba reală cu ripple? Că nu o să adun ripple acolo si când trimit in wallet pierd tot că nu am 25 xrp iniţiali în adresă.

Adică conform a ce scrie acolo, orice trimitere către o adresă de ripple goală duce la pierderea ireversibilă a fondurilor.

Atenţie, nu faceti claimuri cu xrp dacă nu aveţi cumpărat dinate minim 25 xrp şi depozitaţi in adresa in care intenţionaţi să faceţi withdraw.
Posibil să fie aleatoare pierderea, doar la anumite adrese să se pierdă şi să nu se primească fondurile, iar la altele să se primească.

Oricum e foarte bine că EC au informat despre această problemă nerezolvată de la ripple.
 
Ultima editare:

budalu

Membru
O retragere de doge in ExpressCrypto:
vedea-te-aş cum ai atinge minimul de 0,01 Dash sau Ltc pentru withdraw. Cate claimuri
ar trebui? Poate câteva zeci de mii. Şi stai să vezi că acum e bearing dar când vor creşte şi vor reduce de 2-3 ori rewardurile o să fie imposibil să mai strângi ceva.

Parcă-s vorbiţi, nu e nici o concurenţă, odată cu inchiderea FH e jale cu claimurile, ăla era singurul microwallet real care ar fi făcut concurenţă in timp ce restul nici nu contau că tot ce ofereau era mai inferior..
 
Ultima editare:

savas52

Veteran
Donator
cum ai atinge minimul de 0,01 Dash sau Ltc pentru withdraw sau 5 mBTC. Cate claimuri
ar trebui?
Eu, până se va mai clarifica cu aceste microwaleturi, lucrez cât am timp mai mult pe cele cu plata directă (de exemplu, adbtc.top, coinpayu.com).
La ExpressCrypto merg pe doge (coinslice.io, claimbtc.in). Minimul de retragere este doar de 25 doge, iar taxa este de 0.25 doge.
Minimul de retragere la BTC este 0.00015000 cu o taxă de 500 satoshi. Am schimbat BTC in doge și am retras doge.
Fiecare procedează cum crede. Succes!
 

budalu

Membru
Lasa-mi detalii eventual in privat despre cele directe. Mă interesează rewardurile.
Lasa-mi si despre altele care crezi.
Imi e inutil să-mi fac cont cu inregistrare daca nu-mi place cat reward are sau ce monezo oferă
 

savas52

Veteran
Donator
Lasa-mi detalii eventual in privat despre cele directe. Mă interesează rewardurile.
Lasa-mi si despre altele care crezi.
La coinslice.io ai reward:
2 SLC - 1 minut
5 SLC - 10 minute
10 SLC - 30 minute
20 SLC - 60 minute

La 100 SLC withdraw din coinslice.io
100
470,526,601
ExpresscryptoPaid
au intrat in EC:
Coinslice4.70526601 DOGENormal2019-12-17 19:46:40

La doge taxa de retragere din EC este de 0.25 doge, iar la faucetpay este de 5 doge.
 

budalu

Membru
Pai slc ce este?
100 slc e 4,7 doge?
Imi pare destul de slab revardul.
Avamtaj ca poti da claim cand vrei.
 

budalu

Membru
Ati facut careva ceva taskuri din oferwalls? acele exg exs care astfel se primesc le-ti putut schimba in alte coinuri in exchange? sau le pui acolo si nu se prea pot schimba ca nu-i trebuiesc nimanui?
 

afrk

Membru
3 faucet-uri de doge cu plata direct in expresscrypto (usor de folosit):

Faucethub.top - 0.3 doge / claim la 10 min - claim: recaptcha + key captcha (un puzzle)

dogecoins.top - 0.3 doge / claim la 10 min - claim: recaptcha + key captcha (un puzzle)

dogefaucet.ru - 0.25 - 0.5 doge / claim la 10 min - claim: recaptcha + antibot


1 faucet de litecoin:

getfree.co.io - litecoin - 1000 liteoshi / 10 min - claim: raincaptcha

Dovezi de plata:
1577959304586.png
 

ilicitus

Membru
Pai slc ce este?
100 slc e 4,7 doge?
Imi pare destul de slab revardul.
Avamtaj ca poti da claim cand vrei.
Rewardul la coinslice.io este peste medie (20 SLC/claim = aprox. 25 satoshi BTC la o ora, fara shortlink, doar captcha).
Doar ca nu se mai pot face retrageri pe expresscrypto !!! Au trecut la concuerenta = FaucetPay
 

Cristal

Veteran
Donator
M-am inscris si eu pe expresscrypto cu ceva vreme in urma, am dat click pe linkul tau de ref dar nu stiu daca m-a inscris la tine (Cristal) ,ca adresa in bar la browser devenea simpla fara link de ref in momentul inregistrarii.
Imi place ca este complet, la fel ca faucethub-ul, si are pana si generare de adrese virtuale (de depozit) , foarte utile pentru cei care nu vroiau sa faca deposit neaparat pe faucethub ,ci vroiau sa primeasca o moneda de pe un faucet in faucethub pentru care nu au wallet unde sa retraga dar vroiau sa faca HODL pe acea moneda (pe propria raspundere) sau sa trimita la prieteni/vanda.
Dar e si mai simplificat pe expresscypto fata de faucethub pentru ca intrarea diverselor monede nu se face pe adrese ci pe username :-bd si deci adresele generate raman doar de deposit .
Si ce e si mai frumos e ca expresscrypto taxeaza cu 1% depozitele nu cu 1,5% cum facea faucethub.
Feeul mai mic la depozit e foarte util pentru cei care au strans o moneda in walletul personal si vor sa scape de ea pe expresscrypto in schimbul BTC, fara ca sa se inscrie pe vreun exchange mare unde trebuie sa dea si poze la buletin , KYC si alte birocratii, deci fara complicatii , incat si un neinitiat poate scapa de o moneda (in schimbul bitcoinului) daca ea e listata pe expresscrypto. ;) Doar sa nu uite ca exchangeul taxeaza cu 5%.. Deci se duc in total 6% din suma depusa .
Faucethubul taxa parca cu 0.5% pe exchange nu 5% dar diferenta e ca pe faucethub asteptai si cateva zile (se facea p2p) dar pe expresscrypto este instant.
Un mare avantaj la vanzarea instanta pe expresscrypto ar fi ca vanzarea instanta te protejeaza de caderi de pret adica nu vinzi in pierdere cum se putea intampla pe faucethub pentru ca putea dura cateva zile un Sell Order si preturile cadeau intre timp.

Ce am mai observat e ca feeul pe BTC este 500 satoshi la retragere pe cand la faucethub era 400 satoshi.
Unii or sa spuna ca nu e mare diferenta.
Ba e mare atunci cand un claim de faucet valoreaza vreo 5 satoshi ,pentru ca 100 satoshi in plus la fee inseamna vreo 2-3 zile in plus de claimuri pe un faucet.
Dar asa cum am zis mai demult intr-un topic despre chatul faucethub, acesti bani de fee se pot face usor, de fapt primi gratis, cu putina activitate in chat ;) pentru ca si aici se fac rain-uri.

Edit : Nu uitati sa adaugati adresa de retragere din timp sau mai bine o setati cand creati contul pentru ca nu se poate retrage timp de 48 de la adaugarea unei adrese.
 
Ultima editare:
Sus